Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ŞenizŞenizŞeniz
tatlı dillerini yirim senin

livcim ayakkabıları ekliyorum ..
daha ekliceklerimde var
onlarıda yarın eklerim kuzum

büttüüüünn ayakkabılarına ayrı ayrı hayran kaldımm

hepsi süper gerçekten tam benim beğeneceğim modellerr o beyaz babetleri aldığın günü biliim be tosbam çok beğenmiştim o zaman da geçen yaz almıştın dimi :uhm: onları

etiketi duruyor da heç mi giymedin yoksa onlar eskidi de bunlar yenisi mi?

benim de normal günde giymek için parmakları açık bi ayakkkabıya ihtiaycım varbilmiyorumkismile

gunaydınlar hatunlarrrr

sabah sabah borwnının esırı oldum suan ıkı taneyı mıdeme goturdum ve kendımı zor tutuyorum seker komasıa gırcem eger kendımı tutumazzsam bu kek cıktı cıkalı sıgara gıbı bulamayınca kekı delırıyorum cıldırıyorum mahlle bakkalına satasıyorum okadar cok tuketım varmıskı bundan yerı bıle yetıstremıyomus dedım baklcıya malzeme geldıgınde ayırıyosun bana bı kolıı alıcam dedeım bakalım ınsallh getırtır off nasıl guzel bısey yaaa
bı ıntsens paketı 40 gr bu pakette 186 calrıymıs suan 2 tane yedım 372 kalorı aldım ve oturarak ısım gunde bundan 5 6 tane yesem ıstedıgm kılomada ulasabılırmıyım sızcee :))))

senı sevıyorummm ıntensssslaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

wwaaay anssınıı bizim sülaleye bir güneş gibi doğacak bu ürün
güzel günlerin başlangıcı, umudun tohumu, motorları maviliklere süreceğiz bu kırremleeboshayallersmile

ilarzum kirazım agdaya gel bana
ben yolarım seni sempatiksalakcinni

gelem balböcemmm ben seni sen beni yoluşur dururuz
üzerine de bi kahve içeriz yorgunluk kahvesi

arzucum günaydın balım nasılsın

günaydıınnn ceylan gözlümŞeniz

kaç kilosun canım sen

Ben de bu ayakkabıyı aldım ekliyeyim dedim kızlarbayanssulusmile
oyy ayakabını yirim seninaklinialirimsmile
çok yakışacak çikolatama güle güle giy Şeniz
tam da gacının bir tanıdığının zevkine göre:jeyyar:

adriananın bebişini buldum tıpkı babası
anam ne tatlı bir bebiş bu

kızlar buyrun brunch hzırladım size günaydınnnnnnn cokacimcoook
haazemuszemus bak elin alıştı ne güzel sofralar kuruyorsunolumunekankayizsmile afiyet bal şeker olsun herkeseolumunekankayizsmile

tospiş gene resimler yüklemişboshayallersmile
herkese günaydın bendenfisfisfis

ay resmen gündüzcü oldumohaoldumsmile yakında ben de kavaltı hazırlarım eyvahkaydirigubbakcemile3
tanrıçam kankam padronum napiy acaba:jeyyar::jeyyar::jeyyar:dur hemen şu smile geçmiycektimkaydirigubbakcemile3bu smile geçimaklinialirimsmileaklinialirimsmile delikafadulden

kaç kilosun canım sen

ebişe serbest canım o istediği kadar yiyiyor torpilli o allah tarafından:)))

n,iko lan öldürdün yine bütün gidişatı similolarla anlatmışsın yinee

dolphinebrummm kahvaltını yeni gördüm müthiişşşşş bu gün daaa bi özenmişsin haftasonuna giriyoz ya ondan herhal:))

dedim bi brunch keyfi yapalım neyimiz eksik canım topikcene gidelim yiyelim dediydim beğendinmi gülüm sevindim yavrum makyaj kraliçem allahın izniyle inşallah arzucum makyaj kraliçemiz oldugunu bir kez daha ilan edecek aksam merakla heyecanla bekliyorum gülüm öpüldün datlum

aynen bende az önce iki paketi mideye indirdim valla acayip bi lezzet ya duramıyorum markete geldimide hemen bitiyor yani browni intense yeni tutkum offf o ne lezzettir ya yerken hiç bitmese diyorum

hayddi bakalımmm inşallahhhh:)))akşam gece görebilecem yalnız iş çıkışı işim var gece gelecem

Nniihahahha kaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni Direkt ceyar direkt :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

nisonummm hoşgeldin tırtılım capiçinom

Hoşbuldum fişneli brownim! opuyorumnanaktan
nasısınız bakalım hihoyyyt

Carmina'nın yeni kampanyasını duyurmayı bir borç bilirim efem
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…