- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.081
tembelimm o terlikler ayakkabılar süper zevklisin balım yaa dün eklediğin fotoyu arıyorum onların da hepsi çok harika modellerrr boshayallersmile
ayakkabı işinden anlıyorsun
ayakkabı almaya çıkan seninle çıksın güzel bişey almak istiyorsa :lepi:
canım kavgayı beklemene gerenk yok..kaydirigubbakcemile3
emla krem ecz.de satılıyor..30-35 tl civarı..önceden sgk karşılıyordu şimdi karşılamıyor..
ufak 5li tüplü ambalajda 1 veya 1,5 tüp yeterli.streç filmle sürdüğün yerlerin üzerini kapatacaksın.1,5-2 saat sonra başlayabilirsin..slip şort ne istersen giyebilüün.http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/47081-acisiz-epilasyon-amp-emla-krem.html
bununla ilgili topik bile var..oku canım..
ilarzum kirazım agdaya gel bana
ben yolarım seni sempatiksalakcinni
arzucum günaydın balım nasılsın
gunaydınlar hatunlarrrr
sabah sabah borwnının esırı oldum suan ıkı taneyı mıdeme goturdum ve kendımı zor tutuyorum seker komasıa gırcem eger kendımı tutumazzsam bu kek cıktı cıkalı sıgara gıbı bulamayınca kekı delırıyorum cıldırıyorum mahlle bakkalına satasıyorum okadar cok tuketım varmıskı bundan yerı bıle yetıstremıyomus dedım baklcıya malzeme geldıgınde ayırıyosun bana bı kolıı alıcam dedeım bakalım ınsallh getırtır off nasıl guzel bısey yaaa
bı ıntsens paketı 40 gr bu pakette 186 calrıymıs suan 2 tane yedım 372 kalorı aldım ve oturarak ısım gunde bundan 5 6 tane yesem ıstedıgm kılomada ulasabılırmıyım sızcee :))))
senı sevıyorummm ıntensssslaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
oyy ayakabını yirim seninaklinialirimsmileBen de bu ayakkabıyı aldım ekliyeyim dedim kızlarbayanssulusmile
anam ne tatlı bir bebiş bu
adriananın bebişini buldum tıpkı babası
haazemuszemus bak elin alıştı ne güzel sofralar kuruyorsunolumunekankayizsmile afiyet bal şeker olsun herkeseolumunekankayizsmile
kızlar buyrun brunch hzırladım size günaydınnnnnnn cokacimcoook
kaç kilosun canım sen
kaç kilosun canım sen
kaç kilosun canım sen
gunaydınlar hatunlarrrr
sabah sabah borwnının esırı oldum suan ıkı taneyı mıdeme goturdum ve kendımı zor tutuyorum seker komasıa gırcem eger kendımı tutumazzsam bu kek cıktı cıkalı sıgara gıbı bulamayınca kekı delırıyorum cıldırıyorum mahlle bakkalına satasıyorum okadar cok tuketım varmıskı bundan yerı bıle yetıstremıyomus dedım baklcıya malzeme geldıgınde ayırıyosun bana bı kolıı alıcam dedeım bakalım ınsallh getırtır off nasıl guzel bısey yaaa
bı ıntsens paketı 40 gr bu pakette 186 calrıymıs suan 2 tane yedım 372 kalorı aldım ve oturarak ısım gunde bundan 5 6 tane yesem ıstedıgm kılomada ulasabılırmıyım sızcee :))))
senı sevıyorummm ıntensssslaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
dedim bi brunch keyfi yapalım neyimiz eksik canım topikcene gidelim yiyelim dediydim beğendinmi gülüm sevindim yavrum makyaj kraliçem allahın izniyle inşallah arzucum makyaj kraliçemiz oldugunu bir kez daha ilan edecek aksam merakla heyecanla bekliyorum gülüm öpüldün datlum
hayddi bakalımmm inşallahhhh:)))akşam gece görebilecem yalnız iş çıkışı işim var gece gelecem
ay resmen gündüzcü oldumohaoldumsmile yakında ben de kavaltı hazırlarım eyvahkaydirigubbakcemile3
tanrıçam kankam padronum napiy acaba:jeyyar::jeyyar::jeyyar:dur hemen şu smile geçmiycektimkaydirigubbakcemile3bu smile geçimaklinialirimsmileaklinialirimsmile delikafadulden
nisonummm hoşgeldin tırtılım capiçinom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?