- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.101
valla şimdiden tebrikler aslında açık ara ondesin arzucum aslında makyaj kursları versen boyle videolu falan iyi olmamı
1,70 boy canım kılomda 53 55 arası gıdıp gelıyoo ama kemık yanı hanı etlı deılım o yuzden almak ıstıyorum kılo en az 5 ıdeal ıstedıgım kıloda 8 10 arası
ebişe serbest canım o istediği kadar yiyiyor torpilli o allah tarafından:)))
n,iko lan öldürdün yine bütün gidişatı similolarla anlatmışsın yinee
dolphinebrummm kahvaltını yeni gördüm müthiişşşşş bu gün daaa bi özenmişsin haftasonuna giriyoz ya ondan herhal:))
yok daha ne anlattım ki asıl anlatımı gelince kendisi yapar kkkkkkkk:jeyyar::jeyyar::jeyyar:ebişe serbest canım o istediği kadar yiyiyor torpilli o allah tarafından:)))
n,iko lan öldürdün yine bütün gidişatı similolarla anlatmışsın yinee
intense hayal kırıklığına uğrattı beni:umursamaz:aynen bende az önce iki paketi mideye indirdim valla acayip bi lezzet ya duramıyorum markete geldimide hemen bitiyor yani browni intense yeni tutkum offf o ne lezzettir ya yerken hiç bitmese diyorum
ben çok biliyom da ders verecem :roflol:
gülo makyaj tek uygulama ile bitmio değişik tarzları var porselen bilmem ne falan onları çok istiyorum üğrenmek
ben öğrenem önce sonra size öğretirim:))
:1shok:Yok kankam, kavaltı ettim de geldim bugün :icecream:
arzucum senin kadar yapabilsek keşke ben o kadar önemsemezdim kadınlar kulubune uye olup senin makyajlarını gorunce aska geldim makyaja merak saldım yeni ürünler alıyorum genelde pembe mavi kullanırdım makyajda farklı renkler denemek istiyorum tabi yeni ürünler almak eşimin cüzdanını azcık deliyor ama ne yapalım canım o kadar olsun dimi yani tatlım bu arada sana tavsiye cecile ürünleri süper alerjide yapmıyor ürünler tamamen ithal kaliteli mesela likit rujların hammaddesi chanele hammadde veren yerden alınıyor düşün yani fiyatlar ve renklerde süper
CECİLE RENKLERİ
waayyy bunu bilmiyordum bidenem
:1shok:şakkıdı[/QUOTE
ürünler çok bereketlide bir arkadasım clinique hariç göz farı kullanamıyordu dün cecile verdim sürdü çok sevdi bişeyde yapmadı yani renkleri görsen makyaj denemeleri yaparsın sürekli valla o renkler terracotta tekli far mesela bende var 1 senedir kullanıotum hala dibini görmedim çok bereketli ve renkler birebir çıkıyor all days eyeliner kalemlerde müthiş kalıcı
:1shok:
yapma yadelikafadulden
kumaşa karar verdin misositososito
epru
cecilenin maskarası var mı:kedi:
kızlar anneler günü indiriminden bu rimeli alacaktım sonra vazgeçtim
hiç kullanan veya memnuniyet belirten birine rastlamamıştım
sizce nasıl, alsamıydım
niko bunu dene çok beğeneceksin
april lorealin hangisini kullanıyorsun çok seksi bakış oluyor bi söle bebem
ben lorealin çift taraflı taraklı ve taraksız wolume shocking lerini çok kullandım en son 5X ini kullandım idare ederdi.
bunu görünce fiyatı da 8 tl olunca şoklara girdim performans hakikatten denemeye dener kızlar sürdükçe gürleşiyor uzuyor kirpikler
seyhanımı öpüyorum burdan çok teşekkürler tanıştırdığı için bizi bu rimelle
Tatlım, rimelden ne istediğinle alakadar biraz.
Eğer dolgunluk istiyorsan, bu tip plasik ve teleskopik fırçalardan uzak durmalısın.
Bunlar kirpiği tek tek ayırır ama dolgunlaştırmaz. Ben tercih etmem şahsen. :1no2:
Bebeğim X4 kullandım senelerce, sonra o kalktı, X5 çıkardılar, ona geçtim, çok ama çok seviyorum bunları.:asigim:
2 yane de Loreal Lash Architect'im var kahve ve siyah. Onlar da güzel ama topaklanıyorlar.
X5 ler hem tek tek ayırır, toplanmaz hem süper dolgun yapar.:lepi:
Benim kirpikler zaten kıvrık ve aslında uzun lakin renkleri açık renk. Ve de seyrek.
O nedenle ben dolgunluk veren rimelleri seviyorum ve mümkünse tek katta versin, uğraşamıyorum makyajda uzun süre.
Aşkom yani ben çok seviyorum X5 i, analar günü indiriminden de aldım 1 tane hihoyyyt
Seyhanı ben de göz makyaj topiğinde görüyorum kirpiklerine hayranım... :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?