- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.141
Çilek reçelim, bu kozmetikçide Loreal standı yok ama belli ürünleri var, bu da ellerinde kalmış demek ki. Ama bitöiş olması yüksek ihtimal, zira o %50 indirimde alınmış olabilir...:sinifsinif:
İndirimsiz hali de cidden çok pahalı deyyusun...Onunla bi elenktronik tartı alırsın kız :lepi:
:roflol::roflol::roflol:
edim=editörüm
şu iş mailinle ilgili dedim hayrılısı Allahtanopuyorumnanaktan
temem ben de golden rose alim
dolgunlaştırıcısı için indirim beklerken bir de rimeli çıktı başıma
bu golden rose de hiç kampanya yapmıyo:umursamaz:
keşke dolgunlaştırıcı alana rimel hediye olsa:roflol::roflol::1rolleyes:
kızlar golden rose kampanyası olup da haber vermeyen tanrıçadan sıfır alsınsüprizzzzz
canısılarrrrrrrrr birsey diyecegim ama umarım kızmazsınız neden loreal ya da maybelline maskaralara bakıyorsunuz ...36-38 tl deyecek bir marka degiller bence
aynı paraya daha güzel markalar var hememde dermatolojik testlerden gecirilmiş clinique vb. gibi
evet
clinique heç demedim
ama dediğim gibi beni en tatmin eden loral wolume shocking taraflı olmuştu bence parasına değer bir ürün benim kirpik yapıma göre tabii
teyzeme yaramadı meselaCADIARZU
ben onu oylesine ornek verdim... cnm kişiden kişiye degisiyor tabiki...nedense ben bu max loreal maybelline gibi markaları pahalı buluyorum
şunu diyorsun yani bu senin videonda da vardı degil mi ?
ilarzu çok güzelsin maşşşşşşşş
evet yaa deli bişey bu
ben bunu sürdüğümde babam kirpiklerimi kontrol ettiydi takma kirpik mi var sende diye o kadar yanii :1shok:
bayağı kişi de söylemişti bunu
ama yok bittii :gitme:
arzum meyve sepetim burdamıydın sen mcuckkkk Şeniz
miniko hosgeldin :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?