Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canısılarrrrrrrrr birsey diyecegim ama umarım kızmazsınız neden loreal ya da maybelline maskaralara bakıyorsunuz ...36-38 tl deyecek bir marka degiller bence
aynı paraya daha güzel markalar var hememde dermatolojik testlerden gecirilmiş clinique vb. gibi

evet

hay allah tepeneden bakmasın emi deli yaaa sağol balışım

clinique heç demedim

ama dediğim gibi beni en tatmin eden loral wolume shocking taraflı olmuştu bence parasına değer bir ürün benim kirpik yapıma göre tabii

teyzeme yaramadı meselaCADIARZU

tospikimmm yaptırdınmı dövmeyi :sm_cool:
nasıl masum bişey o yaaa cok tatlıııı :1rolleyes:

livitom hosgeldin kumrumm
bencede cok pahalılar loreal ve meybilinin gercek fiyatı %50 indirim oldugu zmn a.s
kilinik bende hiç denemedim

evet

clinique heç demedim

ama dediğim gibi beni en tatmin eden loral wolume shocking taraflı olmuştu bence parasına değer bir ürün benim kirpik yapıma göre tabii

teyzeme yaramadı meselaCADIARZU

ben onu oylesine ornek verdim... cnm kişiden kişiye degisiyor tabiki...nedense ben bu max loreal maybelline gibi markaları pahalı buluyorum

şunu diyorsun yani bu senin videonda da vardı degil mi ?

aktikram hoşbulduk tatlışkom

ya neredesiniz misafir ile beni bas basa bıraktınız :umursamaz: bende cıkıyorum mafoldumben

ben onu oylesine ornek verdim... cnm kişiden kişiye degisiyor tabiki...nedense ben bu max loreal maybelline gibi markaları pahalı buluyorum

şunu diyorsun yani bu senin videonda da vardı degil mi ?

evet yaa deli bişey bu

ben bunu sürdüğümde babam kirpiklerimi kontrol ettiydi takma kirpik mi var sende diye o kadar yanii :1shok:

bayağı kişi de söylemişti bunu

ama yok bittii :gitme:

evet yaa deli bişey bu

ben bunu sürdüğümde babam kirpiklerimi kontrol ettiydi takma kirpik mi var sende diye o kadar yanii :1shok:

bayağı kişi de söylemişti bunu

ama yok bittii :gitme:

Bu arada bu rimelin bende hastasıyım fakat artık üretilmiyormuş maalesef kaldırılmış

nerdeyse 5 aydır arıyorum 2 tane yedekli vardı bittiler guclubacismile

tospişşş. napıyosun sen yaaa..ayakkap faprikanmı var kııı?kafamçokkarıştı
piyasada ne var ne yok almışsın..aklinialirimsmile

april kızanı ,bu cecil ürünleri nerelerde var yaa..ben hiç rastlamadım veya gözüme çarpmadı..guclubacismile

üfff kızlar yaa..dr.dan geldim yine..kolonoskopi ve endoskopi tetkikleri verdi..naapçam bilmiyom..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi:

Selam çiçekler opuyorumnanaktan
Sabah 6,30'da yaptığım makyaj şimdi ektim biraz dağılmış ama ekleyesim geldi çekmişken.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…