Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
istanbulda yanıııyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlrrrr flormar terrro kota pudrassıı komle yuzemı uygulanjıyooo bılen yokmuu cok renklı bısey ama pudra yazıyoo kafam karıstı

minik denyolinda minik kız iş çıkışı git yüz gözünü sevem yaaa denize hasret bizz izmir izmir diyeee tırmalıyoruzzz

ah bi imkanım olsa bi şey olsa da bana izmire yol açılsa dakka durmam alimi de alırım topuklarım popoma vuravura kaçarım gelirim izmire:))))))

çok seviyorumm bayılıyorumm ızmire ya

Alinin abileri orda otutuyor allahtan da arada gidip hevesimi alıyorum

ten rengine göre ebişim allık olarak da sürülür pudra gibi de ama pudra gibi olursa biraz bronzlaşman lazım sanki bidenem

sen allık olarak kullan yani

ay öyle oturuyorum evde boş boş hiç gidesim yokkbilmiyorumkismile çok sıcak yaa :gitme: 2 gün sonrada dönüyorum ankaraya daha bi kere denize girmedim:sinifsinif::kedi:

minik çok zalaksın bikinilerin mi yoh

kızım Ankaranın kurak ve sıcak havasında çok arayacaksın bu geçmiş günlerini

kendi kendinin geçmişine küfür edeceksin:))))

tadını çıkar bronzlaş Ankara gidince de plajdan heç çıkmadım diye hava atarsın

hem bronz ten sunum yaparken de fevkalade duruyor bidenesim

sunum diyoz kızmıyon dimi minikim

sen bir fenomen oldun artık bizim gözümüzde canom

çok seviyoz seni ondan uğraşıyoruz çok

kafamçokkarıştıçok delüsün nikoncanım..klara sitireş ediyomuş..a.s:roflol::roflol:

a.s:icecream::icecream:

zalağım vallaakafamçokkarıştı yok bikinim var ağdamı gittim yaptırdımkaydirigubbakcemile3 ne biliyim ya cnm odadan çıkmak istemiyo:bbo: sıcağa gelemiyrm ya ankarada bi on gün durcam ordan antalyaya gidicem çalışmaya artıkın orda girerimmkaydirigubbakcemile3 yok cnm kızmıyorum ya şaka yaptınızı biliyorummaklinialirimsmile bilmiyorum artık seviyomusunuzz benii:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

evet mesela su anda cliniquete ikili maskara 65 tl estee lauderdada aynı ykm boynerde var her ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…