- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.241
oy kıyamam tatlışkom yaa
birde onları çektir bakalım inşallah birşey çıkmaz:1hug:
kızlar nabersiniz
10 sayfa gecmiş okudum sadecekafamçokkarıştı
orda ne kadar cnm
melekom ben hiç fondeten kullanmıyorum ki bilmiyorumkismile o yuzden bilemeyecegim bende elimin altında bulunsun diye oil free fondeten istiyorum amaben bu zamana kadar boşunamı max a para verdimminanmıyorum ben clinique in ürünlerini çok pahalı sanıyodm ama baktım ben geçen innovadan bir fondoten aldım 50 l ye burda 40 a da var inanmıyorum yaa livim bana bide fondoten önerirmisin hangisini tavsiye ediosunnolumunekankayizsmile
gule gule kullan cnmyeni aldığım ürünler dijital foto olmadıgı ve cepte net cekmediğinden netten alıntılarla göstericem kızlar
olay fondöteni ben roc aldıktan sonra bir arkadasım hediye etti kendine koyu gelmiş bende aldım spf korumalı gündüz makyajlarında kullanırım dedim
cnm 2 li almak nedense bana pek mantıklı gelimıyor ...tekli alıp taze taze kullanmak daha iyi bir de bir anda 65 tl gözden cıkartmakta mantıklı degil ...en azından kendim için boyle diyebilirimçilektede clinique rimeller 29-32 arası değişiyor
ikili pakete 65 verdiğinde hem taksitle hemde çilekle aynı fiyata almış oluyorsun zaten
güle güle kullan cnmma.s.
bumu livimm
1 hafta mıı:sinifsinif:
Özlicez seni kuşum yaa dikkat et kendine:gitme:
iyi yaptın cnmmopuyorumnanaktan 1 haftada çok uzunmuş yaabilmiyorumkismile:çok üzgünüm::a015:
melekom ben hiç fondeten kullanmıyorum ki bilmiyorumkismile o yuzden bilemeyecegim bende elimin altında bulunsun diye oil free fondeten istiyorum ama
gule gule kullan cnm
cnm 2 li almak nedense bana pek mantıklı gelimıyor ...tekli alıp taze taze kullanmak daha iyi bir de bir anda 65 tl gözden cıkartmakta mantıklı degil ...en azından kendim için boyle diyebilirim
ben bu zamana kadar boşunamı max a para verdimminanmıyorum ben clinique in ürünlerini çok pahalı sanıyodm ama baktım ben geçen innovadan bir fondoten aldım 50 l ye burda 40 a da var inanmıyorum yaa livim bana bide fondoten önerirmisin hangisini tavsiye ediosunnolumunekankayizsmile
vallahaa kuzum yaaNazom hoşgeldin
Çenemiz çok düşük dakikada 10 sayfa atar olduksempatiksalakcinni
nazımm hgdinnnnopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
tşkler ben aldım valla ikili birini hiç açmadım diğerini heme hergün kullanıyorum 1 sene süresi varmış
nazoşum teşekkür ederim..senin miden nasıl oldu kuşum, iyileştin inşallah..
Livim özliycez canım yaaa..ananiş uzakta mı?pc ni de götür..
dolfin ebru teşekkür ederim, ykm ye yolum düşünce bakıcam cecillere..
tatlım resimlerini koyduğum roc ve olay nemlendirici ve fondöten bir arada yani gözenekleri kapamıyor oyle tabaka gibi durmuyor cildi pürüzsüz gösteriyor ama fondöten oldugu belli olmuyor roc piyasa fiyatı 65 falan sanırım olay 43 tü
bunu kullanan varmı kızlarr[/QUO
denemedim ama mineral ürünleri kullanmak alışmadan zor oluyormuş kremsi olanların kapatıcılığı duruşu daha yüksek diyorlar sende benim gibi fondötenin o tabaka gibi sanki yüzün nefes almıyor gibi hissettiren halini sevmiyorsan nemlendiricili olanları al çok yoğun değiller ve sıkmıyorlar yani ben fondötenden nefret eden biri olarak memnun kaldıysam anla artık yani güzel ürünler
bunu kullanan varmı kızlarr[/QUO
denemedim ama mineral ürünleri kullanmak alışmadan zor oluyormuş kremsi olanların kapatıcılığı duruşu daha yüksek diyorlar sende benim gibi fondötenin o tabaka gibi sanki yüzün nefes almıyor gibi hissettiren halini sevmiyorsan nemlendiricili olanları al çok yoğun değiller ve sıkmıyorlar yani ben fondötenden nefret eden biri olarak memnun kaldıysam anla artık yani güzel ürünler
evet cnm ya tabaka gibi duruşunu sevmiyorum ya bide şu var yazın antalyada çalışıcam makyajlı olmam gerkiyo alıcağım fondotenin terletmemesi lazımm bilmiyorumkismile
evet cnm ya tabaka gibi duruşunu sevmiyorum ya bide şu var yazın antalyada çalışıcam makyajlı olmam gerkiyo alıcağım fondotenin terletmemesi lazımm bilmiyorumkismile
valla ben ankaradayım bugüm manyak bir sıcak vardı ve olay nemlendiricili spfli fondöteni sürdüm çıktım halen yüzümde duruyor terleme olmadı yani denedim terleme akma olmadı aynen duruyor oyle yüzünde sanki naylon varmış gibi nefes almıyor hisside olmuyor yani ve en önemlisi cildi canlı gösteriyor yani allık sürmesende olur mesela
valla ben ankaradayım bugüm manyak bir sıcak vardı ve olay nemlendiricili spfli fondöteni sürdüm çıktım halen yüzümde duruyor terleme olmadı yani denedim terleme akma olmadı aynen duruyor oyle yüzünde sanki naylon varmış gibi nefes almıyor hisside olmuyor yani ve en önemlisi cildi canlı gösteriyor yani allık sürmesende olur mesela
oo süpermişşşkaydirigubbakcemile5
oo süpermişşşkaydirigubbakcemile5
kesinlikle dedim ya ben fondötenden nefret ederim diye ama bunu sevdim rahasız etmiyor akmıyor etrafa sürünmüyor kıyafetlere bulaşmıyor aksam makyajını temizlerken pamukta görüyorsun sadece fiyatı ykmde 43 tü ama parfümerilerde daha uygun olur muhtemelen
minikcim ben çıkıyorum tatlım öpüyorum seni çok opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?