- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.221
tospikimm aşkımmm, sondaki o mavi terleğin grisi ya da siyaını ara ara tara tara bir türlü bulamadım geçen yaz... Nirdeeen aldınnnn nirdennnnnnnnnnn
evet mesela su anda cliniquete ikili maskara 65 tl estee lauderdada aynı ykm boynerde var her ikiside
çilekte daha uygun ama yerimseniben
Minikim fena coştuk ilerleyen saatlerdeki fotoları koyamam yani o derecekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileçok severim yaşarıı:asigim: güzel gözlüm nazar değmsin maşallahha.s. ne güzel eğlenmişsinizz:teytey:
islo gördüm canım..ne ka güzel coşmuşsunuzdur konserde..sende rapunzelsin..zemuszemus
bi benimkiler uzamıyor.:sinifsinif:.tam uzatıyorum hoop uçlarından aldırıyorum gidiyor.:umursamaz:.
tospişşş. napıyosun sen yaaa..ayakkap faprikanmı var kııı?kafamçokkarıştı
piyasada ne var ne yok almışsın..aklinialirimsmile
april kızanı ,bu cecil ürünleri nerelerde var yaa..ben hiç rastlamadım veya gözüme çarpmadı..guclubacismile
üfff kızlar yaa..dr.dan geldim yine..kolonoskopi ve endoskopi tetkikleri verdi..naapçam bilmiyom..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi:
orda ne kadar cnm
32.50 cnm
aa çok iyimiş cnm ben max factorü 45 alıyorum yeni çıkanını
bumu livimm
evettttttttt en büyük aşkımdır :asigim:
neredeyse max, mac ile aynı fiyatta yuh yani
canolar ben anneannişe gidiyorum 1 hafta kadar giremeyebilirim merak etmeyin diye haber vereyim dedim :kedi:
çilekte daha uygun ama yerimseniben
neredeyse max, mac ile aynı fiyatta yuh yani
canolar ben anneannişe gidiyorum 1 hafta kadar giremeyebilirim merak etmeyin diye haber vereyim dedim :kedi:
oy kıyamam tatlışkom yaatospişşş. napıyosun sen yaaa..ayakkap faprikanmı var kııı?kafamçokkarıştı
piyasada ne var ne yok almışsın..aklinialirimsmile
april kızanı ,bu cecil ürünleri nerelerde var yaa..ben hiç rastlamadım veya gözüme çarpmadı..guclubacismile
üfff kızlar yaa..dr.dan geldim yine..kolonoskopi ve endoskopi tetkikleri verdi..naapçam bilmiyom..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi:
Selam çiçekler opuyorumnanaktan
Sabah 6,30'da yaptığım makyaj şimdi ektim biraz dağılmış ama ekleyesim geldi çekmişken.kaydirigubbakcemile2
yeni aldığım ürünler dijital foto olmadıgı ve cepte net cekmediğinden netten alıntılarla göstericem kızlar
olay fondöteni ben roc aldıktan sonra bir arkadasım hediye etti kendine koyu gelmiş bende aldım spf korumalı gündüz makyajlarında kullanırım dedim
Güle güle sürüştür.
Farın rengi çok hoş canımzemuszemus
strawberry ve normal mağaza satışı aynı fiyata geliyorsa hem taksitle hemde hemen ulaşma imkanı oldugundan tercihim mağazalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?