Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
islo gördüm canım..ne ka güzel coşmuşsunuzdur konserde..sende rapunzelsin..zemuszemus
bi benimkiler uzamıyor.:sinifsinif:.tam uzatıyorum hoop uçlarından aldırıyorum gidiyor.:umursamaz:.

tospikimm aşkımmm, sondaki o mavi terleğin grisi ya da siyaını ara ara tara tara bir türlü bulamadım geçen yaz... Nirdeeen aldınnnn nirdennnnnnnnnnn

kuşum antalyadan bi tükkandan aldım
ışıklar caddesi diye bi yerde daldım
kırmızı sandaleti bunu
bide mavi bi çantaya 170 tl bayıldım çıktım ohaoldumsmile

çok severim yaşarıı:asigim: güzel gözlüm nazar değmsin maşallahha.s. ne güzel eğlenmişsinizz:teytey:
Minikim fena coştuk ilerleyen saatlerdeki fotoları koyamam yani o derecekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
islo gördüm canım..ne ka güzel coşmuşsunuzdur konserde..sende rapunzelsin..zemuszemus
bi benimkiler uzamıyor.:sinifsinif:.tam uzatıyorum hoop uçlarından aldırıyorum gidiyor.:umursamaz:.

Gacım senin saçlar gayet iyi uzunlukta sana çok yakışıyor kuzumboshayallersmile
Saçın yağlıysa bitkileri demle (mesela ısırgan,kırkkilit) uzamada etkili oluyor canım.
Güzel eğlendik valla

ilarzum öyle diyorsun ama bu sene izmir antalyadan bile sıcak ...izmirden sıkıldım vallaha :umursamaz: sevdicegim askere gitsin gelsin sonrasında baska sehire kaçacagız

öncelikle geçmiş olsun diliyorum cecile ürünlerini ykmlerde bile bulabiliyorsun ankarada pino kozmetikte var pek çok parfümeride bulabilirsin

evettttttttt en büyük aşkımdır :asigim:

ben bu zamana kadar boşunamı max a para verdimm inanmıyorum ben clinique in ürünlerini çok pahalı sanıyodm ama baktım ben geçen innovadan bir fondoten aldım 50 l ye burda 40 a da var inanmıyorum yaa livim bana bide fondoten önerirmisin hangisini tavsiye ediosunnolumunekankayizsmile

strawberry ve normal mağaza satışı aynı fiyata geliyorsa hem taksitle hemde hemen ulaşma imkanı oldugundan tercihim mağazalar

Son düzenleme:

neredeyse max, mac ile aynı fiyatta yuh yani

canolar ben anneannişe gidiyorum 1 hafta kadar giremeyebilirim merak etmeyin diye haber vereyim dedim :kedi:

1 hafta mıı:sinifsinif:
Özlicez seni kuşum yaa dikkat et kendine:gitme:

oy kıyamam tatlışkom yaa
birde onları çektir bakalım inşallah birşey çıkmaz
:1hug:
Selam çiçekler opuyorumnanaktan
Sabah 6,30'da yaptığım makyaj şimdi ektim biraz dağılmış ama ekleyesim geldi çekmişken.kaydirigubbakcemile2

kızlar nabersiniz
10 sayfa gecmiş okudum sadece
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…