- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.841
melekom ben olsam mobilyaların rengine uygun yani cevizin tonlarda birseyler yaptırırdım cila ile koyulaştırırdım amaCanlar kimse yok mu? Gelmişken birşey de sorucaktım şampanya rengi duvara kapı rengi ne olmalı ne renge boyamalıyım şampanya ile hangi rengi kullanabilirm? Aynı zamanda mekanın mobilyaları ceviz sandalyeler krem:1ninca:
İyiym ben de bitanem.
Yarın erken kalkıcam ama hiiç uykum yok:umursamaz:
Aşığım o adamın şarkılarına ama klibi ben de beğenmedim
melekom ben olsam mobilyaların rengine uygun yani cevizin tonlarda birseyler yaptırırdım cila ile koyulaştırırdım ama
Canısı ben de öyle düşündüm ama dedim çok mu kapatır acaba:S Başka uygun birşeyde olmuyo:sinifsinif:
hee birde bana nivea Q10 plus önerdiler buu kullanan var mı ???
Niveayı boşver gülüm ya olay bile ondan iyidir bence.
Cilt tipin nası sen onu de bakalım
Günaydın, tünaydın güzeller...
Erkenciyim ben bugün sevdiceğimlen kahvaltıya gittik makkajımı şimdi çektim renkler belli değil yine:umursamaz:
Gözüm üstünüzde:ecrin_bebek:
[/url][/IMG]
yaşımıda yazayımda tam olsun demi 28 yaşındayım ona göre krem kullanmalıyım demi canlar
bu arada makyajına özelliklede eyelıner na bayıldım ben hiç beceremiyorum da :)eyvahedigeldismile
slmm ben geldimmmopuyorumnanaktan
slmm kızllar bana nemlendirici krem konusunda ir el atın bakem yaaa :):)
olay total effect7 varya onu kullanıyom ben ama memnun kalmadım gibi sanki pek ben hem nemlendirsin,hem güzeşe karşı korusun hemde yaşlanmaya karsı korusun istiyom :):)çok şeymi istiyom hade bir yardım eden bakem :)
Günaydın, tünaydın güzeller...
Erkenciyim ben bugün sevdiceğimlen kahvaltıya gittik makkajımı şimdi çektim renkler belli değil yine:umursamaz:
Gözüm üstünüzde:ecrin_bebek:
[/url][/IMG]
Hoşgeldn minikim nassın kuşumolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?