Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
melekom ben olsam mobilyaların rengine uygun yani cevizin tonlarda birseyler yaptırırdım cila ile koyulaştırırdım ama
İyiym ben de bitanem.
Yarın erken kalkıcam ama hiiç uykum yok:umursamaz:
Aşığım o adamın şarkılarına ama klibi ben de beğenmedim

bende adamı severim gülüm ...ya RTÜK bu klibi görmüyor mu akannehir

benimde hiç uykum yok melekom kafamçokkarıştı

Canısı ben de öyle düşündüm ama dedim çok mu kapatır acaba:S Başka uygun birşeyde olmuyo:sinifsinif:

melekommmmm yok bence kapatmaz zaten duvarlar sampanya rengiymiş koltuklarda krem ...eger kapı açık renk oluyorsa hoş durmaz bence hem cevize yakın yaptırırsan uyumda saglar ...bakalım kızlar ne diyecekler ama

canlar bende kaçayım artık biberim kocamannnnnn öptum seni a.s.

günaydın tünaydın,eyi günner..
nazom zabaaan köründe uyusaydın ya..ne kalktın erkenden..işte misin yoksam?..

slmm kızllar bana nemlendirici krem konusunda ir el atın bakem yaaa :):)

olay total effect7 varya onu kullanıyom ben ama memnun kalmadım gibi sanki pek ben hem nemlendirsin,hem güzeşe karşı korusun hemde yaşlanmaya karsı korusun istiyom :):)çok şeymi istiyom hade bir yardım eden bakem :)

Günaydın, tünaydın güzeller...
Erkenciyim ben bugün sevdiceğimlen kahvaltıya gittik makkajımı şimdi çektim renkler belli değil yine:umursamaz:
Gözüm üstünüzde:ecrin_bebek:

[/url][/IMG]

Niveayı boşver gülüm ya olay bile ondan iyidir bence.
Cilt tipin nası sen onu de bakalım

canım benim cildimi ben hep yağlı olarak bilirdim ama 2 gün önce cilt bakımına gittiğimde bayan bana yağlı olmadığını karma bir cildim olduğunu ve güneşten çok etkilenebileceğini söyledi

sadece t bölgem hafif yağlıymış öyle dediler di yane :):)birde kılcal damarlarım belli oluyormuş çatlama falan yapıyomuş :)ne demkse artık:kedi:

göz altımda da hafif çizgiler başladııı

Erkenciyim ben bugün sevdiceğimlen kahvaltıya gittik makkajımı şimdi çektim renkler belli değil yine:umursamaz:

[/url][/IMG]

bu arada makyajına özelliklede eyelıner na bayıldım ben hiç beceremiyorum da :)eyvahedigeldismile

yaşımıda yazayımda tam olsun demi 28 yaşındayım ona göre krem kullanmalıyım demi canlar

Kuzum yaşın daha erkenmiş yaa anti-aging ürünlerden pek anlamam ama hassas bir cildin varsa güneş koruyucusuz çıkmaman lazım. Yağlıya dönük heralde cildin sana rahatlıkla laRoche posay güneş koruyucuyu tavsiye ederim su gibi yapısı ve koruması mükemmel.

Ben göz kremi olarak sadece nemlendirici amaçlı neutrogena kullanıyorum güzel bir nemlendirici ama kırışıklıklarda etkili olur mu bilmem.
Bir de bol su içmek çok önemliymiş canım.a.s

bu arada makyajına özelliklede eyelıner na bayıldım ben hiç beceremiyorum da :)eyvahedigeldismile

Teşekkür ederim canım. Makyajda foto çekiminden dolayı eyelinerdan başka bir şey gözükmüyor zatenkaydirigubbakcemile3 zamanla el alışıyor canım ya emin ol yapabilirsin.yerimseniben

neutregenanın nemlendiricisi güzeldir cnmmboshayallersmile

[/url][/IMG]

hey maşallah gözlre bak çok güzel olmuş cnma.s.

iyi pazarlar canlarıımmmm
islom süper olmuş makkaşınboshayallersmile
gacıablamı da özlemişünopuyorumnanaktan
yarın çok önemli bi sınavım va mene dua edbilirmeseniz ay balalarımsempatiksalakcinni
minikimolumunekankayizsmile
jackalcım avenenin hem nemledircili hem güneş koruyuculu kremi çok güzel,tansiye ederim hihoyyyt nemlendirici ve göz kremi olarak nuxe kullanıorm memnunum hihoyyyt avene de kullanıştım ondanda memnunum ama cildin karmaysa biodermanın karma ciltler için çok güzel ürünleri oluor ve tabiki la rochehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…