- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.861
iyi pazarlar canlarıımmmm
islom süper olmuş makkaşınboshayallersmile
gacıablamı da özlemişünopuyorumnanaktan
yarın çok önemli bi sınavım va mene dua edbilirmeseniz ay balalarımsempatiksalakcinni
minikimolumunekankayizsmile
jackalcım avenenin hem nemledircili hem güneş koruyuculu kremi çok güzel,tansiye ederim hihoyyyt nemlendirici ve göz kremi olarak nuxe kullanıorm memnunum hihoyyyt avene de kullanıştım ondanda memnunum ama cildin karmaysa biodermanın karma ciltler için çok güzel ürünleri oluor ve tabiki la rochehihoyyyt
Teşekkür ederim minikim:kedi:neutregenanın nemlendiricisi güzeldir cnmmboshayallersmile
hey maşallah gözlre bakçok güzel olmuş cnma.s.
İyi diyelim iyi olsun be şekerkaydirigubbakcemile2hb bitanem iyiyim sen nasılsınnolumunekankayizsmileŞeniz
yarın çok önemli bi sınavım va mene dua edbilirmeseniz ay balalarımsempatiksalakcinni
jackalcım avenenin hem nemledircili hem güneş koruyuculu kremi çok güzel,tansiye ederim hihoyyyt nemlendirici ve göz kremi olarak nuxe kullanıorm memnunum hihoyyyt avene de kullanıştım ondanda memnunum ama cildin karmaysa biodermanın karma ciltler için çok güzel ürünleri oluor ve tabiki la rochehihoyyyt
hgdin bebekimm dualrımız seninlee inş güzel güzel verirsin sınavlarıını:1hug:
benide hoca 2 puandan bıraktı kafayı yicem off offfeyvahedigeldismilemafoldumben:çok üzgünüm:
Te allam uyuz oluyom şöyle hocalara:mymeka:
Bari 5-10 puan düşük ver de hakkıyla kaldık diyelim
Halledersin bitanem ya sıkma canını sağlık olsun.
amanii bişe olmaz bebeğim geçersin sende bi dahaki şansına
beni de bırakabilir onun için çok önemli benim için alsanaalsanasmile
iki gündür canım çıktı ezberlcem die alsanaalsanasmile
islocum bebeğim saol , bizim erken başlıor okul erken bitior bebeğim ondan,sende hayırlısıya bitiriosun ne güzel,darısı biz olsun inşallahhhh:Saruboceq:
hocanın birini gırtlaklamadan delikafadulden
inş kızlar yaamafoldumben 5 10 puandan kalsam içim yanmaz da 2 puannmafoldumben:gitme:
bu hocalar böle minikim üzülme nasılsa geçiceksin ,bizimkilerde çok faksız sayılmaz,hiç halden anlamazlar,bi de fransız son saniyeye kadar bırakmazlar,1 puandan bırakırlar neler neler,1 harften not gideralsanaalsanasmile
islom şimdilik ayıya dayı deme dönemindeyiz,bide inş.senin gibi bitirme arifesinde bir suikast planlıorzdelikafadulden
bu hocalar böle minikim üzülme nasılsa geçiceksin ,bizimkilerde çok faksız sayılmaz,hiç halden anlamazlar,bi de fransız son saniyeye kadar bırakmazlar,1 puandan bırakırlar neler neler,1 harften not gideralsanaalsanasmile
islom şimdilik ayıya dayı deme dönemindeyiz,bide inş.senin gibi bitirme arifesinde bir suikast planlıorzdelikafadulden
Canın sağolsun be minikim sıkma canını yaa:teselli:
Her türlü telafi edersin son yılın değil ya.
Benim de oldu zamanında alttan dersim son yıla temiz girdim ama bölüm dersleri bile yetio hatta artıyo bezginlik oldu tabi artıkkafamçokkarıştı
Hocalar da heç destek olmuyo bunlar misafir az kıyak yapalım yook:mymeka:
Son yıl yatarız diyorduk ama nerdee
çok zoruma gitti ama ya yanına gittim konuştum bide ben napabilirim böyle şeylerle uğraşamam diyo ah ah neyse sağlık olsun kızlarr:içelim:
Kimisi tatmin oluyor ya bırakmaktan:1ninca:
Bizde de itiraz için dilekçe veriyorsun, ama bu güne kadar notu yükselen görmedim:dilcikar:
günaydın tünaydın,eyi günner..
nazom zabaaan köründe uyusaydın ya..ne kalktın erkenden..işte misin yoksam?..
allam yaa ne kadan güzel ne kadan güzelGünaydın, tünaydın güzeller...
Erkenciyim ben bugün sevdiceğimlen kahvaltıya gittik makkajımı şimdi çektim renkler belli değil yine:umursamaz:
Gözüm üstünüzde:ecrin_bebek:
[/url][/IMG]
nazım mucuk bi yandan bakıorm bi yandan ezber yapıorm aklinialirimsmile
Nazom hoşgeldinopuyorumnanaktan
ay be kızanım bugun izinliyim bende arkadasım kahvaltıya gelecektı erkenden kalkıp makınada ekmek yaptım 3 saat sürüyor pişmesi:bbo:
allam yaa ne kadan güzel ne kadan güzel
ayran kaldımolumunekankayizsmile
allah zihin açıklığı versin tatlım:Saruboceq:
nasıl oluyor kız ooo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?