Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

hgdin bebekimm dualrımız seninlee inş güzel güzel verirsin sınavlarıını:1hug:

benide hoca 2 puandan bıraktı kafayı yicem off offfeyvahedigeldismilemafoldumben:çok üzgünüm:

neutregenanın nemlendiricisi güzeldir cnmmboshayallersmile

hey maşallah gözlre bak çok güzel olmuş cnma.s.
Teşekkür ederim minikim:kedi:
hb bitanem iyiyim sen nasılsınnolumunekankayizsmileŞeniz
İyi diyelim iyi olsun be şekerkaydirigubbakcemile2

Minim teşekkürler bitanem.opuyorumnanaktan
Anam sizin finaller ne ka erken başladı gerçi daha iyi sıcaklara kalmadan bitirin şu işi.
Benim de 31 mayısta başlıyor. hayatımın son final dönemi olacak ama ben de bi hareket yok her zamanki gibi:bbo: Sıcaklarda hiç çekilmiyo bea
Allah zihin açıklığı versin bilgine kuvvet gülom az sık dişini dinlene dinlene oku bitanesi
Dualarımız seninle:Saruboceq:

hgdin bebekimm dualrımız seninlee inş güzel güzel verirsin sınavlarıını:1hug:

benide hoca 2 puandan bıraktı kafayı yicem off offfeyvahedigeldismilemafoldumben:çok üzgünüm:

Te allam uyuz oluyom şöyle hocalara:mymeka:
Bari 5-10 puan düşük ver de hakkıyla kaldık diyelim
Halledersin bitanem ya sıkma canını sağlık olsun.

amanii bişe olmaz bebeğim geçersin sende bi dahaki şansına
beni de bırakabilir onun için çok önemli benim için alsanaalsanasmile
iki gündür canım çıktı ezberlcem die alsanaalsanasmile

islocum bebeğim saol , bizim erken başlıor okul erken bitior bebeğim ondan,sende hayırlısıya bitiriosun ne güzel,darısı biz olsun inşallahhhh:Saruboceq:
hocanın birini gırtlaklamadan delikafadulden

Te allam uyuz oluyom şöyle hocalara:mymeka:
Bari 5-10 puan düşük ver de hakkıyla kaldık diyelim
Halledersin bitanem ya sıkma canını sağlık olsun.

amanii bişe olmaz bebeğim geçersin sende bi dahaki şansına
beni de bırakabilir onun için çok önemli benim için alsanaalsanasmile
iki gündür canım çıktı ezberlcem die alsanaalsanasmile

inş kızlar yaamafoldumben 5 10 puandan kalsam içim yanmaz da 2 puannmafoldumben:gitme:

islocum bebeğim saol , bizim erken başlıor okul erken bitior bebeğim ondan,sende hayırlısıya bitiriosun ne güzel,darısı biz olsun inşallahhhh:Saruboceq:
hocanın birini gırtlaklamadan delikafadulden

Erken olması çok iyi minim inşallah kolaylıkla atlatırsın canım.
Amaan bitsin gari 5. yılımkafamçokkarıştı
Hocalara elleşme iştihanı son yıla bırak bizim güzel planlarımız var meselasempatiksalakcinni

bu hocalar böle minikim üzülme nasılsa geçiceksin ,bizimkilerde çok faksız sayılmaz,hiç halden anlamazlar,bi de fransız son saniyeye kadar bırakmazlar,1 puandan bırakırlar neler neler,1 harften not gideralsanaalsanasmile
islom şimdilik ayıya dayı deme dönemindeyiz,bide inş.senin gibi bitirme arifesinde bir suikast planlıorzdelikafadulden

inş kızlar yaamafoldumben 5 10 puandan kalsam içim yanmaz da 2 puannmafoldumben:gitme:

Canın sağolsun be minikim sıkma canını yaa:teselli:
Her türlü telafi edersin son yılın değil ya.
Benim de oldu zamanında alttan dersim son yıla temiz girdim ama bölüm dersleri bile yetio hatta artıyo bezginlik oldu tabi artıkkafamçokkarıştı
Hocalar da heç destek olmuyo bunlar misafir az kıyak yapalım yook:mymeka:
Son yıl yatarız diyorduk ama nerdee

Kimler başımıza hoca oluyor deli oluyorum yakötükedihüso
Amaan sabır canom sonra...aklinialirimsmileaklinialirimsmile

çok zoruma gitti ama ya yanına gittim konuştum bide ben napabilirim böyle şeylerle uğraşamam diyo ah ah neyse sağlık olsun kızlarr:içelim:

çok zoruma gitti ama ya yanına gittim konuştum bide ben napabilirim böyle şeylerle uğraşamam diyo ah ah neyse sağlık olsun kızlarr:içelim:

Kimisi tatmin oluyor ya bırakmaktan:1ninca:
Bizde de itiraz için dilekçe veriyorsun, ama bu güne kadar notu yükselen görmedim:dilcikar:

kızlar bu laRoche ürünlerini nerelerden alabilirim ben şu an Adana dayım yane tekin acarlarda falan mı yada parfümerilerde hiç bilmiyorum da :):) o sebebten dolayı

günaydın tünaydın,eyi günner..
nazom zabaaan köründe uyusaydın ya..ne kalktın erkenden..işte misin yoksam?..

ay be kızanım bugun izinliyim bende arkadasım kahvaltıya gelecektı erkenden kalkıp makınada ekmek yaptım 3 saat sürüyor pişmesi
:bbo:
Günaydın, tünaydın güzeller...
Erkenciyim ben bugün sevdiceğimlen kahvaltıya gittik makkajımı şimdi çektim renkler belli değil yine:umursamaz:
Gözüm üstünüzde:ecrin_bebek:

[/url][/IMG]
allam yaa ne kadan güzel ne kadan güzel
ayran kaldım
olumunekankayizsmile

allah zihin açıklığı versin tatlım:Saruboceq:

eczaneden alıcaksın canım la roshe'yi çünkü dermokozmetik,gazipaşadaki bi çok eczanede mevcutturkaydirigubbakcemile5

Nazom hoşgeldinopuyorumnanaktan
Sinbo di mi kız güzel yapıyor valla. Anam gecenlerde onun karıştırıcısı var ya çöpe atmış onu yakaydirigubbakcemile3 farkedince çöpe koşmuş ama çöpçüler taze geçmiş:roflol:
Servisini aradık göndercekler 9 lira bişeymiş ya gitti makine kullanamıcam diye üzülüyordu.
Makkajımı beğendin mi gülom çok teşekkür ederim bebekim senin bakan gözlerinin güzelliğiŞeniz

nasıl oluyor kız ooo
:roflol:

Başka türlü olmazki bu işsempatiksalakcinni

bi cümle ezberliorm böle kafamdan tekrar ediorm
ederken buraya yazıor mesela şu anda
le preface d'Hernani,il definit le romantisme comme le riberalisme en litterature.
ezberledim,bida töbe unutmam delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…