Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Livom hpşgeldin iyi olmana çok sevindim canımopuyorumnanaktan
ahan espri bombamın biri gelmiş Şeniz
noldu +18 söhbeti bulamadın topikine geldin heral:jeyyar:

aynen melekomvereliniortak:gitme:
inşaallah bomba gibi gelir:Saruboceq:

kızlar ben yatayore akt git yat kalkamıcan melekem

öptüm şekerbonlar
çok yoruldun dinlen kuzumopuyorumnanaktan
zabanan kalkıp kavaltı hazırlamaya zahmet etme bi de bebeğim, kızlardan biri hazırlasıngamyoncuiremsu

akito hala burda mı:ecrin_bebek: kız yürü git yatana:mymeka: buluşma resmi istiyoruz bi de gözün mor çıkmasın resimlerde:roflol::roflol:

Akitim evt balım zor bi renk değil zaten ilk boyayı kuaföre yaptırmayı düşünüyorum gerisini kendim halledebilirim ya da kuaföre boyattırırım nasılsa açma olmadığında daha uyguna boyar hele bi boyatayım beğenmezsem vermem parasempatiksalakcinni

Livim ben de hastayım renge off bilmiyorum ki yakışır mı banabilmiyorumkismile ama sana yakışacağına eminim güzele ne yakışmaz kiboshayallersmile bunu boyatsan tutar balım saçın ama çbk açılır. Kendin boyamayı düşünüyosan bu renkle olur glb ben kendim boyarsam ilk boyamadan sonra bu renge boyayacağım çünkü en yakın renk bubayanssulusmile

anammmmm sen koptun demek ben engime sinir oldum klava: vaviende ne iyi bir babaydı ne iyi bir eş akannehir

melekom asıl sana sahane olur :asigim: melekom bunu yaptırırsan dipleride mı surekli boyayacaksın ?
ccnm o boya ne renk diye geciyor yazıyı okuyamıyorum =(

melekom 5.3 yazısından rengini buldum yanılmıyorsam açık kestane dore

rengide bu

kastane bizde cok koyu durur o yuzden bununla boyamak lazım bence

Son düzenleme:
ahan espri bombamın biri gelmiş Şeniz
noldu +18 söhbeti bulamadın topikine geldin heral:jeyyar:
:roflol:
İlarzum rütbenin de verdiği bir ağırlıkla pek bi hanımdı bugün keyfini sürsün dalaşmiim dedim yarım damlarım yine orayasempatiksalakcinni

Livim balım evet bu rengi yaptırırsam sürekli boyamak zorundayım kendi saçım siyah olduğundan kötü durur dipler. Canısı 5.3 diye arattığında farklı renklerde çıkıyo bunun adı virginia diye geçiyor. Senin eklediğin ilk renkte sarılık var sanki farklı bi renk gibi o. İkinci bana çok açık olur canısı ya ama sen de hoş durur yüzün açık renkleri kaldırıyo çünkü.

hhhhhhm anladım bebem

ne dicem melekom katalogtaki renklere güveniyor musun ? bazı renkler katalogtaki gibi cıkmıyorlar insanlar alsın diye mutlaka resimlerde duzenleme yapıyorlardır bilmiyorumkismile
5. diye baslayan bir renk çokta koyu durabilir gibi bilemıyorum canısı

Canısı daha önce katalogdan bakıp boyadığım renkler oldu ve genelde aynısı tuttu ama yine de bilmiyorum kafam karıştı şimdifisfisfis

günaydın canlar,
çok sevdiğim bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim,
çok üzgünüm

Özün kız , mekanın nur dolsun ...
arkadaş acısı da başka bişeymiş be...

minim başın sağolsun inşallah mekanı cennet olur
hepimizin kutlu olsun nikonum bu topikte genç olmayan yokki zatenzemuszemus

günaydın canlar,
çok sevdiğim bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim,
çok üzgünüm
Özün kız , mekanın nur dolsun ...
arkadaş acısı da başka bişeymiş be...
diyecek hiç bir şey bulamıyorum. Allah sabır versin sevdiklerine. arkadaşının mekanı cennet olsun:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…