- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.181
ahan espri bombamın biri gelmiş ŞenizLivom hpşgeldin iyi olmana çok sevindim canımopuyorumnanaktan
aynen melekomvereliniortak:gitme:bebekom ozel durumlar yuzunden tanrıcam msn kullanmıyor ne yazık ki ..bende msn kullanmıyor gibi birseyim
bende cok ozledim inannnn ınanılmaz merak ediyorum :Saruboceq: eminim sevdicegi ile birlikte guzel vakıt geciriyordur ...buraya bomba gibi gelecektir
patide ortalıklarda yok o gelse ogrenebiliriz belki
hemsommmmmmmmm hosbulduk =))))))))
çok yoruldun dinlen kuzumopuyorumnanaktankızlar ben yatayore akt git yat kalkamıcan melekem
öptüm şekerbonlar
anammmmm sen koptun demek ben engime sinir oldumsenin topiğe de yazmıştım. eşim hepsini yükleyememiş merak etmiştim hemen aklıma sen gelmiştin. bu kız kesin izlemiştir engin günaydın hayranı olaraktan. tabi devamını sonra izledim. eşimle koptuk onun hallerine:roflol: "sen şimdi parayı alıyon mu almıyon mubenneyaptımki"sırnaşık şey hele kızın alamanyadaki babası "sı....sein babaa":roflol: sırnaşık şey
Akitim evt balım zor bi renk değil zaten ilk boyayı kuaföre yaptırmayı düşünüyorum gerisini kendim halledebilirim ya da kuaföre boyattırırım nasılsa açma olmadığında daha uyguna boyar hele bi boyatayım beğenmezsem vermem parasempatiksalakcinni
Livim ben de hastayım renge off bilmiyorum ki yakışır mı banabilmiyorumkismile ama sana yakışacağına eminim güzele ne yakışmaz kiboshayallersmile bunu boyatsan tutar balım saçın ama çbk açılır. Kendin boyamayı düşünüyosan bu renkle olur glb ben kendim boyarsam ilk boyamadan sonra bu renge boyayacağım çünkü en yakın renk bubayanssulusmile
ahan espri bombamın biri gelmiş Şeniz
noldu +18 söhbeti bulamadın topikine geldin heral:jeyyar:
:roflol:aynen melekomvereliniortak:gitme:
inşaallah bomba gibi gelir:Saruboceq:
çok yoruldun dinlen kuzumopuyorumnanaktan
zabanan kalkıp kavaltı hazırlamaya zahmet etme bi de bebeğim, kızlardan biri hazırlasıngamyoncuiremsu
akito hala burda mı:ecrin_bebek: kız yürü git yatana:mymeka: buluşma resmi istiyoruz bi de gözün mor çıkmasın resimlerde:roflol::roflol:
Livim balım evet bu rengi yaptırırsam sürekli boyamak zorundayım kendi saçım siyah olduğundan kötü durur dipler. Canısı 5.3 diye arattığında farklı renklerde çıkıyo bunun adı virginia diye geçiyor. Senin eklediğin ilk renkte sarılık var sanki farklı bi renk gibi o. ıkinci bana çok açık olur canısı ya ama sen de hoş durur yüzün açık renkleri kaldırıyo çünkü.
canlar emre aydının yeni albumunu nasıl buldunuz
bu sarkıya öldüm bittim :asigim:
http://www.youtube.com/watch?v=dQU5aQbif94
diyecek hiç bir şey bulamıyorum. Allah sabır versin sevdiklerine. arkadaşının mekanı cennet olsun:teselli:günaydın canlar,
çok sevdiğim bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim,
çok üzgünüm
Özün kız , mekanın nur dolsun ...
arkadaş acısı da başka bişeymiş be...
di mi kankamaklinialirimsmileminim başın sağolsun inşallah mekanı cennet olur
hepimizin kutlu olsun nikonum bu topikte genç olmayan yokki zatenzemuszemus
di mi kankamaklinialirimsmile
sen ne arıyon kız bu tatil zabahı, bando mu çaldın yohsamsempatiksalakcinni:jeyyar:aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?