Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sen ne arıyon kız bu tatil zabahı, bando mu çaldın yohsamsempatiksalakcinni

epru sen çalışıyon mu kız, sana tatil yok mu gençlik:jeyyar:

bana hergün tatil be nikom:lepi:
okumuyorum canım ben lise geçen sene bitti üniveristeye hazırlanıyorum:smiley-cool:

günaydın canlar,
çok sevdiğim bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim,
çok üzgünüm

Özün kız , mekanın nur dolsun ...
arkadaş acısı da başka bişeymiş be...

canım benim başın sağolsun ..
Allah ailesine sabır versin ..
Çokta güzelmiş ..
Nur içinde yatsın ..
Genç ölümlere çok üzülüyorum :sinifsinif:

turkbayragi19 mayıs gençlik ve spor bayramımız mübarek olsun..

Mini başın sağolsun,arkadaşına allahtan rahmet diliyorum,allah anneciğine sabır versin..

canım minim başın sağolsun arkadasının mekanı cennet olsun
allah ailesine sabır versin

çok teşekkür ederim canlarım amiinn , eminim çok huzurludur babası ve abisiyle bi de kuzeni ile gitti çünkü o lanet kazadan hiç biri çıkamadı, çok güzel gülerdi ordada eminin yüzüdedir gülümsemesi:Saruboceq: sizinde canınızı sıkmayım şimdi...

biraz resim eklim kafam dağılsın bari

1.resimdekini yarim almış mardinden telkari,çok güzel bişey,
ortadakini akitoma kolye araken aldım,kıza almaya gittim kendime aldım çıktım alsanaalsanasmile
cecile de indirim vardı yarı fiyaatına geldi,bu kalemlerin süperto oluduğunu akıp bulaşmadığını sölemişmiydim bilmiorm ama cidden çok iyiler...

gözümün nurlarıhihoyyyt
ciğerimin köşeleri:1hug:ve yüreğimin sızılarıolumunekankayizsmilesizi çoook özledim çoookkkdelikafadulden
inanın fırsat bulup gelemedim,yoksa hep aklımdaydınız:asigim:
nikom
arzum
aprilim
livim
islom
bibertom
sermim
burcum
nazom
tatlıgacım
ceylom
patim
minim
minikim
akitram..başka kaldımıfisfisfis
yok kamadısizi önce şapur şupur öpüyorum,kucaklıyorum vede bir kaç resim eklemeye gidiyorumhihoyyyt..memnun kaldığım ürünleri tanıtıcam kısaca

Allahım inanamıyorum bu ismi gördüğüme inanamıyorumdelikafaduldendelikafadulden :dance::dance:
bursasporun şampiyonluğunu ilan eden yerel spiker gibi ağlamak istiyorum:sinifsinif:
arım balım peteğim hoşgeldin
çok özledik seni Şeniz olumunekankayizsmile :asigim:

Son düzenleme:

sen yokken yoklama almıştım patron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…