Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gördükçe gülüyorum ya:)laelaelaelaelae:roflol:
ben hep gülmeni istiyorum minnoş kankamm Şeniz
patronum da güler mi dersin delikafadulden :lepi:

markete gidip geliyoruumm
markete mi gidiyon:jeyyar:
neden suçlu gibi hesap verme gereği duydun haaklinialirimsmile
iyi git hadi elin boş gelmegamyoncuiremsu

LOREAL RENEWAL LASH SERUM
(kirpik besleyici)
evet gözünün yağında yumurta kırdıklarımlorealin bu ürününü anneler günü indiriminden 15 tl ye aldım..asıl fiyatı 30 tlşutarafagitti
yağ bakımından ziyade,kirpikler için bu ürünü tavsiye ederim..
biliyosunuz daha önce efect marka karışık yağ bakımını eklemiştim çoğuz kez..bu serumu almadan önce onu tavsiye ediyordum.ama neticede yağ olduğu için göze kaçma durumu oluyor,ve hassas gözler içinde bu büyük bi sorun!!
o yüzden ben bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum..(ürünü gün içinde sürüyorum,gece yatarken sürünce,gözüme kaçabiliyor,hassas gözlere sahipseniz gündüz sürmenizi tavsiye ederim

buda fırça yapısışutarafagitti
hafif eğik bi fırça yapısına sahip...

NİVEA SUYA DAYANIKLI GÖZ VE MAKYAJ TEMİZLEYİCİ

evet canlar2.ci tavsiye ediceğim üründe budur!inanılmaz memnun kaldım..normalde nivea seven biri değilim,nedense antipati duyuyorum:umursamaz:ama indirimdeki fiyatı gerçek fiyatıdır,en fazla hakkı buduryerimsenibendediğim ,için deneme amaçlı bir kaç nivea aldım:jeyyar:
bu ürünüde şiddetle tavsiye ederim..hassas gözlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirkaydirigubbakcemile5
fyatı 14 tl civarı:uhm:
(en etkili göz makyajını dahi,nazikçe gözden çıkartıyo,göze kaçsa bile aşırı bi yanma yapmıyo,yıkayınca gidiyo..tabi ben okkuz gibi gozümü ovdum için içine kaçırabiliyorum-tatlicadiarzu-)

kıvamı sulu değil,süt kıvamındavereliniortak
ARKO NEM MEYVELİ BAKIM FINDIK-VANİLYA​
Bayıldımm bayıldımm bayıldımmm:sm_cool:
normalde vanilya kokusunu sevmem,daha önce böğürtlen ve mangolu olanı kullandım..bunu denemek amaçlı aldım,ama çok çok sevdim:1rolleyes:
sürdükten sonra parfüm sıkmış gibi oluyosunuz valla:jeyyar:9 tl civarı bir fiyatı var..nem vermeside güzel..fiyatına göre iyi yaniyerimseniben
tabi la roş posayın kuru ciltler için olan nemlendiricisi kadar aşırı bi beklentiniz olmayacak:ecrin_bebek:adı hıdır elinden gelen budur:mymeka:

zaten bitmek üzere farkındaysanız:smiley-cool:
kıvamı ve rengide bele bişikaydirigubbakcemile2

mybellinenin bu rujlarını sevmem aslında..ama yıllardır bu numara ve seride vazgeçemediğim bir ruj var:1rolleyesda 12 nömeralı' rhum cake' ruju
benimki dışarda cartlak renkli-tatlicadiarzu-rujları sevmii:umursamaz:bende bunu sürüyorumbayanssulusmile(her zaman değil tabi)
kısaca nude tonlarında,belli belirsiz bi renk,ama dudağa canlılık katıcak,sade bir ruj istiyosanız bu ruju tavsiye ederim cierlerim

kesinlikle sim yada sedef yok..hafif ıslak bi görüntüsü var o kadar..mat değil yağlı bi ruj
bu rujlar 15 tl civarı kızlar:umursamaz:bence haketmiyo o parayı:))baktınız kampanyası yada indirimi var mutlaka o şekilde alın..
mesela meybelinenin kalem diplinerine ve başka seriden bir rujuna 40 tl bayıldım..kampanyasız aldım içim yanıyosenağlamazaten kalem diplineri hiç beğenmemiş,memnun kalmadığımıda anlatmıştım

eminimki çoğunuzda vardır,olmayanlarda mutlaka sokakta bi şekilde görmüştür..gerek markette,gerek tokacılarda,gerek kzılarda..
tam benlik,köylü işi:kedi:evet bildiniz bahsettiğim şey çember:lepi:

fiyatları 5 tl..her yerde satılıyo,ben başıma bağlamayı tercih ediyorum,boyunda sevmiyorum..bilmiyorumkismile
kıyafetinizle kombin yaparsanız çokta hoş oluyo söyliyimzemuszemus
ben beyaz rengi tercih ediyorum..

Son düzenleme:
tanrıçam o fındık kremiyle sincaplar kovalasın seni Şeniz
lorealin serumu kirpikleri uzatıyo mu nasıl o konuda gerçi fazla zaman olmadı amakaydirigubbakcemile3
burcuyu memnun etmemişti ben de almamıştım, eğer sen onaylarsan 14 şubat indirimi listesine eklim çemberimde gül oyamkaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

benı unuttun tanrıca bıkerede hatırla zate
sen daha stajdasınkalıcı olursan topikte en başa seni yazarımkaydirigubbakcemile2..
takılıyorum canım:)aşkolsunŞeniz

Allahım inanamıyorum bu ismi gördüğüme inanamıyorum
bursasporun şampiyonluğunu ilan eden yerel spiker gibi ağlamak istiyorum
arım balım peteğim hoşgeldin
çok özledik seni
puhahahahahahahahahahahhahahahah seni alaha havale ediyorum nikomsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey aga izledin dimi:roflol: :roflol: :roflol: izleyip izleyip kopuyoruz bizde ya:smiley-cool:
zaten şampiyonluk kutlaması yaptık o gece:sm_cool:yarimle tura çıktık dat dat daaaatttt kormalara bastık:jeyyar:aklıma hep arzum geldi:)))
nasılsın en değerli sekreteryam:1hug:çok özledim olum seni

tanrıçam çok ama çok özledim
nasıl sevindim geldiğine anlatamam
anlatmana yardımcı olıyımmı ceylo:smiley-cool:
anlatma kal orda:mymeka::roflol:cierim bende sizleri çok özledim 2 gözüm ve bınbıldağım burnumdan aksın:1shok:yasakkelimenasılsın gülomsositososito

sen yokken yoklama almıştım patron
sana hiç bişey demiyorumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeydeminde dediğim gibi seni allaha havale ediyorumsırnaşık şey pisko yasırnaşık şeyyeminle pisko bu karısırnaşık şey
lan olum,o nası yoklamadır,nası smillerdir..gebertmeye yeminmi ettin beni:roflol:bayılıcam gülmekten yarıldım yıkıldım geberdim ya:roflol: :roflol:
tanrıça sunumda diyo:smiley-cool:la kimbilir ne dedikodu yaptınız pisliklerklava::roflol:

tanrıçam gelin makyajı yarışmasını kim kazandı bilaklinialirimsmile
ay çok metak ettim..kim:1shok:-tatlicadiarzu-süpriz olucak kazanan isim söyle bakem-tatlicadiarzu-:roflol:
markete gidip geliyoruumm

bende cumaya gittim gelicem:jeyyar:uymadı ama uydururuzgamyoncuiremsu

:umursamaz: :umursamaz:

14 şubat indirimi:roflol: :roflol:
kanka 14 şubatta var indirim dimifisfisfiso zamana kadar almasammı bişey bende:1ninca::))
anam 19 mayısada bi indirim yapsaladı ya gençler içinboshayallersmilehazır evdeyken 2 bişey alır gelirdim:umursamaz:
sincaplar beni,gergedanlar seni kovalasın nikomfındık kremi cidden güzel kokizemuszemus
benim kirpikler zaten uzun,ben anlamıyorum hacı ya:smiley-cool:ama gözümü yakmıyo,bide şöyle anlatıyım,rimel sürünce anlıyorum sanırım,kirpiklerim hoş görüküyo gözüme:jeyyar:
yağdan ziyade hassas gözler için bunu tavsiye ederim..tabi indirimdeyken:))

:umursamaz: :umursamaz:

oy kurban olduğummm:1hug:
sen kankana kutlamalarmı yaptın oyyy:teytey::1hug:mavi bereyide takmış kafaya:roflol:sırnaşık şey
allah razı olsun bitanem benimŞenizemek veren barnakların dert görmesin:Saruboceq:smilleri arıyan gözlerine zeval vermesin:Saruboceq:
bitanem aklımda aklımda olmasına ama hangi resimdi valla karıştırdım gülüm:tomato::tomato:
ben resimleri ekliyimde sen bana de hele olarmı:teselli:bak korka korka geliyorum yanına:teselli:aniden enseme şaplak atıcan diye tırsıyorumeyvahedigeldismile:sm_cool:

Son düzenleme:

şimdi bacım bu sol ayaktakine senin sağ ayaktakine tanrıça bacımın adını mı verdin
doğru mu annadım en akıllısından

delikafaduldendelikafaduldenanaaaa vallaha bak doru didin sağdaki tanrıçam soldaki mini kısaca mintan delikafaduldendelikafadulden

kız Allah seni napmasın delikafadulden
ayağımda paralandiktan sonrada saklıycam bir hatıra olarak bebeğimopuyorumnanaktan
aprilimin hediyesi olan fular ve cüzdanım gibi opuyorumnanaktan

gönderdiklerini çok beğendim canım seni de tebrik edeyim en direkindenolumunekankayizsmile

gönderdiklerini çok beğendim canım seni de tebrik edeyim en direkindenolumunekankayizsmile

kanka seni sekreteryalıktan müdür yarcımcılığına terfi ediyorum:hooray: :hooray:
vallaha billaha sen aştın olayı ustavereliniortak
ben hayatta bulamazdım,geçmişe şimdi bile gidemiyorum,bi gidersem 2 gün çıkamam geçmişten:smiley-cool:ne kaynattıklarınızıda deli gibi merak ediyorum bi yandan
onuda bi ara halledicem işalah maşalah:Saruboceq:
anam akitom ve minim çekmiş resim dimek..umarım güle güle kullanırlar,minime neler yazmışın deliii:roflol:sırnaşık şey:roflol:
yeni takaslar bizi beklesin:jeyyar:..nikom,hacı sizde girin takas olayına ya,acayip zevkli oluyo söyliyimsüprizzzzz
valla minimin hediye kolyesini taktım kaç gün canım benim nasılda düşünmüş beni kanatlı melem:asigim:

Son düzenleme:
sen bu hafta birşey alma ben kafamı kırıcam
sırnaşık şeysırnaşık şey
o güzel güzel gözlerine ne asker makyajı yaptın en söz verenindenzemuszemus

çok geç şaplağı yedin bikere:mymeka: ay kankam acıdı mısositososito
kıyamamaklinialirimsmile
sen koy sen seç bakalım bilcen mi :umursamaz:

gelmedim gelmedim çikilita cips aldım he bide kaşar:roflol:
tanrıçam güle güle kullan watsons tan aldığın termal suları kullandn mı memnun musun:sm_confused:

laelaelaelaelae

geçmişte bu sefer pek içaçıcı şeyler yok malesef
minik, akit canı sıkkınboshayallersmile
islo iyi çok şükür, festivallerde kafa çeki:içelim:
karabiber ve liv sevdiklerinden ayrıldık gibi birşeyler dediler ama iyiler sanırımboshayallersmile
gacı sahte converslere 50tl para virdi ama aslı gelse anlamaz:jeyyar:
tembel tospa bir eli derste bir eli klavyede. bi de bi ayakkabıları var ki maşallah. işsiz kalsa ayakkabıcı açaraklinialirimsmile
april ve mininin yakın arkadaşları vefat ettiboshayallersmile
april kpssye sistemler yüzünden para yatıramıyo. düşünsene kanka devlete para veriyo devlette bi naz bi nazohaoldumsmile
kızların bi kısmı gece alem yaptılardelikafadulden
eda hediyesini gönderdiğini söylemişti ya
aradan 3 hafta geçti superisine hediye ulaşmamış. hala gönderdiğini iddia ediyor ama perim gelmediği için bilemiyoruz
ilarzum da bu hafta pimbe koltukta sorulara cevap veriyor
ne istersen sor patron hepsine cevap vermek zorundasüprizzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/366547-pembe-koltukta-4hafta-ilarzu-bizlerle.html
bu arada yanlış bilmiyorsam ilarzuyla akit bugün buluşacak, resim bekliyoruz:lepi:

zekaya bak ya maşallah
nasıl hepsi aklında öyle:1rolleyes:

heyyyt beeeaaa tanrıça cadum gelmiş..:sm_cool::dance:
hele anlat..neler yaptın neler ettin..:icecream::1rolleyes:?
özlettin kı, kendini..bi daa bu kadar arayı açama emi?:smiley-cool:

gelmedim gelmedim çikilita cips aldım he bide kaşar:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
çok fenasın ha:jeyyar:
şşşşh cips yasak kelime biberim duymasınn sırnaşık şeysırnaşık şey
zekaya bak ya maşallah
nasıl hepsi aklında öyle:1rolleyes:
gamyoncuiremsu :1rolleyes:

heyyyt beeeaaa tanrıça cadum gelmiş..:sm_cool::dance:
hele anlat..neler yaptın neler ettin..:icecream::1rolleyes:?
özlettin kı, kendini..bi daa bu kadar arayı açama emi?:smiley-cool:
şşşh öyle deme bize kızıyo sonra dedikodumu yaptınız diyo:smiley-cool: benneyaptımki sırnaşık şey

mini güle güle kullan canımzemuszemus
küpelerin çok hoşuma gittiboshayallersmile
cecile kalem ne kadar:hulya:

nikoşum normal de 14 tl indirimden 7 tl oldu ama indirimde olmasaydıda alıcaktım çünkü cidden iyi bir kalemopuyorumnanaktan

been hala ezber yapıorm biliomusundelikafadulden yoklamayı yeni gördüm daha deli lülülülülülü

liliililililililiiiiiiiiiiiiiiiiii hayatımda attığım en uzun zılgıt delikafaduldendelikafadulden
bebeğim benim hoşgeldin,
çok özledik seniiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
ama mutlu olduğunu biliodum ondan bende mutluydum canımmmopuyorumnanaktan
kolyemiz sana hep uğur getirecek meleğimmm :asigim:
bağırmak istiyorum sayın seyircilerdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…