- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.221
ben hep gülmeni istiyorum minnoş kankamm Şenizgördükçe gülüyorum ya:)laelaelaelaelae:roflol:
markete mi gidiyon:jeyyar:markete gidip geliyoruumm
sen daha stajdasınbenı unuttun tanrıca bıkerede hatırla zate
puhahahahahahahahahahahhahahahah seni alaha havale ediyorum nikomsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey aga izledin dimi:roflol: :roflol: :roflol: izleyip izleyip kopuyoruz bizde ya:smiley-cool:Allahım inanamıyorum bu ismi gördüğüme inanamıyorum
bursasporun şampiyonluğunu ilan eden yerel spiker gibi ağlamak istiyorum
arım balım peteğim hoşgeldin
çok özledik seni
anlatmana yardımcı olıyımmı ceylo:smiley-cool:tanrıçam çok ama çok özledim
nasıl sevindim geldiğine anlatamam
sana hiç bişey demiyorumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeydeminde dediğim gibi seni allaha havale ediyorumsırnaşık şey pisko yasırnaşık şeyyeminle pisko bu karısırnaşık şey
sen yokken yoklama almıştım patron
ay çok metak ettim..kim:1shok:-tatlicadiarzu-süpriz olucak kazanan isim söyle bakem-tatlicadiarzu-:roflol:tanrıçam gelin makyajı yarışmasını kim kazandı bilaklinialirimsmile
markete gidip geliyoruumm
aklıma gelmediyse ne olimsüprizzzzz
ben bugün geldi diye hissetmiştim nedense:lepi:
gözünaydın kankaların gülü balısositososito
:hooray::hooray::hooray::hooray:
mendilim yele yele
düşmüşüm gurbet ele
yedi mendil çürüttüm
gözyaşım sile sile
hadi hadi yarim can yarim
kaşları sürme yarim gözleri sürme yarim
davul zurna önünde halaylar çeker yarim..
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:içelim::içelim::içelim:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
darısı diğer beklenen askerlerimize:Saruboceq:
:umursamaz: :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
gizli gizli onca yaptığım şeyi görmemiş:umursamaz:
bu sefer kendi kendimi alıntılamıcam:umursamaz:
peh bi de geçmişi okuycam dedi güya:umursamaz:
hani benim makkaş anlatımım:umursamaz:
tanrıçam o fındık kremiyle sincaplar kovalasın seni Şeniz
lorealin serumu kirpikleri uzatıyo mu nasıl o konuda gerçi fazla zaman olmadı amakaydirigubbakcemile3
burcuyu memnun etmemişti ben de almamıştım, eğer sen onaylarsan 14 şubat indirimi listesine eklim çemberimde gül oyamkaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
:umursamaz: :umursamaz:
ahh bebeğim neler yazmış yaaa :kedi:
bebeğim benim umarım kolye sana uğur getirir,umarım baktıkça neşe dolarsın canımın içi,kanatlı birisinden en iyi hidiye bu olur die düşündüm opuyorumnanaktan
tanrıçamla yaptığımız takas puma ayakkabıydı kızlar opuyorumnanaktan
ayakkabıyı okadar temiz yollamışki yeni gibi,temiz bi şekilde paketlemiş,gerisi hiç hiç önemli değil zaten opuyorumnanaktanayağımada tam oldu ve çok sevdimopuyorumnanaktan
ve ayakkabımzemuszemus
şimdi bacım bu sol ayaktakine senin sağ ayaktakine tanrıça bacımın adını mı verdindoğru mu annadım en akıllısından
delikafaduldendelikafaduldenanaaaa vallaha bak doru didin sağdaki tanrıçam soldaki mini kısaca mintan delikafaduldendelikafadulden
mini ayakabı bağlayıcın olim güle güle kullanzemuszemus
ayanda paralansındelikafadulden
tanrıçama olan derin sevgimden ve saygımdan dolayı ayanın başımın üzreinde yeri var her daim en saygılısndan
kız Allah seni napmasın delikafadulden
ayağımda paralandiktan sonrada saklıycam bir hatıra olarak bebeğimopuyorumnanaktan
aprilimin hediyesi olan fular ve cüzdanım gibi opuyorumnanaktan
ben de aşkı memnu kolyesini boynuma dolamak onunla boğulmak istiyomsempatiksalakcinni
sen şimdi cevap ver çalışkan ürenci
bissürü, bissürü mü diye yazılır
büssürü, büssürü diye mi yazılır
kusura bakma kavaltım bitmedi arada çayımı yudumluyom. şlupp
canım tanrıcam seni cooook seviyorum Şeniz
bana bunları yollamıs okdr da tembihlememe ragmen bisürü sey yollamıs ya =)
bunu en kısa zamanda tekrarlamalıyız cok heycanlı bişey bayıldım :=)
gönderdiklerini çok beğendim canım seni de tebrik edeyim en direkindenolumunekankayizsmile
sen bu hafta birşey alma ben kafamı kırıcam14 şubat indirimi:roflol: :roflol:
kanka 14 şubatta var indirim dimifisfisfiso zamana kadar almasammı bişey bende:1ninca::))
anam 19 mayısada bi indirim yapsaladı ya gençler içinboshayallersmilehazır evdeyken 2 bişey alır gelirdim:umursamaz:
sincaplar beni,gergedanlar seni kovalasın nikomfındık kremi cidden güzel kokizemuszemus
benim kirpikler zaten uzun,ben anlamıyorum hacı ya:smiley-cool:ama gözümü yakmıyo,bide şöyle anlatıyım,rimel sürünce anlıyorum sanırım,kirpiklerim hoş görüküyo gözüme:jeyyar:
yağdan ziyade hassas gözler için bunu tavsiye ederim..tabi indirimdeyken:))
çok geç şaplağı yedin bikere:mymeka: ay kankam acıdı mısositosositooy kurban olduğummm:1hug:
sen kankana kutlamalarmı yaptın oyyy:teytey::1hug:mavi bereyide takmış kafaya:roflol:sırnaşık şey
allah razı olsun bitanem benimŞenizemek veren barnakların dert görmesin:Saruboceq:smilleri arıyan gözlerine zeval vermesin:Saruboceq:
bitanem aklımda aklımda olmasına ama hangi resimdi valla karıştırdım gülüm:tomato::tomato:
ben resimleri ekliyimde sen bana de hele olarmı:teselli:bak korka korka geliyorum yanına:teselli:aniden enseme şaplak atıcan diye tırsıyorumeyvahedigeldismile:sm_cool:
gelmedim gelmedim çikilita cips aldım he bide kaşar:roflol:ben hep gülmeni istiyorum minnoş kankamm Şeniz
patronum da güler mi dersin delikafadulden :lepi:
markete mi gidiyon:jeyyar:
neden suçlu gibi hesap verme gereği duydun haaklinialirimsmile
iyi git hadi elin boş gelmegamyoncuiremsu
tanrıçam güle güle kullan watsons tan aldığın termal suları kullandn mı memnun musun:sm_confused:LOREAL RENEWAL LASH SERUM
(kirpik besleyici)
evet gözünün yağında yumurta kırdıklarımlorealin bu ürününü anneler günü indiriminden 15 tl ye aldım..asıl fiyatı 30 tlşutarafagitti
yağ bakımından ziyade,kirpikler için bu ürünü tavsiye ederim..
biliyosunuz daha önce efect marka karışık yağ bakımını eklemiştim çoğuz kez..bu serumu almadan önce onu tavsiye ediyordum.ama neticede yağ olduğu için göze kaçma durumu oluyor,ve hassas gözler içinde bu büyük bi sorun!!
o yüzden ben bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum..(ürünü gün içinde sürüyorum,gece yatarken sürünce,gözüme kaçabiliyor,hassas gözlere sahipseniz gündüz sürmenizi tavsiye ederim
[
buda fırça yapısı
hafif eğik bi fırça yapısına sahip...
NİVEA SUYA DAYANIKLI GÖZ VE MAKYAJ TEMİZLEYİCİ
evet canlar2.ci tavsiye ediceğim üründe budur!inanılmaz memnun kaldım..normalde nivea seven biri değilim,nedense antipati duyuyorum:umursamaz:ama indirimdeki fiyatı gerçek fiyatıdır,en fazla hakkı buduryerimsenibendediğim ,için deneme amaçlı bir kaç nivea aldım:jeyyar:
bu ürünüde şiddetle tavsiye ederim..hassas gözlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirkaydirigubbakcemile5
fyatı 14 tl civarı:uhm:
(en etkili göz makyajını dahi,nazikçe gözden çıkartıyo,göze kaçsa bile aşırı bi yanma yapmıyo,yıkayınca gidiyo..tabi ben okkuz gibi gozümü ovdum için içine kaçırabiliyorum-tatlicadiarzu-)
kıvamı sulu değil,süt kıvamındavereliniortak
ARKO NEM MEYVELİ BAKIM FINDIK-VANİLYABayıldımm bayıldımm bayıldımmm:sm_cool:
normalde vanilya kokusunu sevmem,daha önce böğürtlen ve mangolu olanı kullandım..bunu denemek amaçlı aldım,ama çok çok sevdim:1rolleyes:
sürdükten sonra parfüm sıkmış gibi oluyosunuz valla:jeyyar:9 tl civarı bir fiyatı var..nem vermeside güzel..fiyatına göre iyi yaniyerimseniben
tabi la roş posayın kuru ciltler için olan nemlendiricisi kadar aşırı bi beklentiniz olmayacak:adı hıdır elinden gelen budur
zaten bitmek üzere farkındaysanız:smiley-cool:
kıvamı ve rengide bele bişikaydirigubbakcemile2
mybellinenin bu rujlarını sevmem aslında..ama yıllardır bu numara ve seride vazgeçemediğim bir ruj var:1rolleyesda 12 nömeralı' rhum cake' ruju
benimki dışarda cartlak renkli-tatlicadiarzu-rujları sevmii:umursamaz:bende bunu sürüyorumbayanssulusmile(her zaman değil tabi)
kısaca nude tonlarında,belli belirsiz bi renk,ama dudağa canlılık katıcak,sade bir ruj istiyosanız bu ruju tavsiye ederim cierlerim
kesinlikle sim yada sedef yok..hafif ıslak bi görüntüsü var o kadar..mat değil yağlı bi ruj
bu rujlar 15 tl civarı kızlar:umursamaz:bence haketmiyo o parayı:))baktınız kampanyası yada indirimi var mutlaka o şekilde alın..
mesela meybelinenin kalem diplinerine ve başka seriden bir rujuna 40 tl bayıldım..kampanyasız aldım içim yanıyosenağlamazaten kalem diplineri hiç beğenmemiş,memnun kalmadığımıda anlatmıştım
eminimki çoğunuzda vardır,olmayanlarda mutlaka sokakta bi şekilde görmüştür..gerek markette,gerek tokacılarda,gerek kzılarda..
tam benlik,köylü işi:kedi:evet bildiniz bahsettiğim şey çember:lepi:
fiyatları 5 tl..her yerde satılıyo,ben başıma bağlamayı tercih ediyorum,boyunda sevmiyorum..bilmiyorumkismile
kıyafetinizle kombin yaparsanız çokta hoş oluyo söyliyimzemuszemus
ben beyaz rengi tercih ediyorum..
anlatmana yardımcı olıyımmı ceylo:smiley-cool:
anlatma kal orda:mymeka::roflol:cierim bende sizleri çok özledim 2 gözüm ve bınbıldağım burnumdan aksın:1shok:yasakkelimenasılsın gülomsositososito
oyyy bitanem benim ya
askerinle hasret giderdiniz miaklinialirimsmile:kedi:
bende cumaya gittim gelicem:jeyyar:uymadı ama uydururuzgamyoncuiremsu
geçmişte bu sefer pek içaçıcı şeyler yok malesefkanka seni sekreteryalıktan müdür yarcımcılığına terfi ediyorum:hooray: :hooray:
vallaha billaha sen aştın olayı ustavereliniortak
ben hayatta bulamazdım,geçmişe şimdi bile gidemiyorum,bi gidersem 2 gün çıkamam geçmişten:smiley-cool:ne kaynattıklarınızıda deli gibi merak ediyorum bi yandan
onuda bi ara halledicem işalah maşalah:Saruboceq:
anam akitom ve minim çekmiş resim dimek..umarım güle güle kullanırlar,minime neler yazmışın deliii:roflol:sırnaşık şey:roflol:
yeni takaslar bizi beklesin:jeyyar:..nikom,hacı sizde girin takas olayına ya,acayip zevkli oluyo söyliyimsüprizzzzz
valla minimin hediye kolyesini taktım kaç güncanım benim nasılda düşünmüş beni kanatlı melem:asigim:
geçmişte bu sefer pek içaçıcı şeyler yok malesef
minik, akit canı sıkkınboshayallersmile
islo iyi çok şükür, festivallerde kafa çeki:içelim:
karabiber ve liv sevdiklerinden ayrıldık gibi birşeyler dediler ama iyiler sanırımboshayallersmile
gacı sahte converslere 50tl para virdi ama aslı gelse anlamaz:jeyyar:
tembel tospa bir eli derste bir eli klavyede. bi de bi ayakkabıları var ki maşallah. işsiz kalsa ayakkabıcı açaraklinialirimsmile
april ve mininin yakın arkadaşları vefat ettiboshayallersmile
april kpssye sistemler yüzünden para yatıramıyo. düşünsene kanka devlete para veriyo devlette bi naz bi nazohaoldumsmile
kızların bi kısmı gece alem yaptılardelikafadulden
eda hediyesini gönderdiğini söylemişti ya
aradan 3 hafta geçti superisine hediye ulaşmamış. hala gönderdiğini iddia ediyor ama perim gelmediği için bilemiyoruz
ilarzum da bu hafta pimbe koltukta sorulara cevap veriyor
ne istersen sor patron hepsine cevap vermek zorundasüprizzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/366547-pembe-koltukta-4hafta-ilarzu-bizlerle.html
bu arada yanlış bilmiyorsam ilarzuyla akit bugün buluşacak, resim bekliyoruz:lepi:
ceylom,nikonum,şimdi çıkıyorum gelicem ama 2 gözümlerimolumunekankayizsmilebu gün burdayım yaniŞeniz
:roflol::roflol::roflol:gelmedim gelmedim çikilita cips aldım he bide kaşar:roflol:
gamyoncuiremsu :1rolleyes:zekaya bak ya maşallah
nasıl hepsi aklında öyle:1rolleyes:
şşşh öyle deme bize kızıyo sonra dedikodumu yaptınız diyo:smiley-cool: benneyaptımki sırnaşık şeyheyyyt beeeaaa tanrıça cadum gelmiş..:sm_cool::dance:
hele anlat..neler yaptın neler ettin..:icecream::1rolleyes:?
özlettin kı, kendini..bi daa bu kadar arayı açama emi?:smiley-cool:
mini güle güle kullan canımzemuszemus
küpelerin çok hoşuma gittiboshayallersmile
cecile kalem ne kadar:hulya:
gözümün nurlarıhihoyyyt
ciğerimin köşeleri:1hug:ve yüreğimin sızılarıolumunekankayizsmilesizi çoook özledim çoookkkdelikafadulden
inanın fırsat bulup gelemedim,yoksa hep aklımdaydınız:asigim:
nikom
arzum
aprilim
livim
islom
bibertom
sermim
burcum
nazom
tatlıgacım
ceylom
patim
minim
minikim
akitram..başka kaldımıfisfisfis
yok kamadısizi önce şapur şupur öpüyorum,kucaklıyorum vede bir kaç resim eklemeye gidiyorumhihoyyyt..memnun kaldığım ürünleri tanıtıcam kısaca
:roflol::roflol::roflol:
çok fenasın ha:jeyyar:
şşşşh cips yasak kelime biberim duymasınn sırnaşık şeysırnaşık şey
etraftaki fit hatunları görünce içlenip ,kendini cipse vuruyo..delikafadulden
geçende bende ööle yaptım..kendimi şokellaya vurdumbuyrunnnnnnnnngaşuk gaşuk hemide:teytey:bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?