Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
minigim alıntıda gördüm güle güle kullan fıstıgım

minicim sende öyle cnm olumunekankayizsmile estee bronzeri nereden aldın acaba 20 tl ye çok iyi

bi de ıslık çalıyo utanmadan..yokluğumda rahat nefes alcan di mi?şakkıdılülülülülülü

Gacım ne hoş olmuş o tesadüf ya ahaha kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes:ivit canım yaaa..yolu kozmetikten geçenlerle, bi gün biyerlerde karşılaşabiliriz..aklinialirimsmile

akitim güle güle kullan kürkünü.zemuszemus.gerçi sıcaklarda başladı ya..pişik falan yapmasın kürk..sempatiksalakcinni

akitim kürkün hayırlı olsun çok yakışmış

Kokuyu aldım da geldimm

Akitim hayırlı olsun bebeemmkaydirigubbakcemile2
tsk ederm canımlar balımlar zemuszemus
minigim alıntıda gördüm güle güle kullan fıstıgım

minicim sende öyle cnm olumunekankayizsmile estee bronzeri nereden aldın acaba 20 tl ye çok iyi
bebeim douglas'tan indirim sepetinden almış
izmirde bornova avm de varmıs baktım şip şak
:1ninca:

ehehehe kaydirigubbakcemile3 saol gacım
valla sıcak bastı suan
sırnaşık şey

:roflol::roflol:
bu da gülmeye yer arıyo benim gibi:roflol::roflol::roflol:

tsk ederm cocoposlarımmm sırnaşık şey sırnaşık şey
dur bakim şöyle önden arkadanbenneyaptımki
hımm çok güzel durmuş:lepi:
güle giyin akitvereliniortak
kürkünü ne kadara aldın indirim yaptılar mı baridelikafadulden
kız foto isterük altına fiyatını da yaz kupa vericem

bi de ıslık çalıyo utanmadan..yokluğumda rahat nefes alcan di mi?şakkıdılülülülülülü
:kedi: olumunekankayizsmile

eveeeett artık eski halime döndüm nikon vur patlasın çal oynasın:dance::teytey::sm_cool:

kızlar ya bana göz altı için krem önerin deli olucam yoksa bir türlü iyi birşey bulamıyorummm

birde senenin modası ten rengi (bej) topuklu c,icileri(ayakkabı :):):): )) olan var mıı ben de alıcam da :):)

kızlar ya bana göz altı için krem önerin deli olucam yoksa bir türlü iyi birşey bulamıyorummm

birde senenin modası ten rengi (bej) topuklu c,icileri(ayakkabı :):):): )) olan var mıı ben de alıcam da :):)

cnımm üstünde çokk tepindiğimdenn kirlenmiş birazz amaa benimm ten rengi topuklu ayakkabım daa bu : nine westte indirimde 90 tlye almıştım ::)

Sadece nemlendirme amaçlı bir ürün arıyorsan neutrogena gözçevresi kremi oldukça başarılıkaydirigubbakcemile2

:1shok::1shok:

hihoyyythihoyyyt:içelim::hooray:

offf ya kocamlan kardeşim pcyi tvye bagladılar oyun oynuyolar kafayı sıyırcam
aşkı memnuda gitti:gitme:
diger tvde uydu yok göstermiyo:sinifsinif:
artıkın bana bi özet gecersinizzz
yerimseniben

yiğenin pc den resim atıp gelicem..varlığım burda gözüksede pc başında değilim yani canlarımŞeniz
birazdan resimler geliyor..herkezi mucukladım..kim var kim yok bilmiyorum bile

yiğenin pc den resim atıp gelicem..varlığım burda gözüksede pc başında değilim yani canlarımŞeniz
birazdan resimler geliyor..herkezi mucukladım..kim var kim yok bilmiyorum bile

tam girdin sende girmişssin
sen at bende arıcam canımzemuszemus

resim nasıl atılyodu ya hızlı resime yükledim 2. adım neydi
forumlar1 die bi adres var onu kopyalıyorum olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…