- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.641
dur kız panik olma bi seferlik tüy dökücüyle al bebeğim olamz mııbilmiyorumkismile
kızlar boku yedim
eve geldim ssat 6 da az dinlene dedim bi yatmışım şimi ali aradı kalktım ayvayı yedim kızlar yaaa
kıl yumağı gibi dolaşıyom Allh kahretsin hakkatten sabaha kadar tüy yolacam ya heç bişeyim hazır değil anasını satiim yedim boku
benden de bu beklenir zate n yumurta bi tarafa dayanmış sen yat uyu arzu zalak arzu
emla kıremi sürdüm bekliim ne edem
bacaklara dalacam şimdi sağlı sollu balta girmemiş orman
ben gidem kızlar muhabbetin içine kıl tüy yün ettim kusura bakmayın hebecandan nereme saldıram onu da şaşırdım buraya saldırdm öptm şekerler
emla kıremi sürdüm bekliim ne edem
ben gidem kızlar muhabbetin içine kıl tüy yün ettim kusura bakmayın hebecandan nereme saldıram onu da şaşırdım buraya saldırdm öptm şekerler
selam kankalarrr bayanssulusmile
yoklamayı kaçırmadım umarım
tanrıça karısı 5 virdin mi bana
kızlar boku yedim
eve geldim ssat 6 da az dinlene dedim bi yatmışım şimi ali aradı kalktım ayvayı yedim kızlar yaaa
kıl yumağı gibi dolaşıyom Allh kahretsin hakkatten sabaha kadar tüy yolacam ya heç bişeyim hazır değil anasını satiim yedim boku
benden de bu beklenir zate n yumurta bi tarafa dayanmış sen yat uyu arzu zalak arzu
kızlar boku yedim
hgdin bebeğimmmzemuszemusolumunekankayizsmileŞeniz
hoşbuldum tatlmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
ayy ısland sunum dedn koptum sempatiksalakcinni
kanka farrnı degerlendrmene bayıldımmmmmmmmmm :lepi:
süpersn yaaa valla tek kelmyle süper :lepi:
bende yapcem guclubacismile
puhahahaahah:roflol:bu tanrıçam ne yapmış yaa neyden ne yaptığını anlamadım telaştan
gendimi kimya dersinde issediyom sanırsam
al o kimya derslerinde fotosentezi anlatacana bunları anlataydın ne kadan yararlı olacaktı hayatımızda ama yok işte eğitim sistemi anam:)))
allahına kurbanolumunekankayizsmilekız tanrıçam neleri karıştırıp ne elde etmişin ya helal olsuun be sanaakaydirigubbakcemile5:lepi:
beğendinmi dert ortağım benim,biricik sevgilimhihoyyytOyyyssss neler yaptın öyle bal köpüğüm akannehir
canımın paresi :asigim:
maharetli kankam benim, israftan kaçım kaçım kaçınır benim aşkom,:lepi:
elde ne varsa değerlendirir böyle, hastayım sana...sositososito
amaa bu renge ayrıca bayılarak hayran oldum aşkom, eline çatalına sağlık :asigim: olumunekankayizsmile
saçmalama la:mymeka:neler diyoemla kıremi sürdüm bekliim ne edem
bekle...proje çalışması yapıyorumşimdiii bi saniye tanrıça bacımm
son hallerine baktım da bacım ne bilim sana yakıştı mı yakışmadı mı yani
ben bi imzalı foto şettirsem bacım yanlış anlama dünya ahret bacımsın anadın mı
yarıldımmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey harbi bende heycan yaptım he resmini ekliycek diye-tatlicadiarzu-püüü ceylo Allah seni ne yapmasın emiklava:
kız sen bizlen dalga mı geçiyon bi de heyecan yaptım diyo:mymeka:
kız bunun için mi heyecan yaptın aldıklarının fotosunu eklicen diye mi:mymeka:
bi de sayfanın içine şettin naptınkaydirigubbakcemile3 :roflol: sırnaşık şey
valla sayfanın şaftı kaydı yorum pnceresinin onaylayamıyorum abookafamçokkarıştı
sana 3..bide 1 verdim böböğümbilmiyorumkismileselam kankalarrr bayanssulusmile
yoklamayı kaçırmadım umarım
tanrıça karısı 5 virdin mi bana
hahahahaaaha aloo aloooo nikomm çekmiyo aloooooodelikafaduldenkızlaaaaar nirdesiniz tanrıçam nirdesin kayboldum galiba
aboo ben nirdeyim burası neresi
Tanrıçam süpersonik zekam neler etmişin gıı öle aştın iyice valla
puhahahaahah:roflol:
kuzen,şu harcadığım emeği kimya fizik yada metematikte kullansaydım şimdi odtü mezunuydum:lepi:
kız alin yarınmi geliyo yoksadelikafadulden
allahına kurbanolumunekankayizsmile
beğendinmi dert ortağım benim,biricik sevgilimhihoyyyt
saçmalama la:mymeka:neler diyolmaz:işini bitirde gill 2 lafın ağzını burnunu patlatalımzemuszemus
bekle...proje çalışması yapıyorumçaktırma
yarıldımmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey harbi bende heycan yaptım he resmini ekliycek diye-tatlicadiarzu-
sana 3..bide 1 verdim böböğümbilmiyorumkismile
yarın içmeye gidiyoruz randevularını iptal etkaydirigubbakcemile
hahahahaaaha aloo aloooo nikomm çekmiyo aloooooodelikafadulden
islom saol göz rengine kurbanŞenizresimler bitmedi ekliycem yine..ayrıca geçmişe bakmadım..bakıcam canlar..resimler eklemiş islom sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?