Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Behlül bitti damladın hemensempatiksalakcinni
Hoşgeldin minikimopuyorumnanaktan

ee şeyy kafamçokkarıştı behlül ben sunum nihal adnan firdevs bihtersempatiksalakcinni şeyy ben behlüle sunum ay bitti geldimmkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:aklinialirimsmile

hoşgeldin minikim

hb bitanemmmopuyorumnanaktan

Ben de geldi canlarrr kaydirigubbakcemile2

Aşkom iresim eklicikmişşş :lepi:
Sonra da Ceylom eklicik kaydirigubbakcemile5

bu akşam çok eğlenciğiz
hihoyyyt

ee şeyy kafamçokkarıştı behlül ben sunum nihal adnan firdevs bihtersempatiksalakcinni şeyy ben behlüle sunum ay bitti geldimmkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:aklinialirimsmile

hb bitanemmmopuyorumnanaktan

Sahneler seni bir hayli etkilemiş büle olmuşsun izlerkene:1shok::1shok::jeyyar:alkisalkisalkisaklinialirimsmile:dance:
Millet seni boşuna etiketlemedi sunumcu minikkaydirigubbakcemile3

Sahneler seni bir hayli etkilemiş büle olmuşsun izlerkene:1shok::1shok::jeyyar:alkisalkisalkisaklinialirimsmile:dance:
Millet seni boşuna etiketlemedi sunumcu minikkaydirigubbakcemile3

aa ne sunumu ayollkaydirigubbakcemile2:roflol::roflol:
şiştt sevgilim duymasın behlül falan zaten gıcık oluyo vurur beniidelikafadulden:roflol::roflol::a015:

daha önce kırılan rujumu nasıl değerlendirdiğimi anlatmıştım..şimdi hem ruj,hemde farların nasıl değişime uğrayabileceğini göstericemsüprizzzzz
farınızın renginimi beğenmediniz:umursamaz:yada rujunuzun:umursamaz:
yada çok sevdiğiniz farınız yere düştü ve kırıldı:sinifsinif:rujunuzda aynı akibete uğradı:gitme:üzülmüyoruz...napıyoruz?değerlendiriyoruz:lepi:
bu uygulamalarımı bloglarda görmüşsünüzdür..benden önce akıl eden olmuştur mutlaka,ama ben blogdan görmedim,küçüklüğümden beri bayılırım mıncıklıyım,uğraşıyım makyaj malzemeleriyle:smiley-cool:
tanrıça usulu değişime buyrun bakalımzemuszemus

değişime uğrayacak kurbanlar..bunların rengini beğenmediğim için kurban ettim..siz kırılan farlarınızı değerlendirin diye örnek olması için yaptım..ama benim gibi rengini beğenmeyip farklı arayışlar içindeyseniz,kullanmadığınız farlarınıza yeni bir imaj çekmenizde sakınca yok:jeyyar:

evet..farlarımızı ve orjinal renklerini gördünüz..yeşil ve mavi farımın içini çatalla çıkartıp tabağa döktüm..kajal marka kırmızımsı farı ayrı bi yere koydum..çünkü onun kabı bana lazım..ayrıca onuda değerlendiricemolumunekankayizsmile​
farın orjinal renklerinin tendeki duruşuhihoyyytayrıca farımın kutusunu temizledim ve onuda bir kenarda tuttum.beyaz toz farda kattım ve başladım karıştırmaya..

karıştırdıkça renk ortaya çıktı..biraz beyaz toz far,birazda kajalın kırmızımsı farını kattım ve bu morumsu,ama içinde değişik renkte ışıltıların olduğu renkte bir far elde ettim​

toz farımızı elde ettik..şimdi kaplarımızı değerlendiricez..elde kalan farlarımızı biraz fısfıs su katıp,biraz arko katıp çıkmayan uçmayan kalıp şeklinde bir far yapalım bakalımboshayallersmile
kalıp şeklinde far yaparken minicik miktarda arko krem kullandım..birazda yüze sıkılan suyu kapağına püskürttüm ve su niyetine döktüm..suda koyabilirdim evet,ama ben bunu yapmak istedim..sizde pürkütmeli su yoksa maden suyu koyabilirsiniz..sudan daha iyi olduğuna inandım ne bilem-tatlicadiarzu-

son hallerine bakalımbayanssulusmile​

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmilebayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

kızlar boku yedim

eve geldim ssat 6 da az dinlene dedim bi yatmışım şimi ali aradı kalktım ayvayı yedim kızlar yaaa

kıl yumağı gibi dolaşıyom Allh kahretsin hakkatten sabaha kadar tüy yolacam ya heç bişeyim hazır değil anasını satiim yedim boku

benden de bu beklenir zate n yumurta bi tarafa dayanmış sen yat uyu arzu zalak arzu

bu tanrıçam ne yapmış yaa neyden ne yaptığını anlamadım telaştan

gendimi kimya dersinde issediyom sanırsam

al o kimya derslerinde fotosentezi anlatacana bunları anlataydın ne kadan yararlı olacaktı hayatımızda ama yok işte eğitim sistemi anam:)))

dur kız panik olma bi seferlik tüy dökücüyle al bebeğim olamz mııbilmiyorumkismile

Oyyyssss neler yaptın öyle bal köpüğüm akannehir
canımın paresi :asigim:
maharetli kankam benim, israftan kaçım kaçım kaçınır benim aşkom,:lepi:
elde ne varsa değerlendirir böyle, hastayım sana...sositososito

amaa bu renge ayrıca bayılarak hayran oldum aşkom, eline çatalına sağlık :asigim: olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…