Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
inş askerden gelince düşünceleri degişir minigim

benim sevdicegim olumlu bakıyor ama anişkomlar öyle degil ....önceden biz maix le bulusmustuk takas için ama ona birsey dememişlerdi =)

hatırladım aşkom parfüm takası değil mi...bayanssulusmile
ben çok istiyorum sizlerle görüşmeyi hatat çok ısrar ettiğim için sevgilim çok şaşırdı.:roflol:
ne var ki bu kadar isteyecek diyor. anlayamıyor aramızdaki yakınlığı normal olarak kaydirigubbakcemile3
sanıyor ki biz sadece
rujun nosu 12, fiyatı 10 tl yazıp çıkıyoruz sempatiksalakcinni
ahahaha, kokoşlar kulübü diyor bir de denyocum
-tatlicadiarzu-

yıvrım neredesin sen baki kaçak barbito :mymeka:
Tanrıçamla ilerzumun askerleri geldi büyük şenlik var günlerdir :lepi: hihoyyyt
40 gün 40 gece coşup eğlenicğiz
hihoyyyt

barbi çok sevünçlüyüz bayram havasına büründü buralar

bi de albümüme bak akitrayla buluşma fotolarımızı gör ciğerim

ivettttttt cnm parfüm takası
anlamamaları aslında çok normal gülüm bizim buradaki sanal dostlugumuzu paylasıklarımızı bilemıyorlar senin dedigin gibi sadece güzellik için girdigimizi sanıyorlar ruj no far no fln gibi
kk ile tanısmadan once sevdicegim bana deseydi ki liv ben x sitesindeki erkeklerle bulusacagım bu durumu tuhaf karşılayabilirdim...yani onlarada hak vermek lazım

ceylanımmmmm aldıklarını güle güle kullan sekercim hepsi çok cici

Evit çok haklısın kuzucum. Ben hiç öyle düşünmemiştim bak, erkekler kulübü diye bişi olsa, benimkisi buluşçam filan dese, garip olurdum ve hemen aklıma bir abazanlar kulübü gelirdi.sempatiksalakcinni
onların da aklına sadece kozmetik konuştuğumuz geliyordur.:1ninca:
bir de ben KK ya ilk girdiğimde +18 de feminist açılımlar yaptıydım,
arada okuyordu o da o bölümü, okuyup gülüyorduk beraber, kaydirigubbakcemile3
forumun kitlesini de fazla tutucu olarak görüyordu.kafamçokkarıştı (ben de o zaman öyle görüyordum)
şimdi farkı anlayamaması normal yani
boshayallersmile

ben blogta yenıyım nası değiştırılır bılmmıyorum kız arkadaşım yapacakdı bişiler ama hala yapmadı bilmiyorumkismile
anlıyorum canım
blogunu kumanda ederken "yerleşim" linkinden "yeni şablon seç" ordan istediğin sayfayı düzenlersin. zamanla elin alışırvereliniortak

barbi sen nasılsın asılCADIARZU
ben seni niye evlisin diye hatırlıyorumfisfisfis

teşekkürler canım

Canlar ben geldim ama 5 dakikaya çıkmam gerekli evde internetim kesildi zaten pek evde de duramıyorum buara annemlerin yanına gidip geliyorum sık sık annem inşallah çok çok iyi olacak geçen hafta hastaneye yatışında sorun çıktı bugün yatışı yapıldı inşallah hastaneden çıkınca hepimizden sağlıklı olacak sizde bol bol dua edin olurmu canlarım benim ya ben sizi cidden çokk özlüyorum aksi gibi bide evde netim kesildi ama en kısa sürede halletcem inşallah hem o zamana kadar annemde hastaneden çıkmış olur.

Buarada geçmişi okuyamadım fıstıklar ama hemencik bu sayfadan öğrendiğim kadarıyla ılarzum ve Tanrıçamın askerleri gelmiş gözümüz aydın o kadar çok sevindim ki Rabbim inşallah sevdiceklerinizi hiç ayırmaz sizden çilekli tütsülerim benim :asigim:

Bende aranıza geldiğimde herşey yoluna inşallah girmiş olacak şekerparelerim az kaldı bomba gibim gelcem ben de aranıza Rabbim büyük bu sıkıntılarda geçecek inşallah :Saruboceq:

Canımmmmm, dualarımız seninle kuzum. :Saruboceq:
Annen çok çok iyi olacak hiç üzülme sen.:1hug:
Bekliyoruz muhteşem dönüşünü tatlım!
opuyorumnanaktan

sana da günaydınvereliniortak naptın neye karar verdin göz kreminezemuszemus

ya ben bu göz kremine karar veremedim şimdi netrugena mı ne onu ddinisya nemlendirme için ama ben şu oluşmaya başlayan çizgilerede yarasın diyorum :=sempatiksalakcinni bu krem onada yararmı acep ne etsem:sinifsinif:

canim, annene acil sifalar diliyorum. dualarimiz seninle tatlim..

Selam fıstıklarım ben geldimopuyorumnanaktan
İzmir'de çok garip bir hava var:1ninca:

8 saatten fazla oluyor makyajımı yapalı ama fotoyu şimdi çektim ve hiç tazelemedim.
Yaşasın far bazımhihoyyyt

[/url][/IMG]

inşallah hastaneden çıkınca hepimizden sağlıklı olacak
bu ne güzel bir cümle işte bu canım olumunekankayizsmile
çok güzel anlattın, enerjin çok güzel
sevgiyle bekliyoruz canım Şeniz
hediyen gelmiştir inşaallahbenneyaptımki

canım, tanrıçam avene ve la roche göz kremlerini tavsiye ediyordu, daha doğrusu jel krem.
jel kremler göz çevresinde beze yapmıyor diyordu. ama kırışıklık için bilemiycem gelince öğreniriz:lepi:

hoşgeldin canımolumunekankayizsmile istanbul da öylefisfisfis
ben yine eyelenire takıldım çok gzüel olmuş, hele de kuyruğu:lepi:
bu sefer neyle çektinfisfisfis

Hoşbuldum nikonum bulmuşken öpiim yineŞeniz
4 mevsim yaşadım sabahtan beri :1ninca:
Teşekkür ederim bitanesi bu golden rose likit eyeliner ben çok memnunum.kaydirigubbakcemile2

Bişiler atıştırıp geçmişinizi okuyaciimm:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…