- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.981
hoşgelmişsin barbilerin en güzel giyineni Şenizayy günaydın çok mu yedim ne
o yüzden bruncha katılamaciimmm
benim hakkımıda niko yesinnn cokacimcoook
sen hava,sevgilin su grubu..
sen değişken havayi,romantiklikten ötürü gerçekçi,mantıklı,sevgilin ise duygu adamı..kıskançsın ama belli etmessin fazla..uyum olarak sana ateş grubu daha yakındır,ama yengeç karşıt grubun değildir toprak gibi..o yüzden daha iyi sizin için bu..ayrıca kovada suya yakındır..kovanın içinde su olur çünkü geneldeyerimseniben
zaman zaman fikir uyuşmazlıkları yaşansada orta yolu bulursunuz didişe didişerüyanız hayrolsun ablalara döndüm:roflol:
aha bizi anlatmışşsın:1shok:özellikle didişme kısmı:roflol:
puhahahahahah:))))))
feleğimizi şaşırttı ceylo:))bide helecan yapmıştık resim koyucak diye:))
yemezlerhani..nerde:umursamaz:
ilkine bayıldım:lepi:diğerleride çok cici..güle güle kullan hayatım...
bunu görüp sıkıldım,ama sonra hallettiğini öğrenince çok sevindim bebişkom:hooray:
:roflol::roflol: topiği pati kapatmış düşünün:)))bencede bu bi milad:roflol:
usta konu nerdeyse sabitleşicek ama sen yeni görüyosun:1shok:
ayrıca nazomu eşiyle vede ilarzumu alisiyle çok yakışıyorum..sitede en çok yakışan çiftler bana göre..tabi gördüklerimi söylüyorum..görmedikleriminde çok yakıştığına eminim
bekle değişir:teselli:
ahhh değişirsüprizzzzzboshayallersmile
bu konuyla nikom zevkle ilgilenir barbim:lepi:
kısaca bende anlatıyım...gacım konvers aldı,tembeltospa sınavlara çalışıyo,aprilim askerine gidip geliyo,livim saç rengini değiştirmeyi düşünüyo,biberto koltuk aldı çok kokoş,pati sınavlara çalışıyo,arada geliyo,ceylo bu arada çok pozitif maşalah..akitra kürk giydi ve giydiği gün arzuşla buluştular
benim nişanlım askerden geldi ama izne..arzumunki bugün geldi tezkere aldı ama..şükür..
mego arada selam verip gidiyo,burcum hızımıza yetişemiyo,sabahları girip okuyup kaçıyo
miriana blog açmış onla uğraşıyo,arzu emla krem kullandı,onla yoldu kendini çok memnun..islo mezuniyet için kumaş aldı hayırlısı olsun..
nazom mutlaka uğramaya çalışıp bizi öpüp koklar..minik herkeze selam verir hoşgeldin der ilgili gacı..
superisi eda17 tarafından hala çekiliş hediyesi almadı,bu gidişle almıycak yalan oldu..terbiyesiz:umursamaz:
nikom espirileriyle bizi coşturuyo:)))ay başka kaldımıdelikafaduldeni
:tomato:koyucaktım le ama çıkmak zorunda kaldım
söz koycam sevgilimdende izini aldım 5 dk koyup kaldırcamsositososito
ben varım alıyımm iyi olur :)))
hissiz olsa arzuma kaç yazar :jeyyar:
sus kız kendileri yapıyo yapıyo sonra dedikodu yaptınız diye bize ekşiyorlar:roflol::roflol::roflol:
günahlarını almayalım :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
heee 11880i aradım meşguldü
11818i aradım ulaştım:jeyyar: sırnaşık şey
pc arıza yapmış günahını aldım garibiminohaoldumsmile :teselli:
çok şaşırdım islo düşünebiliyor musun pc arıza yapmışohaoldumsmile halbuki hiç böle yamazdı pc
:roflol::roflol:Kudurma gece gece sonra kötü kötü rüyalar görüyonaklinialirimsmile
Git su iç geçer
ne satışı ya merak ettim:uhm:kızlar peynir suyu ve kille maske yaptım..resminide çektim ama başım ağrıyo üzerinize afiyet:sinifsinif:
yarına kısmetse eklerim..çıkıcam şimdi..kusura bakmayın satış yapıyorum..ama inanın çok fenabilmiyorumkismile
hepinizi tek tek öpüyorum vede seviyorum bitanelerim..allaha emanet olun hepinizolumunekankayizsmile
çok teşekkürler biberimCeylom çok şirin üstlerin hele ilk çok tatlı güle güle giy...
İslandcım süper olmuş saçın...
Mektupppkötükedihüso bu ne mektubu o mektup niye bana da yollanmıyokötükedihüso
ayy bu kız beni çok güldürüyo yaaa:sm_cool::roflol:uykum kaçtı nazoma süpriz yapim dedim
var mı nazooo gibisiii
yoooook
serinliğin lezzetiiiiiiii
ah canımm nasıl korkmuş ya :teselli:
korkma geç arkama ben gardımı aldım hele bi bize bişi yapsın(benim yanak da sağlam duruyo, vursa dişime bir şey olmaz sanırım)
anaam kankam ondan önce gelir mi acabaeyvahedigeldismile
hüf korkunun ecele faydası yok napim kaderime razıyımguclubacismile
yerim o kirazları da, onları takanı da:asigim: ne masum ne şirin birşey, hayatta bazı küçük detaylar oluyor insanın içini eritenboshayallersmile olumunekankayizsmile
iyi ki de varlar olumunekankayizsmile
şşşt epru reçelleri hep benim önüme koymuşsun sen pörekleri kekleri önüne almışsın ne ayak Çok üzgünüm çoook biliyorsun ben uzanamam
kalk sen onları lüpletmeden yer değişelim de adam akıllı karnımı doyurayımcokacimcoook dur şu ceviz tabağını da kendi önüme alayım
eline sağlık canımvereliniortak
ayrıca nazomu eşiyle vede ilarzumu alisiyle çok yakışıyorum..sitede en çok yakışan çiftler bana göre..tabi gördüklerimi söylüyorum..görmedikleriminde çok yakıştığına eminim
nazom mutlaka uğramaya çalışıp bizi öpüp koklar..
ayyy canım benım ya ne guzelde şeyler yazmış çok mutlu ettin benii:asigim:
hergun ugramaya calısıyom aşkom ama mesai saatlerimiz uymuyo sizinleegamyoncuiremsu
açık açık soyle diyo yaakaydirigubbakcemile3ya sana diyorum canın sıkıldığında özellikle gel buraya gözünü sevdiğim boshayallersmile
yalam ver yalim:icecream: uff ağşamdan beri canım dondurma çekiyi zatenmirmirmirmir
kızlar ben bademli beyaz magnum severi aklınıza yazın ona göre ha:lepi:
herif gibi klasik alıp gelmeyin başınızı şişiririm:umursamaz:
ben de kankam gibi romantik değilim, incelik hastasıyım ufak detayları çok severimzemuszemus
patron ben yay, eşim terazi yorum yapmadınbenneyaptımki
gizleme gerçekleri açık açık söyle hazırlıklıyımkaydirigubbakcemile3
siz çok uyumlusunuz
biz ikimizde kovayız ikimizde çok dikiz benım dediğim olsun modundayız
tokuşuyoruz sürekliiaklinialirimsmile
ay gecenın köründe benım totomda pireler uçusurken benıde hatırlamışuykum kaçtı nazoma süpriz yapim dedim
var mı nazooo gibisiii
yoooook
serinliğin lezzetiiiiiiii
nikonların en kralı en megapiskellisiiiiŞeniz
kızlar kimse yokmu ya brunch yaptım size
ellerine sağol epruuu
emmeee bizim bu iştahlı topiğe onnar yetmez süleuımm
zabah kalktım 1 milyoncuya gitti sadece krape tarağı almak için
ama içeri girince ruhumu teslim alan yerlerden biri bi milyoncular diğeri cumartesi pazarı sempatiksalakcinni
efenim bunlar aldıklarım ,tarak seti 1.5 tl, krape tarağı 50 kuruş yannış yazmadım demii eskinin 500 bini sempatiksalakcinni hala alışamadımda sempatiksalakcinni
bu altın sarısı olan sihirli rujun yeni versiyonu
ilk çıkanlar sürüldüğü zaman ahu tuğbadan tutun banu alkanı bile geçen bir pembeye dönüşüyordu, sihir bozuluodu
emme heralde kıvamı azaltmışlar, bunlar dopal bir pembe oluuo fiyatı 2.5 tl
diğerininde rengi harika nasıl doğal,ışıltılı pembe bir allıkla kullanım için ideal bir ruj
alix avien 123 lipstıck
bu mavi rimele hastayım acaip dandik ama nasıl masmavi yapıyor kirpikleri anlatamam
bunun yeşilide var
ben bu rimeli flormar mavi kalemle tamamlıyorum
gözümü karşıdan görenler mavi sanıyorr
rimeli sanırım 1.5 tlye aldım yada 2.5 kalemi 1 tlye aldım
bu da son olarak kokusuna hasta olarak aldığım bi parfüm
dandik bişey adı sanı pek belli değil fiyatı 5 tl ama kokusu harika
zabah kalktım 1 milyoncuya gitti sadece krape tarağı almak için
ama içeri girince ruhumu teslim alan yerlerden biri bi milyoncular diğeri cumartesi pazarı sempatiksalakcinni
efenim bunlar aldıklarım ,tarak seti 1.5 tl, krape tarağı 50 kuruş yannış yazmadım demii eskinin 500 bini sempatiksalakcinni hala alışamadımda sempatiksalakcinni
bu altın sarısı olan sihirli rujun yeni versiyonu
ilk çıkanlar sürüldüğü zaman ahu tuğbadan tutun banu alkanı bile geçen bir pembeye dönüşüyordu, sihir bozuluodu
emme heralde kıvamı azaltmışlar, bunlar dopal bir pembe oluuo fiyatı 2.5 tl
diğerininde rengi harika nasıl doğal,ışıltılı pembe bir allıkla kullanım için ideal bir ruj
alix avien 123 lipstıck
bu mavi rimele hastayım acaip dandik ama nasıl masmavi yapıyor kirpikleri anlatamam
bunun yeşilide var
ben bu rimeli flormar mavi kalemle tamamlıyorum
gözümü karşıdan görenler mavi sanıyorr
rimeli sanırım 1.5 tlye aldım yada 2.5 kalemi 1 tlye aldım
bu da son olarak kokusuna hasta olarak aldığım bi parfüm
dandik bişey adı sanı pek belli değil fiyatı 5 tl ama kokusu harika
nazom hoşgeldinn aşkitommm
topraam kim kaybetmiyokı kendini bi milyoncudaa
ben girmiyom artıkın yaa çok para bayılıyommyoğsamm
gule gule sürün canom
colleen markasını bende keşfettim tanrıçamda pek bi memnun
rimelinde mavisi dehset guzel bayıldım
farfümde almış sarı gacııı
güle güle kullan canım benim.taraklar ne kadar ucuzmuş
sihirli ruj bendede var:lepi:
rimelin markası colleen tanrıçamda onun parlatıcısını almıştı çok sevmişti:lepi:
kız aynen ya tuzak resmen
ucuz die görüosun
adı bi milyoncu ama içerde nerdeyse hiçbişey bi milyon deel kaydirigubbakcemile3
parfüm harika kokuyoo ballı kokmam
ceylomm tşk ederim
seninde badileri gördüm harikalar özellikle 1.ci olan
hani üstünde bi yazı yazıo ya he işte o yazının adında parfümüm var bnm avondan sempatiksalakcinni
tanrıçamdanda bişi kaçmıyı valla
bi uçan bi kaçan yane sempatiksalakcinni
kız aynen ya tuzak resmen
ucuz die görüosun
adı bi milyoncu ama içerde nerdeyse hiçbişey bi milyon deel kaydirigubbakcemile3
parfüm harika kokuyoo ballı kokmam
ceylomm tşk ederim
seninde badileri gördüm harikalar özellikle 1.ci olan
hani üstünde bi yazı yazıo ya he işte o yazının adında parfümüm var bnm avondan sempatiksalakcinni
tanrıçamdanda bişi kaçmıyı valla
bi uçan bi kaçan yane sempatiksalakcinni
kıslar serdar ortaçın poşet şarkısını dinledinizmi
nasıl guzel bi şarkı o yaa bayıldımhihoyyyt
albüm mü çıkarmışakannehir
severim ben onun şarkılarını:lepi:
bendede var kız o parfimden hatta dibini görmeme az kaldısempatiksalakcinni
evet canım kara kedi adı albumun
poşet sarkısıyla çıktı
hiç affetmem hemen indirdimmbilmiyorumkismile
kremidede çoooğoşşş onun hee :lepi:
hemen indiriorum bazılarını faceten dinledim ama poşete denk gelmedim lakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?