- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.941
hiç sorma islom ya:1rolleyes: :roflol::roflol:
te allam hep pati yüzünden topiki kapattı uğursuzluk başladı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hhmmm bu ne yeni bir şifre mi benden kaçmaz gözümden kaçmaz[
yalan mı islo yalan mı patron yalan mı nikogamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmilehııı sorma kız itiraf etti bi de pişkin pişkin sırnaşık şeysırnaşık şeyHmm şifre mi diyosunuz kızlar IMG]http://s10.rimg.info/aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif[/IMG]
baaak yakaladım tamam mıkaydirigubbakcemile3 nasıl aldım ağzından lafısüprizzzzz :1closedeyes: sırnaşık şey
kızlar peynir suyu ve kille maske yaptım..resminide çektim ama başım ağrıyo üzerinize afiyet:sinifsinif:
yarına kısmetse eklerim..çıkıcam şimdi..kusura bakmayın satış yapıyorum..ama inanın çok fenabilmiyorumkismile
hepinizi tek tek öpüyorum vede seviyorum bitanelerim..allaha emanet olun hepinizolumunekankayizsmile
ne satışı bu yaCADIARZUkızlar peynir suyu ve kille maske yaptım..resminide çektim ama başım ağrıyo üzerinize afiyet:sinifsinif:
yarına kısmetse eklerim..çıkıcam şimdi..kusura bakmayın satış yapıyorum..ama inanın çok fenabilmiyorumkismile
hepinizi tek tek öpüyorum vede seviyorum bitanelerim..allaha emanet olun hepinizolumunekankayizsmile
Hmm şifre mi diyosunuz kızlar IMG]http://s10.rimg.info/aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif[/IMG]
ohaoldumsmilehııı sorma kız itiraf etti bi de pişkin pişkin sırnaşık şeysırnaşık şey
Ne çizittircen laa bacağımaivet ya ten rengin gücel
bacağa diyorum fondoten neyin sürüp öyle çorap geçirsen olur mufisfisfis
ya da gel ben iz noktalardan harita neyin yapam daha şekilli olur seni unutan kalmaz okuldan:jeyyar:
kızlar peynir suyu ve kille maske yaptım..resminide çektim ama başım ağrıyo üzerinize afiyet:sinifsinif:
ya sana diyorum canın sıkıldığında özellikle gel buraya gözünü sevdiğim boshayallersmile
yalam ver yalim:icecream: uff ağşamdan beri canım dondurma çekiyi zatenmirmirmirmir
kızlar ben bademli beyaz magnum severi aklınıza yazın ona göre ha:lepi:
herif gibi klasik alıp gelmeyin başınızı şişiririm:umursamaz:
ben de kankam gibi romantik değilim, incelik hastasıyım ufak detayları çok severimzemuszemus
patron ben yay, eşim terazi yorum yapmadınbenneyaptımki
gizleme gerçekleri açık açık söyle hazırlıklıyımkaydirigubbakcemile3
Anaa biz de hava-ateşiz ben terazi o goççaklinialirimsmilenot et diyicem ama zaten sen yazdın..ben not ediyorumkankam bademli beyaz:icecream:
benimkide karamelli aldırdı zorla,ama beğenmedim:dilcikar:aklım goldda:asigim:bide böğürtlenlide:asigim::icecream:
usta gözümden kaçtı demek:mymeka:kusura bakmaŞeniz
süper bi uyum:lepi:terazi hava,yay ateş..hava-ateş..her anlamda uyum süper:hooray:
çok espirili neşeli bi beraberlik,eşin gülmeyi,gezmeyi,yemek yemeyi çok sever..rahatına düşkün,uyumayada..ama dengesizlikleri vardır..saati saatini tutmaz..ruh hali değişken..buda hava olması,artı terazinin kantarından kaynaklı..güzellikleri sever..gezegeni venüs..
sen tam ona göresin..yenilikçi,espirili,romantik değil makara bi çiftsiniz..ama eşin senden daha romantik:))
ayrıca özgürlüğüne çok düşkünsün,sıkıntıya gelemessin,eşine farklı yemekler yapıp ilgisini çekebilirsinbayanssulusmile
Gecmiş olsun kuzum yat dinlen
Yoğunsun tabi gündüz full sunum ağşamları da biz yoruyozsempatiksalakcinni Allah rahatlık versin canomopuyorumnanaktan
kk girdiğim günden beri buluşmuyoruz islom..kendisi yoğun işlerle meşkulbenden daha önemli yapıcak işleri var!gamyoncuiremsu
yoğun değilim yani bebem..kendimle ilgili yoğunluklarım:hulya:
ya nolur sus kopuyorummmmmdelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka pati karısı uğursuzluk bulaştırdı..bak ne kadar az kişiyiz..misafir bile yok:umursamaz:abdesssiz karı:roflol: :roflol:
yalanmıfisfisfisdondurmayı yalanmı:icecream: :dance: :sm_cool: :roflol:
BibertomŞenizopuyorumnanaktanCeylom çok şirin üstlerin hele ilk çok tatlı güle güle giy...
İslandcım süper olmuş saçın...
Mektupppkötükedihüso bu ne mektubu o mektup niye bana da yollanmıyokötükedihüso
hadee dagılın kızlar kapanıyo topik
sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?