- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.961
Ne çizittircen laa bacağıma
Çorapla hiçbişi belli olmuyo zaten ama bu sıcakta da corap giyilmez yavakannehir fondoten kapatıyo kuzu bascaz fondoteni
kırmızıladım aynen öyle:lepi:not et diyicem ama zaten sen yazdın..ben not ediyorumkankam bademli beyaz:icecream:
benimkide karamelli aldırdı zorla,ama beğenmedim:dilcikar:aklım goldda:asigim:bide böğürtlenlide:asigim::icecream:
usta gözümden kaçtı demek:mymeka:kusura bakmaŞeniz
süper bi uyum:lepi:terazi hava,yay ateş..hava-ateş..her anlamda uyum süper:hooray:
çok espirili neşeli bi beraberlik,eşin gülmeyi,gezmeyi,yemek yemeyi(atıştırmayı çerez meyvekaydirigubbakcemile3) çok sever..rahatına düşkün,uyumayada..ama dengesizlikleri vardır..saati saatini tutmaz..ruh hali değişken:lepi::lepi::lepi:..buda hava olması,artı terazinin kantarından kaynaklı..güzellikleri sever..gezegeni venüs..
sen tam ona göresin..yenilikçi,espirili,romantik değil makara bi çiftsiniz1no2:)..ama eşin senden daha romantik:))ayrıca özgürlüğüne çok düşkünsün,sıkıntıya gelemessin:lepi::lepi:,eşine farklı yemekler yapıp ilgisini çekebilirsinbayanssulusmile
hımm buluşma eşittir sunum derseeekkk girdiğim günden beri buluşmuyoruz islom..kendisi yoğun işlerle meşkulbenden daha önemli yapıcak işleri var!gamyoncuiremsu
yoğun değilim yani bebem..kendimle ilgili yoğunluklarım
mirmirmirmirgülüm yapma üzme beni balımmmirmirmirmirnikom affet bu gece beni..muhabbete doyum olmuyo..inan kalabilicek gibi değilim bitanem..sizi çok seviyorum..kaçtım ben..allaha emanet olun kankalarım
hıh alıştı bu da iyice:dilcikar: kaydirigubbakcemile3hadee dagılın kızlar kapanıyo topik
sempatiksalakcinni
:mymeka:sus kıskanma bakim sana da pisiklet vermiştim geçen gün onu bile süremedinheç de bilem :umursamaz: abdestliyim sempatiksalakcinni
bana bakın len bdhaa topiki kapatrsam hee lülülülülülü
iyilkde yaramıyo.gerçi kapattım da noldu nikoncan gelip ip hoplamş kaydirigubbakcemile3
anlaşıldı neden hala uyuyamadığımmirmirmirmirvalla bi tek ben kaldım :roflol:
güzeller 2.kapatışım hayırlı ve ugurlu olması dileğiyle hahahahah :roflol:
herkese iyi geceler dilerim burdan opuyorumnanaktan
patiiii :jeyyar: baaaknikonum canımm aklinialirimsmile
ah balım benim ya gel öpim Şeniz kız söyle aşadaki hayalet sen misinbilmiyorumkismileMiniğim iyi geceler cnm patimm kapatamadın ki ben geldim ahhahahahsositososito
Patinin elinden alın anahtarı bereketi kaçmasın topiğinsempatiksalakcinni
ah balım benim ya gel öpim Şeniz kız söyle aşadaki hayalet sen misinbilmiyorumkismile
uykum kaçtı nazoma süpriz yapim dedim
var mı nazooo gibisiii
yoooook
serinliğin lezzetiiiiiiii
aferim plana aynen uymuşsunvereliniortakŞeniz evtttt benimmmmhihoyyyt
aferim plana aynen uymuşsunvereliniortak
patiyi nasıl uyuttuk ama:jeyyar:
şaşkın patiii yuttu zokayı
yaw koskoca topikin kapanışını ona bırakır mıyım
benim adım niko
biberim sadece 1 hafta kaldı biliyor musun :1rolleyes:
manyah hiç kankasına çekmemiş:roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol: di mi nasılda yedi numarayı ben kapatıyorum 2.kez felan dedi bi de:roflol: di mi yavvvv karşında niko var nikoooooguclubacismile
sen de çok fenalısın ha :jeyyar::roflol::roflol::roflol: çok fenasınnn çokkkkkaydirigubbakcemile3
manyah hiç kankasına çekmemiş:roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
azcık bizle takılsaydı bize benzerdi belki:dilcikar: :roflol::roflol::roflol:
sen de çok fenalısın ha :jeyyar:
sana yutturamadık zokayıCADIARZU
gerçi ben sen yeterince piştin mi bize çektin mi diye ağzını aramıştım:1rolleyes:
aferim geçtin testivereliniortak :roflol::roflol::roflol:
bana resim sözünü unutmadın değil mikaydirigubbakcemile3
deme ya:tomato: kızar mı dersineyvahedigeldismile:roflol: hala gülüyorum geçen ki lafına sen nasıl anlaşıyon bunla bize de söyle demiştin:roflol: pati çok pis kızacak bizeeyvahedigeldismile ama çok şeker yaaŞeniz
:roflol::roflol: ilk sınavı atlattık desene e elinizde yetişiyoruz olsun o kadar:1closedeyes::roflol:
Unutmadım unutmadımaklinialirimsmile
deme ya:tomato: kızar mı dersineyvahedigeldismile
aman kızarsa kızsın:roflol::roflol::roflol:
kapı gibi kankam var, kankamın çömezi o :dilcikar:
hiç bişicik yapamaz kankam onun hakkından gelirsüprizzzzz
:roflol::roflol::roflol:
ohhh resim olayına içim rahatladı sırnaşık şey anlaştık vereliniortak kaydirigubbakcemile3
minikim teşekkürler balım.
Ya ben memnun kaldıysam herkesin cilde uyar heralde.
Benim cildim yağlı çok ve gözenekli biraz da her kremi süremem mesela matlaştırıcı krem kullanıyorum. Ama bu fondoten yağlı ciltler için harika bir şeykaydirigubbakcemile2
O yönden tereddüt ediyosan hiç düşünme al.
teşekkür ederim barbimmopuyorumnanaktan
fondöten maxfactor lasting performance adı canım. ben soft beige olanını kullanıyorum tam rengi tutturdumkaydirigubbakcemile2
Ayy barbim süpersin ya nası da tecrübeli kokoşzemuszemus
Canım ben sadece bacaklarım için 1-2 seans girmek istiyorum lekeler var batıklar yüzünde:gitme:
Ama iyi bilindik bir yer bulmam lazımCADIARZU
Canım beyu marka kullanıyorum. far bazı şeffaftır, renk vermez canım kapatıcılığı yoktur. Farı sabitlemek ve rengi daha iyi vermesini sağlamak için kullanılır.
Benim göz çevremde sorun yok kapatıcı kullanmak istemiyorum o yüzden ama renk farklılıkları var diyosan az miktar kapatıcı üzerine far bazı uygula pudraya falan gerek kalmaz
Kapatıcı gün içinde çizgilenme falan yapabiliyor o yüzden sevmiyorum ben ama o da farı kalıcı yapar.
Aprılım kokoşum nası bilio bu işleri yaw
Nazomm gel kız sana da çekivereyimzemuszemus
Ekliyomki size de şevk gelsin anacım 2 çizittir bak nası alışıyor elin.
ah canımm nasıl korkmuş ya :teselli:Kızar ama kızmaz yani bizi sevdiği için kızmaz onu sevdiğimiz için böyle yaptığımızı biliyo çünkü inş bilir yanisempatiksalakcinni
Bu sefer tek başına değil karşılıklı anlaşma yaptıkvereliniortakkaydirigubbakcemile3 mektup yolda
şşşt epru reçelleri hep benim önüme koymuşsun sen pörekleri kekleri önüne almışsın ne ayak Çok üzgünüm çoook biliyorsun ben uzanamamkızlar kimse yokmu ya brunch yaptım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?