Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ne çizittircen laa bacağıma
Çorapla hiçbişi belli olmuyo zaten ama bu sıcakta da corap giyilmez yavakannehir fondoten kapatıyo kuzu bascaz fondoteni

sen bacahlarının fotosunu yolla ben bi üzerinde çalışim:jeyyar: kaydirigubbakcemile3

kırmızıladım aynen öyle:lepi:
valla korktum hava ve su yuzdur diyeeyvahedigeldismile
kendisinin çok dengeli olduğunu iddia ederkaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae
ben tam bi yayım hayalperest:kedi:
kankam benim ya nasıl da ayak üstü döşemiş cevabıdelikafadulden
bu kaa şeyi nasıl aklında tutuyon maşallahfisfisfis

bi sorum daha var
ben yay ım kankam yengeçbilmiyorumkismile ne olur bunların haliolumunekankayizsmile

kk girdiğim günden beri buluşmuyoruz islom..kendisi yoğun işlerle meşkulbenden daha önemli yapıcak işleri var!gamyoncuiremsu
yoğun değilim yani bebem..kendimle ilgili yoğunluklarım
hımm buluşma eşittir sunum derseeek
çözdüm bu soruyu da

nikom affet bu gece beni..muhabbete doyum olmuyo..inan kalabilicek gibi değilim bitanem..sizi çok seviyorum..kaçtım ben..allaha emanet olun kankalarım
mirmirmirmirgülüm yapma üzme beni balımmmirmirmirmir
patinin şeysine söylettirme benilmaz: laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

hadee dagılın kızlar kapanıyo topik
sempatiksalakcinni
hıh alıştı bu da iyice:dilcikar: kaydirigubbakcemile3

heç de bilem :umursamaz: abdestliyim sempatiksalakcinni
bana bakın len bdhaa topiki kapatrsam hee lülülülülülü
iyilkde yaramıyo.gerçi kapattım da noldu nikoncan gelip ip hoplamş kaydirigubbakcemile3
:mymeka:sus kıskanma bakim sana da pisiklet vermiştim geçen gün onu bile süremedin

Son düzenleme:
valla bi tek ben kaldım :roflol:

güzeller 2.kapatışım hayırlı ve ugurlu olması dileğiyle hahahahah :roflol:
herkese iyi geceler dilerim burdan opuyorumnanaktan
anlaşıldı neden hala uyuyamadığımmirmirmirmir
senin yüzünden gece yastık yüzü göremiyorum ahan da böle cin gibi bakıyorumbenneyaptımki
kızaam seni bana kiloyla mı verdiler:mymeka: sırnaşık şey :roflol:

nikonum canımm aklinialirimsmile
patiiii :jeyyar: baaak

aferim plana aynen uymuşsunvereliniortak
patiyi nasıl uyuttuk ama:jeyyar:
şaşkın patiii yuttu zokayı

yaw koskoca topikin kapanışını ona bırakır mıyım

benim adım niko

:roflol: di mi nasılda yedi numarayı ben kapatıyorum 2.kez felan dedi bi de:roflol: di mi yavvvv karşında niko var nikoooooguclubacismile

:roflol: di mi nasılda yedi numarayı ben kapatıyorum 2.kez felan dedi bi de:roflol: di mi yavvvv karşında niko var nikoooooguclubacismile
manyah hiç kankasına çekmemiş:roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
azcık bizle takılsaydı bize benzerdi belki:dilcikar: :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: çok fenasınnn çokkkkkaydirigubbakcemile3
sen de çok fenalısın ha :jeyyar:
sana yutturamadık zokayıCADIARZU
gerçi ben sen yeterince piştin mi bize çektin mi diye ağzını aramıştım:1rolleyes:
aferim geçtin testivereliniortak :roflol::roflol::roflol:

bana resim sözünü unutmadın değil mikaydirigubbakcemile3

:roflol: hala gülüyorum geçen ki lafına sen nasıl anlaşıyon bunla bize de söyle demiştin:roflol: pati çok pis kızacak bizeeyvahedigeldismile ama çok şeker yaaŞeniz

:roflol::roflol: ilk sınavı atlattık desene e elinizde yetişiyoruz olsun o kadar:1closedeyes::roflol:

Unutmadım unutmadımaklinialirimsmile

deme ya:tomato: kızar mı dersineyvahedigeldismile
aman kızarsa kızsın:roflol::roflol::roflol:
kapı gibi kankam var, kankamın çömezi o :dilcikar:
hiç bişicik yapamaz kankam onun hakkından gelirsüprizzzzz
:roflol::roflol::roflol:

ohhh resim olayına içim rahatladı sırnaşık şey anlaştık vereliniortak kaydirigubbakcemile3

Kızar ama kızmaz yani bizi sevdiği için kızmaz onu sevdiğimiz için böyle yaptığımızı biliyo çünkü inş bilir yanisempatiksalakcinni

Bu sefer tek başına değil karşılıklı anlaşma yaptıkvereliniortakkaydirigubbakcemile3 mektup yolda

tşkler tatlım beyu güzelse bakayım bende art deco gördüm 20 liraydı inglot ve sephoraya bakamadım henüz

ah canımm nasıl korkmuş ya :teselli:
korkma geç arkama ben gardımı aldım hele bi bize bişi yapsın
(benim yanak da sağlam duruyo, vursa dişime bir şey olmaz sanırım)
anaam kankam ondan önce gelir mi acabaeyvahedigeldismile
hüf korkunun ecele faydası yok napim kaderime razıyımguclubacismile

yerim o kirazları da, onları takanı da:asigim: ne masum ne şirin birşey, hayatta bazı küçük detaylar oluyor insanın içini eritenboshayallersmile olumunekankayizsmile
iyi ki de varlar olumunekankayizsmile

kızlar kimse yokmu ya brunch yaptım size
şşşt epru reçelleri hep benim önüme koymuşsun sen pörekleri kekleri önüne almışsın ne ayak Çok üzgünüm çoook biliyorsun ben uzanamam
kalk sen onları lüpletmeden yer değişelim de adam akıllı karnımı doyurayımcokacimcoook dur şu ceviz tabağını da kendi önüme alayım
eline sağlık canımvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…