Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Akitom saç rengini de beğenmedim çünkü diplerden bi milim çıksa saçın yağlı gibi görünür bence...bilmiyorumkismile
Livitomun eklediği güzel bak,a.s
gerçekten senin yüz hatların benziyor Adriana ya bebeğim...:1rolleyes:

Livitom, şimdi evde değilim, sana foto atacağım ama kuzum saç rengi, yarın eve gidince yollarım kankam bitanem!Şenizolumunekankayizsmile

Canlarım çıkmam lazım hepinizi öpüyorum çokkk!
opuyorumnanaktan

öfff kadının silikonlu gögüslerine aklinialirimsmile

livitom renk olarak acık istiyorum hayatım
limanın sacı güzel fakat koyu biraz ,o diğer gösterdiğin hatunun sacı güzeldi
fakat oda biraz platinimsi :sinifsinif:

minüüüüş hosgedin bebek

oyyyy melekom merakla bekleyeceğim ...çok öptüm güzelimi a.s.

minigim hoşgeldin olumunekankayizsmile

hb bebeeğiimmmŞeniz bencede livonun eklediği renk süper bende istemiştim bi araa hatta.aklinialirimsmile çok güzel sana çok yakışır benceeboshayallersmile

limayamı benziyor yeeeeüüüvvv :kedi:
hafiften andırıyom ha sempatiksalakcinni
namütevazi sempatiksalakcinni

anladım güzelim o zaman küllü renklere bakma derim

offffff kızlar ben sürekli fikir değiştiriyorum akannehir liv e kastaneyi çok yakıştırıyorum acaba bana olur mu ki tatlıgacım yaptırma dedi =( yoksa nazın saçını mı yaptırsam mafoldumben

bu da nazın saçı...nazın saçlarını yaptırırsam kaşlarıda mı boyatmak durumunda kalırım ?

Son düzenleme:

bebeğim livin saçı daha güzel daha asil bence sen bilirsin yinede tabikikaydirigubbakcemile2:lepi:

Ben geldimmmmmzemuszemus

Akitim yapma lütfen saç fena gerçekten bence şimdi ki saçlarının rengini de değiştir sevmedim ben:sinifsinif: başka tonlar niye düşünmüyosun tatlım

Ben geldimmmmmzemuszemus

Akitim yapma lütfen saç fena gerçekten bence şimdi ki saçlarının rengini de değiştir sevmedim ben:sinifsinif: başka tonlar niye düşünmüyosun tatlım
bende sevmedim kiiiiiiii mafoldumben mafoldumben

bilmiyorum kararsız kazım oldum ben zaten mafoldumben

kuzum nazın sacıda güzel beyaz tenlilere yakısıyor

bende sevmedim kiiiiiiii mafoldumben mafoldumben

bilmiyorum kararsız kazım oldum ben zaten mafoldumben

kuzum nazın sacıda güzel beyaz tenlilere yakısıyor

hhhmm o saçı yapıtırırsam ve igrenç otesi birsey olursam kızılıgı gitsin diye küllü tonlarına boyatmak zorunda kalacagım sonra kumral çok sıkıntılı olacak benim için ...digeride oyle kasteneyi begenmezsem acıktırmak zor olacaktır ...2 miz kararsız kazım olduk :roflol:

cnm ben senin yerinde olsa bu saçı kumrala fln boyatırtıp aralara koyu sarı tonlarında balyaj attırdım ...en çok sana yakışacak olanlar bunlar bence ( koyu renk sevmedigin için balyaj soyledim )

Hoşbulduk miniğim..
Livim bak ne dicem eğer sade olmak istiyosan livin saçı tabiki ama yeter sadelik ben değişiklik istiyorum havalı olsun kokoş olayım dersen nazın saçıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…