- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.141
hımm anladım kuaför lazım buna en iyisinden balımm
benimde son halim albümümde var bak istersen, koyu koleston açık kumrala boyadımm
belki fikir olur sana
sen de hoşgeldin güzeller güzeli balımm Şenizniko ses 1 2 3 nikoooo
minigim seni bir goremedik ki ...birsey diyemeyecegim o yuzden mafoldumbenya ben tamamını boyatmaya korkuyorum uçları boyatyım diyorum ama hangi renk olur kii
Livim göstermişin bile bence senin seçtiğin renk sana daha çok gider çok hoş o ton
minigim seni bir goremedik ki ...birsey diyemeyecegim o yuzden mafoldumben
sagol kuzum benim olumunekankayizsmile sen şaç konusunuda karar verdin mi ...en son naz elmasın saçını diyordun bilmiyorumkismile
hoşbuldum minikommm Şeniznikoomm hgdinnnopuyorumnanaktan
Nikommm hoşgeldinnn canımopuyorumnanaktan
Livim evt tatlım o renkte karar verdim işte kuaförü düşünüyorum 90 tl diyene mi boyatayım 180 e mi diye bak size saçımın boyunu koyayım söyleyin bana gerçi sinamekili karışımdan yapıcam az daha uzasın öyle boyayayım diyorum ama kendi kendine uzasın hemen boyatayım mı diyorum offfboshayallersmile
Foto albümde
hoşbuldumm çikilatammm ŞenizNikommm hoşgeldinnn canımopuyorumnanaktan
Livim evt tatlım o renkte karar verdim işte kuaförü düşünüyorum 90 tl diyene mi boyatayım 180 e mi diye bak size saçımın boyunu koyayım söyleyin bana gerçi sinamekili karışımdan yapıcam az daha uzasın öyle boyayayım diyorum ama kendi kendine uzasın hemen boyatayım mı diyorum offfboshayallersmile
Foto albümde
kızlar sana himencik yardımcı olurlarvereliniortakgisele2in saçlarına hayranım ama az kaldı saçlarımın öle olmasına 2 boyamaya aynı renk olcak inandım:)
hanımlar ben bu allığa bittim benzer renklerde bildgnz tavsiye edecegnz bişi var mı chanel 'e para gömemem:((((((((((((
bebem yerinde olsam boyatırmazdım gayet rengi güzel ...saçlarında kızıllık mı var kuzucumcnm saçımın rengini ekledimmmafoldumbenmafoldumben:a015:
Nikommm hoşgeldinnn canımopuyorumnanaktan
Foto albümde
hoşbuldumm çikilatammm Şeniz
yüzüme yoğurt sulu kil maskesi yaptım yıkadım yüzüm hararetlendigamyoncuiremsu
kızlar sana himencik yardımcı olurlarvereliniortak
sen hangi elbiseye karar verdin 1.mi 2.mizemuszemus
Bana da çok geldi aşkım yani veresim gelmiyo 180 ki 90 bile veresim gelmiyo açma işlemi yapacak uçlara eğer öyle olmasaydı ben kendim boyardım zaten ama açma olduğu için kuaföre gitmek istiyorum ikisi de güvenilir cnmcnm 180 çok ama hangisi daha güvenilirrbilmiyorumkismile
hoşbuldumm çikilatammm Şeniz
yüzüme yoğurt sulu kil maskesi yaptım yıkadım yüzüm hararetlendigamyoncuiremsu
bebem yerinde olsam boyatırmazdım gayet rengi güzel ...saçlarında kızıllık mı var kuzucum
biberim senin bel kıvrımını yerimcokacimcoook bence saçların gayet uzun kuzucum bence bu hali ideal
180 harbiden çok çok çok akannehir alt tarafı boyama yapacak ...ben krepe balyajımı 30 yaptırmıştım bilmiyorumkismile
hoşbuldum liv vereliniortakbebem yerinde olsam boyatırmazdım gayet rengi güzel ...saçlarında kızıllık mı var kuzucum
biberim senin bel kıvrımını yerimcokacimcoook bence saçların gayet uzun kuzucum bence bu hali ideal
:kedi: sizlerden kapmaya çalışıyorumNeler de bilirmiş kokoşş:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?