- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.121
hhhmm o saçı yapıtırırsam ve igrenç otesi birsey olursam kızılıgı gitsin diye küllü tonlarına boyatmak zorunda kalacagım sonra kumral çok sıkıntılı olacak benim için ...digeride oyle kasteneyi begenmezsem acıktırmak zor olacaktır ...2 miz kararsız kazım olduk :roflol:
cnm ben senin yerinde olsa bu saçı kumrala fln boyatırtıp aralara koyu sarı tonlarında balyaj attırdım ...en çok sana yakışacak onlanlar bunlar bence ( koyu renk sevmedigin için balyaj soyledim )
Hoşbulduk miniğim..
Livim bak ne dicem eğer sade olmak istiyosan livin saçı tabiki ama yeter sadelik ben değişiklik istiyorum havalı olsun kokoş olayım dersen nazın saçıyerimseniben
bebegim kokoş olmak degilde azıcık cekiçi olayım istiyorum mafoldumben
...ve saçım deli gibi parlasın istiyorum =)))))
evet yaaa kazım 1 kazım 2 valla kaydirigubbakcemile3
kuzum koyu sonra yapıcam simdi sarılardan gidiyorum a.s a.s
bence sende sacını bukdr actırmısken tekrar koyu bi renge boyama
ve nazın sacında kızıllık var dediğin gibi begenmessen
hangi renge boyatıp kapatıcaksın ki bilmiyorumkismile
onu bnde istiyorum yaa saç parlasın resmen ben burdayım desinohaoldumsmilemafoldumben ama nasıl olucakmafoldumben
bebegim kokoş olmak degilde azıcık cekiçi olayım istiyorum mafoldumben
...ve saçım deli gibi parlasın istiyorum =)))))
Saçının parlaması için yağ bakımı yap o zaman canısı. Tatlışım çekici olmak istiyosan kızıl çok hoş olur çekicilik konusunda ama kızılın da tonunu tutturman lazım ve kızıl herkese yakışmıyo yakışsada herkes çekici olmuyo... Senin masum bi yüzün var çekiciliği sen fizikle yapıcaksın ki fizik hatların da çok muntazam hem seksi hem masum bişisin zaten uğraşmana gerek yok:asigim: kendine güven yeter inan güven zaten çekici yapıyo insanı.. Örnek gisele bündchen kadında ki güven acayip çekici kılıyo onuboshayallersmile
bende işte o yuzden tedirginim ben önceden saçlarımı kızıl yaptırdıgımda herkes hanımhanımcık olmuşsun fln demişti ...benim o zamanlar kullandıgım kumral bakırdı amaSaçının parlaması için yağ bakımı yap o zaman canısı. Tatlışım çekici olmak istiyosan kızıl çok hoş olur çekicilik konusunda ama kızılın da tonunu tutturman lazım ve kızıl herkese yakışmıyo yakışsada herkes çekici olmuyo... Senin masum bi yüzün var çekiciliği sen fizikle yapıcaksın ki fizik hatların da çok muntazam hem seksi hem masum bişisin zaten uğraşmana gerek yok:asigim: kendine güven yeter inan güven zaten çekici yapıyo insanı.. Örnek gisele bündchen kadında ki güven acayip çekici kılıyo onuboshayallersmile
katılıyorum livim a.s
ama kızıla bulasılmaz yaa senin sacların zaten suan cok hoş
çekici bi hatunsun zaten gisele nin sacları cok hoş bak onunda begeniyorum boshayallersmile
Bu renk de çok hoşuma gidiyo
livitom bu kadının sacı harika yanlız benim yüzüme gitmez olsa ben koşa koşa yaptırırdım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?