Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

evet yaaa kazım 1 kazım 2 valla kaydirigubbakcemile3
kuzum koyu sonra yapıcam simdi sarılardan gidiyorum a.s a.s
bence sende sacını bukdr actırmısken tekrar koyu bi renge boyama
ve nazın sacında kızıllık var dediğin gibi begenmessen
hangi renge boyatıp kapatıcaksın ki bilmiyorumkismile

Hoşbulduk miniğim..
Livim bak ne dicem eğer sade olmak istiyosan livin saçı tabiki ama yeter sadelik ben değişiklik istiyorum havalı olsun kokoş olayım dersen nazın saçıyerimseniben

bebegim kokoş olmak degilde azıcık cekiçi olayım istiyorum mafoldumben
...ve saçım deli gibi parlasın istiyorum =)))))

anladım o zaman bebem saçlarındaki kızıllıgı gidermek için cila attır sonrasında balyaj attırsın bence ...ama ilk yapman gereken şu kızıllıktan kurtulmak olumunekankayizsmile

nazın saçını begenmezsem dedigim gibi küllü kumral sonrasında kumral boyatmak durumunda kalacagım...bir de kaşlarımda çok sırtırabilir onlarıda boyatırmak zorunda kalabilirim

Saçının parlaması için yağ bakımı yap o zaman canısı. Tatlışım çekici olmak istiyosan kızıl çok hoş olur çekicilik konusunda ama kızılın da tonunu tutturman lazım ve kızıl herkese yakışmıyo yakışsada herkes çekici olmuyo... Senin masum bi yüzün var çekiciliği sen fizikle yapıcaksın ki fizik hatların da çok muntazam hem seksi hem masum bişisin zaten uğraşmana gerek yok:asigim: kendine güven yeter inan güven zaten çekici yapıyo insanı.. Örnek gisele bündchen kadında ki güven acayip çekici kılıyo onuboshayallersmile

katılıyorum livim a.s
ama kızıla bulasılmaz yaa senin sacların zaten suan cok hoş
çekici bi hatunsun zaten gisele nin sacları cok hoş bak onunda begeniyorum boshayallersmile

bende işte o yuzden tedirginim ben önceden saçlarımı kızıl yaptırdıgımda herkes hanımhanımcık olmuşsun fln demişti ...benim o zamanlar kullandıgım kumral bakırdı ama

söylediklerin için çok tesekkur ederim sende oylesin esmer güzelim olumunekankayizsmile...canım sen hangi bakımları onerirsin ?

katılıyorum livim a.s
ama kızıla bulasılmaz yaa senin sacların zaten suan cok hoş
çekici bi hatunsun zaten gisele nin sacları cok hoş bak onunda begeniyorum boshayallersmile

kuzucum bende gisele çok begeniyordum ama sonradan vazgectim ama biberle sen fena gaza getirdiginiz beni ...simdi yazıcıdan gisele in saç rengini cıkartacagım yrnada kuaforume :lepi:

livitom bu kadının sacı harika yanlız benim yüzüme gitmez olsa ben koşa koşa yaptırırdım :lepi:

Kumral bakırla kızıl çok farklı bitanem seksilik yönünden yani =) ama yine de seksi renk bence sen de seksi olmuşundur hal ve tavırlarından dolayı hanımhanımcık olmuşun demişlerdir bence gerçekten söylüyorum bak çok hoşsun ve çekicisin:jeyyar:
Seçtiğin fotoyu bize de göster bitanemmyerimseniben

Renk benim de çok hoşuma gitti canım ya ama bana baya açık olur o renk kaşlarımı açmam lazım ama ben kaş açmaya pek sıcak bakmıyorum rengi bozuluyomuş sürekli boyaman gerekiyomuş:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…