Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nikonum gelmişşş hihoyyyt

tospikom, veriyon ya kız bir bir kiloları.aklinialirimsmile..maşallah!

sochic bişey sorabilirmiyim eyeliner inin markası ne:kedi:
gerçi marifet eyelinerda değil çekende ama:lepi:

niko gördüm seni nerdeydin kız:jeyyar:
gözünden de hiç bişi kaçmii hesempatiksalakcinni
sessizce tikat çekmeden geçmişizi okirem
avatarına hiç alışamadım:umursamaz: sultanın çenesinde ne var öyleCADIARZU

size de selam kuzucuklarıma.s. kaynatın ben takipteyim sessizce yerimseniben

niye sessizmişsin bakem canın mı sıkkın yosam:çok üzgünüm:
sultanın çenesindeki gül bacımkaydirigubbakcemile2

Nikonum gelmişşş hihoyyyt

tospikom, veriyon ya kız bir bir kiloları.aklinialirimsmile..maşallah!
geldim dillerine sözlerine kurban olduğumolumunekankayizsmile
güle güle kullan cicilerini yine elin boş dönmemişsin şanslı kuzu seniaklinialirimsmile
ablana benden çok çok selam söyleyeydin:jeyyar:

Barbimm bitanesi benimki ince permaydı kalın perma olduğunda çok çbk açılır ve en kalını da çok kalın omuyo yani daha kalını istersen 2 3 aya kalmadan baya açılır..

geldim dillerine sözlerine kurban olduğumolumunekankayizsmile
güle güle kullan cicilerini yine elin boş dönmemişsin şanslı kuzu seniaklinialirimsmile
ablana benden çok çok selam söyleyeydin:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 Akşam birlikte okudum topiği zaten yavrum hehhaha :roflol:
mest oldu kendisi, yorumlarınıza boshayallersmile
artık daha çok daha da çok hediye alacağımdır :lepi:
hazırlıklı olun
sempatiksalakcinni

Barbimm bitanesi benimki ince permaydı kalın perma olduğunda çok çbk açılır ve en kalını da çok kalın omuyo yani daha kalını istersen 2 3 aya kalmadan baya açılır..

Hoşgeldin Barbitommm opuyorumnanaktan

niye sessizmişsin bakem canın mı sıkkın yosam:çok üzgünüm:
sultanın çenesindeki gül bacımkaydirigubbakcemile2
yok iyiyim balımmmm Şeniz eşimi huylandırmadan mışıl mışıl okuyorumgamyoncuiremsu
gerçi tanrıçam nerde çok özledim onu diye topikte bas bas bağırmak istiyorummafoldumben :sinifsinif: :gitme:

gül mü diye bakmıştım ama dalını göremedimCADIARZU
o nasıl gül öyle çenede kan gibi duri, sultanın saçı başı bi hoş:dilcikar: CADIARZU

aynı durumdayızz tosbikk. bütçem el vermiyoo artıkk ama alıcağım bikaç bişey var ondan sonra:)

ben çıkıyorum kızlar uykum geldidee

iyigeceler rrrr

ii geceler kuzummmmm

sochic bişey sorabilirmiyim eyeliner inin markası ne:kedi:
gerçi marifet eyelinerda değil çekende ama:lepi:

canım birdenn fazla eyeliner kullanıorum aslında genel anlamda İnglot gel eyeliner kullanıorum, son çift kuyruklu makyaj fotosunda Flormar dip liner var, Bunun haricinde Golden Rose style liner gayet başarılıdır. Bugün Maybelline aldım Liner Express mi ne resmen bayıldımmm gel eyelinerdan snra favorim oldu diebilirim fotolucam bu aralar

dimek okudu he keşke haber virseydinsempatiksalakcinni
aprilin ablasııı sana abla diyebilir miyimaklinialirimsmile olumunekankayizsmile

april ablana giderken boş çantayla git dolu çantayla gil vereliniortak aklinialirimsmile

nikoncan selam ürünleri iade ettim bugün oh beee içime oturduydu iki ürüne 76 lira vermek valla bi daha clinique ten sadece göz altı kapatıcısı alırım sadece başkada bişey almam nemlendirici desen vichy roc varken ne gerek var yani tşkler verdiğin fikirler için

pek bi severim yav kendisini bide bana benzetirler ozaman havalardayım zatenhihoyyyt
ama hakket saçı bi garipmiş:roflol:gülün dikenimi battıda kanadı acep:dilcikar:süprizzzzz
ayyhh bugün pek bi safım nedense:)
aman nikonum hep iyi ol sen ben enerjimi senden alıyorum:lepi:
iyi geceler cicişler(kendi saolsun-tatlicadiarzu-)ben yatıyorum çok çok öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…