Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
deme kız geri virdin dimekdelikafadulden hem de 76tlmiz var ne güzel:içelim:
ama öyle kuru kuru tişekür olmaz fiftii fifti ortağım

estağfirullah:kedi: ben ne yaptım ki canım kendin uğraştın ve hallettin helal sanasüprizzzzz
rahatladın içine sindi önemli olan o kaydirigubbakcemile5
şimdi sana tavsiyem
tanrıçama sormadan onun ürün denemelerine bakmadan hakikaten bir şey almavereliniortak
o sana seve seve yardımcı olur, istediğin fiyata ürün tavsiye eder;pahalı, aşırı pahalı, orta ve uygun fiyat:hulya: işte böyle canımmboshayallersmile
hadi bakalım daha harcıycak 76tl, alınacak yeni cicler varkaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile

deme ya benzetiyorlar dimekdelikafadulden
ama ben nerden inanim hani ispat:umursamaz:
sabır taşım çatladı vallabenneyaptımki

uff sen ne güzel muhabbet ediyorsun öyle Şeniz
aferim balıma aynen devam:asigim:
küçüksün, sınavların var;tanrıçamdan aldığım yetkiyekedi:) dayanarak gitmene izin veriyorum hadi doğru yatağakaydirigubbakcemile Şeniz

sochic kız sölediğin o blog ne kadan güzelmiş bi dünya ürün var ama kızın cildi pek bi bozukmuş be:umursamaz:
Ayy bi orgazm olamadım ay pardon bi orgazm alamadım dicektimkaydirigubbakcemile3 allık olaraktan canımmsırnaşık şey

herkeşe iyi geceler
tospik gider ..

adımı değiştiriyom tembelveolumsuztospik yapıyom ..
görüşürük canlarım ..

Allah gecinden virsin zaar :Saruboceq:
tospikim benim iy geceler
opuyorumnanaktan

dimek okudu he keşke haber virseydinsempatiksalakcinni
aprilin ablasııı sana abla diyebilir miyimaklinialirimsmile olumunekankayizsmile

april ablana giderken boş çantayla git dolu çantayla gil vereliniortak aklinialirimsmile

hehaha işallah kuzum :lepi:

Kızlar moralmanım bozuldu azcık,(ailevi) birazdan çıkabilirim... :1ninca:

Allah gecinden virsin zaar :Saruboceq:
tospikim benim iy geceler
opuyorumnanaktan

hehaha işallah kuzum :lepi:

Kızlar moralmanım bozuldu azcık,(ailevi) birazdan çıkabilirim... :1ninca:

Oyy aprılım oluyor ölee arada:teselli:
Biz evin küççük kızları olaraktan orta yolu bulcaz naapalımolumunekankayizsmile

just make up mı bebem seviorum ben o blogu yaaa, regl dönemleri bi de epilasyon snrası bi kaç coşmş resmi vardı ama normalde öyle değil sanırım. ahhh lazım bebem orgasm en kısa zamandaa sana da nasip olsun:kedi::jeyyar: ben aldım cidden güsell bişiii olur kendisi

Oyy aprılım oluyor ölee arada:teselli:
Biz evin küççük kızları olaraktan orta yolu bulcaz naapalımolumunekankayizsmile

Yok yıvrım bu seferki bizzat benden kaynaklaniy ohaoldumsmile

yavrum, ELF Glow var ya, duymuşsundur Orgasm'a çok yakın bir ton diyorlar a.s
gerçi her allığı Orgasm'la kıyaslamalarına da hastayım o ayrı da laelaelaelaelae

Glow güzel bir renk, bütçesi el vermeyenler ELF ten alabilir. bende var.:1rolleyes:
ama çok renk veriyor yani dikkatli sürmek şart. yoksa fazla elma yanak oluyosun
kaydirigubbakcemile3

bebem elfi bilmiorum ama orgasm'a yakın MAC springsheen konuşuluo bende 2 si de 2 si de ayrı güsel, fiyat olarak daha uygunn Milani lumious die bi allık var meşhurlardan, bu da resim

Aprilim üzem tatlı canını olur arada böyle:teselli:
Sochic bebeğim sana ne sorucam ya senin frenchlere hastyım ben üstüne ne sürüyosun rengi çok hoş oluyo hem beyazı sarı gibi yapmıyo hem de harika duruyo:asigim:

april öpüorum nanaktan ii geceler bebemmm, ebet ben de çok okuorum bloglarda forumlarda direk aynısı hatta daha güzel dien bile var bence NARS yerine alınabilir

bebemmm bunlar benim french renklerinden en çok kullandıklarım uç rengi yani kireç beyazı olarak değil de normal taban rengi.yaziim nolarını
klasik flormar 319 ii hoş ama çabuk bozuluo bi de dayanmıo sürünce rengi morarıo falan ama yine de seviorum..
golden rose care strong 105 güzel renk cok uçuk pudra rengi
miss selene 103 minnoşş yapısı güzel ama heryerde satılmıo ben erkuldan almştım
alix avien 69 çok kullandım mükemmel bi fernch rengi yne pudra rengi gibi
flormar plus quartz 16 diğer bi favorim
flormar supershine 22 yne başka güsel bi renk

cepten çektiğim için renkler tam çıkmamş ama hepsi cok güsel deneyebilirsin alix ve 16 frenchte banko

İnşallah ben de bigün yani benim de bigün oluraklinialirimsmile
Pembe-şeftali arası bir renk sanırım. İzmir'de olmadığı için denemeden de almaya cesaret edemiyorum nettenbilmiyorumkismile

ınşallah ben de bigün yani benim de bigün oluraklinialirimsmile
Pembe-şeftali arası bir renk sanırım. ızmir'de olmadığı için denemeden de almaya cesaret edemiyorum nettenbilmiyorumkismile

tatlım sephoraya gelmiş olması lazım artık ürünlerin çünkü en son yani yazın NARS nerdeyse hiç bi yerde yoktu olan ürünlerde de çeşit sıkıntısı vard istanbulda mağaza açıldı sonra sephoralara harvey nichols' a falan geldi ürünler tekrar die biliorum bi bak aklındaysa. ama güzel renk gerçi aynı ton benzer ürünler de satılıo daha uygun fiyata

Aaa bilmiyordum kuşum
Daha narsı birebir görmedim benzeri hangisi bilemem tabikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…