- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.401
deme kız geri virdin dimekdelikafadulden hem de 76tlmiz var ne güzel:içelim:nikoncan selam ürünleri iade ettim bugün oh beee içime oturduydu iki ürüne 76 lira vermek valla bi daha clinique ten sadece göz altı kapatıcısı alırım sadece başkada bişey almam nemlendirici desen vichy roc varken ne gerek var yani tşkler verdiğin fikirler için
deme ya benzetiyorlar dimekdelikafaduldenpek bi severim yav kendisini bide bana benzetirler ozaman havalardayım zatenhihoyyyt
ama hakket saçı bi garipmiş:roflol:gülün dikenimi battıda kanadı acep:dilcikar:süprizzzzz
ayyhh bugün pek bi safım nedense:)
aman nikonum hep iyi ol sen ben enerjimi senden alıyorum:lepi:
iyi geceler cicişler(kendi saolsun-tatlicadiarzu-)ben yatıyorum çok çok öpüldünüz
herkeşe iyi geceler
tospik gider ..
adımı değiştiriyom tembelveolumsuztospik yapıyom ..
görüşürük canlarım ..
dimek okudu he keşke haber virseydinsempatiksalakcinni
aprilin ablasııı sana abla diyebilir miyimaklinialirimsmile olumunekankayizsmile
april ablana giderken boş çantayla git dolu çantayla gil vereliniortak aklinialirimsmile
Allah gecinden virsin zaar :Saruboceq:
tospikim benim iy geceler opuyorumnanaktan
hehaha işallah kuzum :lepi:
Kızlar moralmanım bozuldu azcık,(ailevi) birazdan çıkabilirim... :1ninca:
sochic kız sölediğin o blog ne kadan güzelmiş bi dünya ürün var ama kızın cildi pek bi bozukmuş be:umursamaz:
Ayy bi orgazm olamadım ay pardon bi orgazm alamadım dicektimkaydirigubbakcemile3 allık olaraktan canımmsırnaşık şey
Oyy aprılım oluyor ölee arada:teselli:
Biz evin küççük kızları olaraktan orta yolu bulcaz naapalımolumunekankayizsmile
just make up mı bebem seviorum ben o blogu yaaa, regl dönemleri bi de epilasyon snrası bi kaç coşmş resmi vardı ama normalde öyle değil sanırım. ahhh lazım bebem orgasm en kısa zamandaa sana da nasip olsun:kedi::jeyyar: ben aldım cidden güsell bişiii olur kendisi
Yok yıvrım bu seferki bizzat benden kaynaklaniy ohaoldumsmile
yavrum, ELF Glow var ya, duymuşsundur Orgasm'a çok yakın bir ton diyorlar a.s
gerçi her allığı Orgasm'la kıyaslamalarına da hastayım o ayrı da laelaelaelaelae
Glow güzel bir renk, bütçesi el vermeyenler ELF ten alabilir. bende var.:1rolleyes:
ama çok renk veriyor yani dikkatli sürmek şart. yoksa fazla elma yanak oluyosunkaydirigubbakcemile3
Aprilim üzem tatlı canını olur arada böyle:teselli:
Sochic bebeğim sana ne sorucam ya senin frenchlere hastyım ben üstüne ne sürüyosun rengi çok hoş oluyo hem beyazı sarı gibi yapmıyo hem de harika duruyo:asigim:
just make up mı bebem seviorum ben o blogu yaaa, regl dönemleri bi de epilasyon snrası bi kaç coşmş resmi vardı ama normalde öyle değil sanırım. ahhh lazım bebem orgasm en kısa zamandaa sana da nasip olsun:kedi::jeyyar: ben aldım cidden güsell bişiii olur kendisi
ınşallah ben de bigün yani benim de bigün oluraklinialirimsmile
Pembe-şeftali arası bir renk sanırım. ızmir'de olmadığı için denemeden de almaya cesaret edemiyorum nettenbilmiyorumkismile
tatlım sephoraya gelmiş olması lazım artık ürünlerin çünkü en son yani yazın NARS nerdeyse hiç bi yerde yoktu olan ürünlerde de çeşit sıkıntısı vard istanbulda mağaza açıldı sonra sephoralara harvey nichols' a falan geldi ürünler tekrar die biliorum bi bak aklındaysa. ama güzel renk gerçi aynı ton benzer ürünler de satılıo daha uygun fiyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?