Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Çok teşekkkür ederim cnm en sondaki flormardan bende de var o da güzel ama alix avien ve flormar plus quartz 16 dan hemen almalıyımopuyorumnanaktan

bide dıy varya daha ne olduğunu yeni öğrendim do it yourself miş.kendin yap desen nolcak sankilmaz:
o ne be bak yaa neler bililer sindi ögrendim yeüüv kaydirigubbakcemile3
bu kızın yorumlarına hastayım yaaa kaydirigubbakcemile3
kızaaam senden iyi eleştirmen olur ha kaydirigubbakcemile3
make up artist olmayı isterdim kursa gitçem :1rolleyes:

kuzu ablanda okudmu burayı allahım kendimize az ceki düzen verseydik :roflol:

aaa kız pilkisayarın eşimin bilkisayarıyla aynı, pişti oldunuzkaydirigubbakcemile3
dell değil mi vereliniortak maşalah ne sağlam, kalas gibi pilkisayargamyoncuiremsu

evet yeni cicileri cecile markasından bakmayı düşünüyorum hem üstüne birde far bazı alırım mis gibi işte farın gercek rengi çıksın diye üst üste sürmek zorunda kalma böylece far bazınıda herhal art deco veya beyu alırım muhtemelen sephorayı bulamadım inglot pek önermiyolar haydi yeni ciciler almaya önce şu kpss başvurusunu bi halledeyimde bilmiyorumkismile

gunaydinnnnnnn herkesee, guzel, mutlu , saglikli, huzurlu bir gun olsun.. ben dahil herkes guzel haberler alip mutlu olsun insallah! :Saruboceq:

Çok teşekkkür ederim cnm en sondaki flormardan bende de var o da güzel ama alix avien ve flormar plus quartz 16 dan hemen almalıyımopuyorumnanaktan

rica ederm bitanem işine yarıosa ne ala all bence dee

aaa kız pilkisayarın eşimin bilkisayarıyla aynı, pişti oldunuzkaydirigubbakcemile3
dell değil mi vereliniortak maşalah ne sağlam, kalas gibi pilkisayargamyoncuiremsu

heheh ebet dell canımmm yane idare ediorus pilimm paket oldu yeni batarya almam lazım fişsiz geberikk yarım saatte kapanıo onun haricinde sorun yokkk

herkese günaydınlarrrr harika bi pazartsi( nası olcaksa o) geçirmeniz dileğiyleeee

karabiberim baktım saçlarına
tam karabibersin valla
bi göbeende zeytin yinmediği eksik yanee :icecream:

senin saçların uzun ben bu kadar sık yaptırsam permayı bonus kafa olurum
ihihihi :dance:

karabiberim baktım saçlarına
tam karabibersin valla
bi göbeende zeytin yinmediği eksik yanee :icecream:

senin saçların uzun ben bu kadar sık yaptırsam permayı bonus kafa olurum
ihihihi :dance:

ya bende yaptirmak istiyorum ama daha uzamasi lazim henuz omzuma bile deymiyor. bende su dalgasi gibi istiyorum. ama seninkinde bile tutmama ihtimali varsa bende hic tutmaz. daha sık olacak boyda bir sey yaptirmali, himmmm CADIARZU

canolar çok teşenkür ediremm kavuştuk yavrucuğumlaa
oohhh sabahlar olmasın

işe babam gitsiin oohhh

markete gidiyom balbdemler bugün rejime başladım kaldığım yirden çok sevünçlüyümm

akşam da sipor neyime inşallahhh maaşallahh umarımm alimallahhhh

kolay gelsin şimdiden canım olumunekankayizsmile

markete gidiyom balbdemler bugün rejime başladım kaldığım yirden çok sevünçlüyümm

akşam da sipor neyime inşallahhh maaşallahh umarımm alimallahhhh
hoşgeldin melekom erken gelmişsin yine de :dance:
bari sen anlat bişeyler,
ne yaptınız, nasıl nerde karşılaştınız, dök duygularını :dance: :uhm: kaydirigubbakcemile3

yine kılıfına uydurmuş alimallah yazmış ya kaydirigubbakcemile3

nihayet kpss başvurumu hallettim şimdi yeni ciciler almaya :teytey::teytey:

cepten çektiğim için renkler tam çıkmamş ama hepsi cok güsel deneyebilirsin alix ve 16 frenchte banko

Yavrum Alix ojeler Flormar gibi hemen bozulmuyor sanırsam zemuszemus
epey kullanmışsın çünkü...
:1rolleyes:

Eleştirmenim de zati kanka ne sandın, meslek icabı, meslektaşım benim...aklinialirimsmile
kuzum şimdi CHP değişiyor ya, bakalım kariyer planlarıma yeni bir şeyler eklenebilir sositososito
ablam hepinizi çok seviyor yavrum
hihoyyyt

Canım resimleri bekleriz aldıklarını :lepi:

gunaydinnnnnnn herkesee, guzel, mutlu , saglikli, huzurlu bir gun olsun.. ben dahil herkes guzel haberler alip mutlu olsun insallah! :Saruboceq:

Amin bucummm sen napıyosun kuzu sarmam opuyorumnanaktan

Selaaammmm hatunlarrr nassınızzz

Kuzummmmmm kavuştunuz Alinle beyaa :lepi: hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…