- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.801
bebe yağı kesin çözüm kanka
diplere sprey hhhhhhhm hhhhhhhhm saçları dökmesin kuzum bilmiyorumkismile
bebe yağı kesin çözüm kanka
diplere sprey hhhhhhhm hhhhhhhhm saçları dökmesin kuzum bilmiyorumkismile
livitom bende onun adını düşünüodum prope miydi dropemiydi krepeymiş kaydirigubbakcemile3
söner bebim malesef havalar çok nemli olduğundan saç dayanamıor :sinifsinif: spreyle olabilir ama doğal durmayabilir ,kalıp gibi olursa kötü durur sempatiksalakcinni
bebeklerim ben de gidiyim , sevdiceğim yemeğe gelecekmiş, herşei son dakka sölemesi yok mu alsanaalsanasmile
aaaaaay bu da çok güzel
veeee karşınızda uzun saatler sonucu hazırladığım kopyalarıımmmmm buyrunnnnnnnnn
delikafaduldendelikafadulden
Ben de korkuyom kankam göğüs kanserinden :gitme:
ilk gidişimde ultrason isticem, ağrı var çünkü. ve bizim ailede genetik kanser vakası dolu... eyvahedigeldismile
Kızlar bişi dicem
bu ay reglim nerdeyse 2 hafta gecikti
sonra tam oldum diye sevinirkene
2 gün boyunca toplasan 10-15 damla geldi
jinekoloğa gitsem mi
sevmiyorum jinekoloğa gitmeyi ama mecburum sanırsam of of
kaydirigubbakcemile3 Çok fena bişi ama tospikom, dert yani. akannehir
ben sabahtan yıkanıp çıktığımda bütün gün kabarık şekilsiz bi kafayla geziyorum.kaydirigubbakcemile3
senin de çok gür saçların ve kalın telli di mi ?
kısayken ben de rahat ederdim biraz...
şimdi kışın geceden yıkanıp örüyorum, ancak öyle sabaha sakin saçlarım oluyor.kaydirigubbakcemile2
ama yaz geldi artık...:1ninca:
eskiden sevdalım burdayken çok gülerdik saçımın haline. bazen ona doğru havalanırdı, sakallarından dolayı lülülülülülü
aramızda çok büyük elektrünk var diyip güleridik :roflol:
hoşgeldin minikom opuyorumnanaktan
delikafadulden
ya herşei son saniye sölüorm çok sinirleniorm , son dakka sölediği içinde hemen bir soslu patate s,bir köfte yapivirim yesin yavrucak taze fasülyede vardı delikafadulden
ayy bugün mezun oldu yaaaa askere gidecek , zılgıt zamanı lilililililililiiiiiiiiiiii
ziraat mühendisi çıktı :CüvCüv:
Livitom, bu arada The Body Shop'ta Çilek parfümü var biliyorsun mu ? hihoyyyt
Sen bir ara çilek parfüm arıyordum balım şutarafagitti
büyük boy 50 TL idi. mis gibi saf çilek kokusu pamuğum :lepi:
delikafadulden
ya herşei son saniye sölüorm çok sinirleniorm , son dakka sölediği içinde hemen bir soslu patate s,bir köfte yapivirim yesin yavrucak taze fasülyede vardı delikafadulden
ayy bugün mezun oldu yaaaa askere gidecek , zılgıt zamanı lilililililililiiiiiiiiiiii
ziraat mühendisi çıktı :CüvCüv:
:lepi:
Tebrik ederim Minom, hayırlı olsun, ziraat mehendisleri çoğalsın, tarımımız yücelsin, amin :Saruboceq: :lepi:
askerliği de kısa dönem yapsınnn, beraber şafak sayarız korkma kuzum ehhehe olumunekankayizsmile
tam diplere değil yani diplerden 2 cm ileriden başlasan mesela bi dene ya ne çıkar
yok döpyez:roflol::roflol:
islan allah seni ne etmesin çok güldüm:roflol:
Hepmiz için hayırlısı olsun aprilimmmm opuyorumnanaktan sağsalim gitsin gelsinde beklerim napimmafoldumben
çokçok çok öpüoooorrrrrmmmmmmmmmmm muucuuukkkkk Şeniz
cnm çok pahalı akannehir artık parfümlere o kadar para vermıyorum ..bir de body shop çilekli losyonlarım flnda aynı işi görüyor
gecenlerde dalinin softunu(turuncu) aldım kızlar sahane kokusu
artık tarım marık hakgetire
bi de gıda üretim yerlerinde ziraat mühendislerinin ve gıda mühendislerinin denetleme şartı da kalkıyor. mecliste tasarı
artık ziraat mühendisleri daha aç kalmakla birlikte ne yediğimizi de bilemicez maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?