- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.821
mini merk etme ziraat mühendisleri kısa dönem yapar
ama kasımda gitse daha garanti
biz araştırdıydık kısa dönmi en çok kasımda alıyolaa % 70 demişlerdi. kısa dönem çıktıydı.
ama bence her türlü kısa çıkar ziraat mühendisi.
heç sorma bitanem yakaydirigubbakcemile3 Çok fena bişi ama tospikom, dert yani. akannehir
ben sabahtan yıkanıp çıktığımda bütün gün kabarık şekilsiz bi kafayla geziyorum.kaydirigubbakcemile3
senin de çok gür saçların ve kalın telli di mi ?
kısayken ben de rahat ederdim biraz...
şimdi kışın geceden yıkanıp örüyorum, ancak öyle sabaha sakin saçlarım oluyor.kaydirigubbakcemile2
ama yaz geldi artık...:1ninca:
eskiden sevdalım burdayken çok gülerdik saçımın haline. bazen ona doğru havalanırdı, sakallarından dolayı lülülülülülü
aramızda çok büyük elektrünk var diyip güleridik :roflol:
Bekleriz be Minim napalım, :gitme:
öpürüm seni çok çook! Şeniz
Bence de bi şarap neyin al kutlayın sunum eşliğinde kuzu sempatiksalakcinni
Evit kuzum...a.s
Dalin'in o yeni kolonyalarını bulamadım ben ama henüz...aklımda balım. opuyorumnanaktan
akannehir Valla mı kuzucum yaa off...
Benim dayım çiftçi aşkom, Trakya'da...O da memnun değil hiç. Bence çok ama çok önemli tarım...Üniv de çiftçi ve tarım sorunlarıyla ilgilenmiştim bir ara. araştırmıştım az buçuk. :1ninca:
Oğlu Trakya üni. Ziraat Müh. tutuyordu puanı ama yollamadı, olmasın dedi, Ankaraya başka bi mühendisliğe gidiyor şimdi. :bbo:
iyi yapmış biberim
günümüzde ziraat mühendisliğinden ekmek yaman için tırnaklarının bayağı uzun olması gerek yoksa iş miş hakgetire canısım.
bizim mühendisler ilaç mümessilliği yapıyor valla
ben çıkıyom sevgilerimi iletiyom sizlere
selamlar herkeseeee :)))) takma kirpik aldım takamıorum sanırım hanımlar help help:)))))
:roflol::roflol::roflol:ne zalağım di mi :roflol::roflol::roflol:Sana gönderiim bi tur bin bebeemaklinialirimsmile
Nası hayal edemiyon gıı nikona sor o gördü albümden:roflol:Geceliği görmüş makkajımı görmedin kız:dilcikar:
Mezuniyet için gri-siyah bir makyaj yapmıştımkaydirigubbakcemile2
Allah seni neetmesin
Evlencek şurda 2 gün sonra doktordan neyin habarı yok:1ninca:
ayyy ne kadan akıllıca ne kadann süper bir kopya usulü delikafadulden sositosositobiz bi de türkçe olan dersleri franıscaya çevirim tahtaya yazıorz,böle süslüorz kalp kulak falan, hocam şiir onlar şarkı sözü edebiyattan kalma falan..öle de çok rahat oluor ama yarın onu yapmaya vakit yok malesef aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
ııh senin elinden çıkmazsa olmaz :umursamaz: foto istiyorum en albimünden :jeyyar:Livom havalı hoş modellermiş bebeğimkaydirigubbakcemile2
Şöyle bi r şey buldum şu modele benziyor gibi, ama seninkiler daha havalı duruyor
Fönle yapılmış olabilir.CADIARZU
http://www.videojug.com/film/how-to-curl-hair-with-straighteners-2
tebrik ederim kızzz vatana millete hayırlı faydalı olsun inşaallah :hooray:delikafadulden
ya herşei son saniye sölüorm çok sinirleniorm , son dakka sölediği içinde hemen bir soslu patate s,bir köfte yapivirim yesin yavrucak taze fasülyede vardı delikafadulden
ayy bugün mezun oldu yaaaa askere gidecek , zılgıt zamanı lilililililililiiiiiiiiiiii
ziraat mühendisi çıktı :CüvCüv:
carrefourda vardı çok güzel kokuyor hakkaten :lepi:cnm çok pahalı akannehir artık parfümlere o kadar para vermıyorum ..bir de body shop çilekli losyonlarım flnda aynı işi görüyor
gecenlerde dalinin softunu(turuncu) aldım kızlar sahane kokusu
hepsinin altını çiziyorum aprilim kaydirigubbakcemile5Valla mı kuzucum yaa off...
Benim dayım çiftçi aşkom, Trakya'da...O da memnun değil hiç. Bence çok ama çok önemli tarım...Üniv de çiftçi ve tarım sorunlarıyla ilgilenmiştim bir ara. araştırmıştım az buçuk. :1ninca:
Oğlu Trakya üni. Ziraat Müh. tutuyordu puanı ama yollamadı, olmasın dedi, Ankaraya başka bi mühendisliğe gidiyor şimdi. :bbo:
hodan yağı var ama yüz yağ sürmek yasak öğrendim :1rolleyes:kızlar ya sivilce lekelerini geçirmek için napıyosunuz çenemde kırmızı kızmrızı kaldı bi kaç tane sinir oluyorummsenağlama
hoşgeldin çiçek Şenizselamlar herkeseeee :)))) takma kirpik aldım takamıorum sanırım hanımlar help help:)))))
:roflol::roflol::roflol:ne zalağım di mi :roflol::roflol::roflol:
demek öyle islo hanım:jeyyar: :jeyyar: ahhh intikam sen ne soğuk yenilen bir yimeksin kötükedihüso
oyy canım yaa :1hug: özledim gı seni Şeniz bi foto şettir albüme:jeyyar:
ayyy ne kadan akıllıca ne kadann süper bir kopya usulü delikafadulden sositososito
ııh senin elinden çıkmazsa olmaz :umursamaz: foto istiyorum en albimünden :jeyyar:
elin değerse dene de koy albüme kız söz topik topik dolaşıp reklam yapıcamzemuszemus
tebrik ederim kızzz vatana millete hayırlı faydalı olsun inşaallah :hooray:
carrefourda vardı çok güzel kokuyor hakkaten :lepi:
hepsinin altını çiziyorum aprilim kaydirigubbakcemile5
ülkemizin en değerli kaynaklarına kıymasınlar sahip çıksınlar a.s
bu yüzden hiç sevmiyorum siyaset:umursamaz:
hodan yağı var ama yüz yağ sürmek yasak öğrendim :1rolleyes:
çöven otu demlenip suyu tonik oluyordu, buz maskesi oluyordu sanırım:1rolleyes:
bunları öğrendim tanrıçamdanvereliniortak patronum tez gelse de civap virse :asigim:
hoşgeldin çiçek Şeniz
tanrıçam gilse anlatır ama gilmedi kaydirigubbakcemile
akit ve ilarzum kullanıyorzemuszemus kızlar sana himencik anlatırolumunekankayizsmile
yaparsın işalla zemuszemushoşbuldum bebeğim anam yok takılmıoooo beceriksizmiim ne anlamadım
nikoncumm hoşbldm bakiim denicem bu akşam artık cılkı çıkar kirpiklerin
yaparsın işalla zemuszemus
senin kirpik bütün olandan mı, pıt pıt olandan mıgamyoncuiremsu
minikom patron gelse iyi olur yoksa ben gene kazenle uğraşmaya sarıcam :1rolleyes:
Nikonum bir gelmiş pir gelmişşopuyorumnanaktan:roflol::roflol::roflol:ne zalağım di mi :roflol::roflol::roflol:
demek öyle islo hanım:jeyyar: :jeyyar: ahhh intikam sen ne soğuk yenilen bir yimeksin kötükedihüso
oyy canım yaa :1hug: özledim gı seni Şeniz bi foto şettir albüme:jeyyar:
ayyy ne kadan akıllıca ne kadann süper bir kopya usulü delikafadulden sositososito
ııh senin elinden çıkmazsa olmaz :umursamaz: foto istiyorum en albimünden :jeyyar:
elin değerse dene de koy albüme kız söz topik topik dolaşıp reklam yapıcamzemuszemus
tebrik ederim kızzz vatana millete hayırlı faydalı olsun inşaallah :hooray:
carrefourda vardı çok güzel kokuyor hakkaten :lepi:
hepsinin altını çiziyorum aprilim kaydirigubbakcemile5
ülkemizin en değerli kaynaklarına kıymasınlar sahip çıksınlar a.s
bu yüzden hiç sevmiyorum siyaset:umursamaz:
hodan yağı var ama yüz yağ sürmek yasak öğrendim :1rolleyes:
çöven otu demlenip suyu tonik oluyordu, buz maskesi oluyordu sanırım:1rolleyes:
bunları öğrendim tanrıçamdanvereliniortak patronum tez gelse de civap virse :asigim:
hoşgeldin çiçek Şeniz
tanrıçam gilse anlatır ama gilmedi kaydirigubbakcemile
akit ve ilarzum kullanıyorzemuszemus kızlar sana himencik anlatırolumunekankayizsmile
Alışırsın bebekim ya vardır bi püf noktasıhoşbuldum bebeğim anam yok takılmıoooo beceriksizmiim ne anlamadım
nikoncumm hoşbldm bakiim denicem bu akşam artık cılkı çıkar kirpiklerin
bütn olanlardan canımmmm bilmiyorumkismile
kızlar dün aldıklarım golden rose 3d yi çok merak ediyodum sonunda aldım ama daha deneyemedimmsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?