- 28 Nisan 2009
- 3.152
- 41
- 358
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.841
güle güle kullan cnm rujların renkleri nedir ?
saol cnmopuyorumnanaktan
şöyle gösteriyim
minikim güle güle kullan bebeğimm.
İnanılmaz başım ağrıyorkafamçokkarıştı ve ders çalışmam lazımmmafoldumben
minikim güle güle kullan cicilerini bitanem ilarzu qacısı da güya 3D li kirpik koyacaktı bağa kaydirigubbakcemile
soldakinin markası no su kaç bebem
minikim sivilce izlerini elma sirkesi geçiriyor ben pamuğu suyla biraz ıslatıp üstüne az bişey elma sirkesi döküp her sabah akşam iz olan yerlere tampon yaparak sürüyorum birkaç haftaya geçiriyor ama sürerken gözlerini kapa gözü çok yakıyo bilmiyorumkismile
saolun kızlaropuyorumnanaktan
tweety cnm ben kullanıyım memnun kalırsam söylerim sanabayanssulusmile
bende biraz önce elma rendeleyip sürmüştüm onuda yapıyım çok tşk ederim cnmopuyorumnanaktan
tmm bebeğim benim için uzatması önemli uzatıyosa alcam zemuszemus
rica ederim kaymağım inşallah iyi gelir..Şeniz
cnm max factor uzatıyo gerçekten çok iyi ama bana pahalı geliyo yeni çıkanı 43 - 45 L.arası ben bir ayda bitiriyorum bide her ay o parayı vermek istemyrm bu 3 d 8 L.bakalım iyi çıkar inşCADIARZUgamyoncuiremsu
meraba sevgilimin yanından geliyorum ufak bi afyon turu yaptık
çakma loreal gloss ve bikaç flormarda aldım ama resim ekleyemiyorum
ay evet yaa max çok pahalı bende fondotenini kullanıyorum bikaç ürününü kullansan ocağa incir ağacı diktirir kaydirigubbakcemile3
hiç kullanmadım ama renkler çok hoş duruyohihoyyythihoyyyt
aynen cnm yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Miniğim o rimeli ben de çok mrk ediyorum rimelli ve rimelsiz kirpiklerini ekler misin:kedi:
oooh minnoş kankim addalara mı gitmişzemuszemusmeraba sevgilimin yanından geliyorum ufak bi afyon turu yaptık
çakma loreal gloss ve bikaç flormarda aldım ama resim ekleyemiyorum
hımmm pıt pıt olan daha iyi deyiler :1rolleyes:bütn olanlardan canımmmm bilmiyorumkismile
istiyom hadi bakalım istiyom ne yapıcanNikonum bir gelmiş pir gelmişşopuyorumnanaktan
Anam sen resim iste ben sana uzun metraj film çekerim yavrummaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
aferin çok iyi etmişsin:mymeka:bi de marifetmiş gibi kullanmadım diyorsun alsanaalsanasmile
kızlar dün aldıklarım golden rose 3d yi çok merak ediyodum sonunda aldım ama daha deneyemedimmsempatiksalakcinni
güle güle kullan kız ne güzel renkleri var öle delikafaduldenkızlar inglotun bu far paletini kullanan var mı ben sipariş ettim de bir haftaya gelecek sabırsızlanıyorum duraline le likit uygulaması da yapılabiliyomuş bunla ayy çok heycanlıyım inallah memnun kalırım hihoyyyt
nasıl yani ya :1rolleyes: afyon mu adana mı :1rolleyes:Hiiiiiiohaoldumsmile sen afyona gel bana haber verme:umursamaz:
aferim aynen anlaştığımız gibi sıkıştırıyoruz vereliniortak resim koydurtcaz vereliniortak kouydurtcaz koydurtcaz :jeyyar:Miniğim o rimeli ben de çok mrk ediyorum rimelli ve rimelsiz kirpiklerini ekler misin:kedi:
bekliyoruz bebeğimmm gamyoncuiremsu sositosositotamam cnm sürdüğümde eklerim inş güzeldirr :içelim::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?