Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
minikim güle güle kullan cicilerini bitanem ilarzu qacısı da güya 3D li kirpik koyacaktı bağa kaydirigubbakcemile

minikim güle güle kullan bebeğimm.

İnanılmaz başım ağrıyorkafamçokkarıştı ve ders çalışmam lazımmmafoldumben

minikim güle güle kullan cicilerini bitanem ilarzu qacısı da güya 3D li kirpik koyacaktı bağa kaydirigubbakcemile

saolun kızlaropuyorumnanaktan

tweety cnm ben kullanıyım memnun kalırsam söylerim sanabayanssulusmile

minikim sivilce izlerini elma sirkesi geçiriyor ben pamuğu suyla biraz ıslatıp üstüne az bişey elma sirkesi döküp her sabah akşam iz olan yerlere tampon yaparak sürüyorum birkaç haftaya geçiriyor ama sürerken gözlerini kapa gözü çok yakıyo bilmiyorumkismile

bende biraz önce elma rendeleyip sürmüştüm onuda yapıyım çok tşk ederim cnmopuyorumnanaktan

kızlar inglotun bu far paletini kullanan var mı ben sipariş ettim de bir haftaya gelecek sabırsızlanıyorum duraline le likit uygulaması da yapılabiliyomuş bunla ayy çok heycanlıyım inallah memnun kalırım hihoyyyt

cnm max factor uzatıyo gerçekten çok iyi ama bana pahalı geliyo yeni çıkanı 43 - 45 L.arası ben bir ayda bitiriyorum bide her ay o parayı vermek istemyrm bu 3 d 8 L.bakalım iyi çıkar inşCADIARZUgamyoncuiremsu

ay evet yaa max çok pahalı bende fondotenini kullanıyorum bikaç ürününü kullansan ocağa incir ağacı diktirir kaydirigubbakcemile3

hiç kullanmadım ama renkler çok hoş duruyohihoyyythihoyyyt

ay evet yaa max çok pahalı bende fondotenini kullanıyorum bikaç ürününü kullansan ocağa incir ağacı diktirir kaydirigubbakcemile3

aynen cnm yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes:
hiç kullanmadım ama renkler çok hoş duruyohihoyyythihoyyyt

aynen cnm yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sitesinde çok övüyo ama görcez bakalım bi makyaj bloğunda gördüm kız kırmızı eyeliner yapmıştı kirpik diplerine çok güzel duruyodu boshayallersmile bende her renk eyelinerın olsun diye aldım ama bide duraline almam lazım :hulya:

meraba sevgilimin yanından geliyorum ufak bi afyon turu yaptık
çakma loreal gloss ve bikaç flormarda aldım ama resim ekleyemiyorum
oooh minnoş kankim addalara mı gitmişzemuszemus
resim eklemesini örettim ya kız ben sana klava: hele bi ekleme patrona ispileyip sıfır verdirttcem
bütn olanlardan canımmmm bilmiyorumkismile
hımmm pıt pıt olan daha iyi deyiler :1rolleyes:

Nikonum bir gelmiş pir gelmişşopuyorumnanaktan
Anam sen resim iste ben sana uzun metraj film çekerim yavrummaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
istiyom hadi bakalım istiyom ne yapıcan
madem benim istediğimi yapıcan;mürdüm rengi mezuniyet elbisenle istiyom, ancak bacahlarına fondo sür

kızlar dün aldıklarım golden rose 3d yi çok merak ediyodum sonunda aldım ama daha deneyemedimmsempatiksalakcinni
aferin çok iyi etmişsin:mymeka:bi de marifetmiş gibi kullanmadım diyorsun alsanaalsanasmile
güle güle kullan minikom Şeniz en kısa zamanda yorum beğenicen mi acaba

güle güle kullan kız ne güzel renkleri var öle delikafadulden

Hiiiiiiohaoldumsmile sen afyona gel bana haber verme:umursamaz:
nasıl yani ya :1rolleyes: afyon mu adana mı :1rolleyes:
Miniğim o rimeli ben de çok mrk ediyorum rimelli ve rimelsiz kirpiklerini ekler misin:kedi:
aferim aynen anlaştığımız gibi sıkıştırıyoruz vereliniortak resim koydurtcaz vereliniortak kouydurtcaz koydurtcaz :jeyyar:

tamam cnm sürdüğümde eklerim inş güzeldirr :içelim::ecrin_bebek:
bekliyoruz bebeğimmm gamyoncuiremsu sositososito

sizi çok ihmal ettim biliyorum:mymeka:ah eşşek tanrıça ahalsanaalsanasmileyeni resimler ekleyip,geçmişteki tüm mesajları okuyup yanıtlayarak hatamı telafi etmeyi planlıyorum
şimdi misafirimiz var,onları postalıyalım gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…