- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.961
sana fiks lafımı diyim!sanaCADIARZUsana kabaran bişey var gardaş:lepi:sempatiksalakcinni
miriana olsa bakardı..zira okudu okudu gitti kendisiboshayallersmileyazmadı bişeyboshayallersmile
ojeli uzun tırnaklarını yerim:jeyyar:sexi gırafiti:jeyyar:
gidenleri öptün,kalanlara napıcaksın kankaeyvahedigeldismile
bu arada ha gayret,ilk deneme başarılıvereliniortakbiraz daha azim
minik ben biliom ama öğretmicem o cin kafan sunumdan başka şeylere de işlesin birazlaelaelaelaelae
:roflol: o kabaran şeyi ben de farkettim kanka acaba ne kabardı:roflol: töbe töbe sustum sustumohaoldumsmile
Başka kimse fal bilmiyo mu be ne de hevslenmiştimboshayallersmile
o tırnaklar sunumda güzel oluyoaklinialirimsmile ayy bugün ne çok şeyi açığa vurdumakannehir
biberide tanıdıkk vay bee:roflol:vereliniortak:roflol:sengözlerimebaksanab
:roflol: o kabaran şeyi ben de farkettim kanka acaba ne kabardı:roflol: töbe töbe sustum sustumohaoldumsmile
Başka kimse fal bilmiyo mu be ne de hevslenmiştimboshayallersmile
o tırnaklar sunumda güzel oluyoaklinialirimsmile ayy bugün ne çok şeyi açığa vurdumakannehir
gidenlerle gece uzun yavrum anlarsın ya:jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
2 sapıhla kaldım bi başımaeyvahedigeldismile
hadi bana hayırlı işlergamyoncuiremsumafoldumben:a015:
kızlar geçen mac allık aldım ya çok memnun kaldım
tamam canım ben de not aldım mac olsun o zaman
off kızlar her yerde aradım mac allık bulamadım keşke buraya da mac açılsa. mezuniyet baloma az kaldı napıcam beeen
çok güldürdün beni kız biz ne güne duruyoruz ben alim gönderim sana
sen çok yaşa arkadaşım ya. kk koop koop kop, oleyy
yaşasın allığı da ayarladık canım arkadaşım ya
şimdi gidim derslerime çalışayım finallerimi verip rahat rahat mezun olayım
hımm burda mac var mıydı ya söz de verdik şimdi
ooo çok üzgünüm arkadaşım burda da mac yok, olamaaaz
ne diyon arkadaşım, beyin şerbetlemesi geçiriyorum sanırım doğru mu anladım
doğru anladın canım aynen dediğim gibi, çok komik bir durum değil mi
bak şaka olduğunu söyle çok kızdım tava geliyo kafana ha
baksana bana hiç şaka yapar halim var mı benim, insanlık hali ne hemen tava geçiriyorsun kafama
seni elime bir geçirirsemmm, kork benden
o ne bi vukuat mı var kavga kokusu mu alıyorum
kızlar bir daha uyarmıcam direk banlıycam rahat durun çok kızdım şekerparesilerim
kızlar benim nişanlım da asker sizin şafak kaç güzellerim
tanrıçam sana özel mesaj atıyorum kutun dolu canım
sen yorma o güzel parmaklarını, tilifonla arıycam seni
yaşasınn çok sevinçliyim kızlar, tamam bekliyorum kankam
kızlar ben bi yemek yiyip gelicem canlarım
tamam canım yemeğini ye gel, bekliyorum
ohooo bu kız da gelicem dedi gelmedi, nerde kaldı yaa dünyayı mı yedi
heeey kızlar ben geldim aranıza katılabilir miyim ben de zayıflamak istiyorum
akşama kadar elişi yapıyorum totom büyüdü. kızlar elemeği bölümüne ekledim yaptuklarımı çok güzel
geldim kimse yok. kızlar ben çok hastayım her tarafım ağrıyo
bunları seçtim hikayeleri silip mesaj atıcam
belki kabul eder bir kaç tanesini
kazen mi bilmiyorumkismile üçün sıfırını verdi desem :roflol::roflol:seneryoya bak ya:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka nikomu nası unuttunbilmiyorumkismilegözlüklü asayiş berkemal smilinibilmiyorumkismileben en çok onu istiyorumbenneyaptımki
kazen bu mesaja ne yanıt verdi allah aşkına söyle:roflol::roflol:
kanka aynısını dün yaptım biliyomusun:sm_cool:aslansın sen bevereliniortakdaha ben yazmadan keşfettin olayı:hooray:yüzüme yoğurt sulu kil maskesi yaptım yıkadım yüzüm hararetlendigamyoncuiremsu
islomakannehiryapma kurbanın olıyımohaoldumsmile1-2 deneme 1-2 balo makkajı denemeesempatiksalakcinni
İçime sinmeyen bişiler varCADIARZU Bir el atın bakambilmiyorumkismile
[/url][/IMG]
aprilim güle güle kullan:1rolleyes:ablanı seviyorum:lepi:Buyrunuz, ablacığımın hediyesi White Musk setim.:lepi:
içinde küçük boy duş jel, losyon, parfüm ve lif mevcut! Zaten çok sevdiğim bir kokudur...:asigim:
Bu göz kremini de bugün ben aldım, %30 indirim varken stokladım...E vit. göz çevresi kremihihoyyyt
mazeretim var olumdanrıça bu topiği ihmal etmeye başladığından beri , bloglara takıldım çıkamıyorum uleee
hep bahalı bahalı şeyler ekliolar
pek bi hoşlaşıorumm
yarın kendimi bir avmya atıp , limitimi doldururcasına alışveriş yapmak istiomm
anacım bu blog karıları bu kadar şeyi nirden buluyoo
heç duymadığım bilmediğim markalar
on tane fırçası var yüz için
ben kıyamam o kadar fırça almaya nasıl olsa var derim işime yarayan bidene sempatiksalakcinni
kankam blog muhabbetinin tamamını okudum,ama alıntılamadım..bloglara bakmadığım için bilmiyorum yazdığın olayları,ama komikmiş be:roflol:bende maske eklerken yapıyım bari..kaydirigubbakcemile3 mayak ya...
Ayrıcana Tanrıçam önemli bişi olmasa ihmal etmez ki etmiyor bence :umursamaz:
askeri burada olduğu halde kaç gün buradaydı...:1ninca:
Barbitom, bazı bloggerlar bence de gereksiz şeyler alıyor akannehir
kimisi gerçekten farkında zaten gereksiz olduğunun. akannehir
ben bir kaç tanesini izlemeyi bıraktım zaten :1closedeyes:
şu swatch olayı da baydı beni :bbo:
dudağına ruj sürüyor swatch oluyor kaydirigubbakcemile3
ayakkabıyı tanıtıyor, başlığına 'my shoes' yazıyor kaydirigubbakcemile3
he 'ayakkabılarım' dese anlamayız veya kro mu olur? şakkıdı
he zaten ben herşeyin aşırısına karşıyım, makyajın hele abartısını hiç sevmem...
en kralı tutupta bi far fırçasına 55 tl verdiremez bana:umursamaz:babam fabrikatör olsaydıda bu böyle olurdunişanlısını seviyürde bizi sevmiyürmü
onun yokluğunda elalemin bloggerları aklımı çeliyi
ocağıma incir ağacı dikmeye niyetleniyoo
sonra bağa yazık olmazmııııı
neysee ses etmiom tabikide askeri didince hele bir beni düşürsün onların eline
o zman sorcam onaklava:
bencede çook gereksiz ya
yığınla ürün
bide bazılarının ne kaşı güzel ne gözü
o kaa al al bişeye benzeme
töbe yarabbim:)
bu ve yazdığın tüm yorumlara katılıyorum aprilimvereliniortakayrıca capon göz ve far muhabbetinede çok güldüm:roflol::roflol:Sevmez mi kuzuuuum yavruuum çok seviydir :teselli:
sen iradesi guvvetli bir trakya kızanısın Barbitom, kapılma onlaralmaz:
hep dış mihrakların eseri bunlar kaydirigubbakcemile3
evde 8 tane fondoten durmasına gerek yok. kaydirigubbakcemile
300 tane ruj! akannehir
tamam ben de kozmetiğe bayılıyorum, ben bile gereksiz alışveriş yapıyorum kaydirigubbakcemile2
büyük zaafım var kremlere rujlara :asigim:
ama gene de bir sınırım var yani, en azından bütçem var. yasakkelime
nitekim, tek para saydığım şey de kozmetik değil,
bir kitaba para ayırmayı yeğlerim guclubacismile (çok Yabanımsı bir cümle oldu) sempatiksalakcinni
aynı renkten 5 rujum olacağına...:1closedeyes:
bir de geçen bir video izledim de, kız göz kapağına 4 farklı fırçayla 6 farklı renk far sığrdırdı akannehir
ben de kendi kendime diyordum ki benim gözler küçük ve capon, benim far sürmeye yerim yok kaydirigubbakcemile3
apışıp kaldım! evet önemli bir yetenek, keyifli bir uğraş...:hulya:
ama sonucunda, neticede o kadarı da gerekli değil...
'herşeyin bi şeyi var' di mi ? -tatlicadiarzu-
gerçi tanrıçam nerde çok özledim onu diye topikte bas bas bağırmak istiyorummafoldumben :sinifsinif: :gitme:
Hiç fal bakan yok mu aranızda yaboshayallersmile
sana fiks lafımı diyim!sanaCADIARZUsana kabaran bişey var gardaş:lepi:sempatiksalakcinni
miriana olsa bakardı..zira okudu okudu gitti kendisiboshayallersmileyazmadı bişeyboshayallersmile
ojeli uzun tırnaklarını yerim:jeyyar:sexi gırafiti:jeyyar:[/B]
akito iletinde eksik bir şey var
"mıçtığının" olması o benneyaptımki sırnaşık şey sırnaşık şey
ohaoldumsmileveeee karşınızda uzun saatler sonucu hazırladığım kopyalarıımmmmm buyrunnnnnnnnn
delikafaduldendelikafadulden
nikom cevap vermiş zatenkızlar ya sivilce lekelerini geçirmek için napıyosunuz çenemde kırmızı kızmrızı kaldı bi kaç tane sinir oluyorummsenağlama
arzum rimeli menşur etti valla:dance:güle güle kullan hayatım..yorum bekliyörük
kızlar dün aldıklarım golden rose 3d yi çok merak ediyodum sonunda aldım ama daha deneyemedimmsempatiksalakcinni
soldaki güzelmiş hacı
koltuğa gelmedi demek hahahahha:roflol::roflol::roflol: çok merak ettim ne haltlar yedin acaba:roflol:kazen mi bilmiyorumkismile üçün sıfırını verdi desem :roflol::roflol:
ne dicek kanka hiç bir cevap gelmedi :1rolleyes: kalbimi kırmasın da ona da razıyık :1rolleyes:
benim hassa kırılgan bir bünyem onun cevaplarını kaldırmazdı zati
pime koltuğa kazeni çağırdılar gelmedi ben de aldım klavyeyi elime işgal ettim topiki gamyoncuiremsu çok eğlendim çook sositososito ama sonu fene olmaz inşaallah bilmiyorumkismile sırnaşık şeysırnaşık şey
güle güle kullan mirican...farın renginede bittim bu arada..ayrıca maviden ziyade bu renk çok çok iyikaydirigubbakcemile5
tivişŞenizdanrıça olmayınca ses seda olmuyo özledik qacıyı kaydirigubbakcemile
Tanrıçam hala gelmemiş:çok üzgünüm:
şeyy tanyıçanın askerisine noldu
kaldı anlaşılan burda
baksanıza hatun yok ortalarda bilmiyorumkismile
Ayy ben de çok merak ediyorum Tanrıçamıı :sinifsinif:
Tanrıçamı da acayip özledim ve meraklardayım...:1ninca:
Acaba sevdiceği gitti mi kaldı mı :sm_confused:
off çok fena bi durum...akannehir
umarım merakınızı gidermişimdir bitanelerim:asigim:bende sizleri çok özledim..çooook:asigim:bende tanrıçamı cok merak ediyorum :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3geçmişte ben de senden esinlenerek maske yaptım patronaklinialirimsmile
gurur duyuyor musun benimle süprizzzzz
askerin gitse mi gitmese mi :1rolleyes: vereliniortak gamyoncuiremsu
hasret kaldım valla sağlıklı dua edemicem :umursamaz:
aprilim :a015: senağlama
öptüm en ballısından Şeniz
benim cildim cok kötü ya cok inceliyorum ondanmi bilmiyorum ama öle18 yasindaym sivilceerlm yoktu ama almanyaya gelnce stresten oldu heryermde ama okadarda fazla deil sadece lekeler var bide adet günümde cikiyo nese yagli bi cildim var dogal bakim yapmaya calisiyorum hep ama artik hic bisi fayda etmiyo limon bile yogurt bile gözenekler acilmaya basladi kocaman icindeki iltihablari cikaramyrm sikmakla bile cikmiyo nasil halletcem bilen varmi böyle sorunu olan???bu yaz tr tatile gitcez güzel gitmek istiyorum biri yagli ve hassas cilde bi kesn bakim temizlik önersin haaa buhar banyosuda faydasz:SSsöliyim
duruşunumu ekledinohaoldumsmileişallah silmedin:jeyyar:zira ağzım sulanmaya başladı:jeyyar:..güle güle kullan canısıhihoyyytStraplez südyen aldım Kom'dan süper bişi kesinlikle düşmez
Sonracığıma bu geceliği gördüm bayıldımm:kedi: birgün sunum yaparkene lazım olur(minikim ne dersiniz
Evde giymek için bu kokoş terliği aldım Gezer'den
Aktardan ruşeym deve tikeni tohumu adaçayı aldım.kaydirigubbakcemile2
NOT: südyen ve geceliğin tendeki duruşu için albüme bakabilirsiniz:roflol:
[/url][/IMG]
sade tarzına kurban olamŞenizkimin kankası
saat ve kolye takmayı çok severim
hepsi işporta malıdır saygılar vereliniortak
patron artık görürsün beni:smiley-cool: yıldız mı verin 5 mi verin artık bilemem:asigim:
şimdi tüm konsantremi patrona verdim onu bekliyorum
anlaşıldı gene kandırıldım tanrıçam bu gece de gelmicek mirmirmirmir
Patron gelsin de bi kulaklarını çekiversin.
Tanrıçamı ben de özledim yaa:gitme:
İyi gecelerropuyorumnanaktan
bitanelerim,yoldaşlarım,bende sizleri özlüyorum..1 gün gelmesem aklım burda kalıyo..mafoldumben
Tanrıçam gelmiş gitmiş
görürsenız selam edersiniz yanaklarını ısırırsınız benım için[/COLOR]
minim:1hug:ben geldiiihihhhhhiiiiiimmmmm delikafadulden
bugünki sınavımda süper ötesi geçti , son bi tane kaldı onuda kopya yazarken ezberlemeyi düşünüormdelikafadulden
hepinizi çok özlediiimmm:asigim:
tanrıçam:1hug:
böğünde kendime hediye aldım
ojelerimi de çok sevdim,cecil olan çok güzel nir laci , baloda süreceğim :smiley-cool:
bu da tırnağımdaki ocem rengini çok severim,hep bunu sürmek isterim,ocem benim ocem benim, elelerimde buruşuk ve yamuk çok şımatrık bi bebeymişim delikafadulden
aprilim güle güle bebeğim :1hug:
[/url][/IMG]
anaa sisteme bak:roflol::roflol:ben senin kadar sistemli değildim hacı ya:roflol:böle uzun bir hırka giyyiyorum genelde hırkanın içine de kağıtları iğneliorm sonra otururken hırkayı önüme doğru sündürüorm tık tık tık bakıorm kaydirigubbakcemile3 sığmazsa memiklerimin üsüne yazıorm böle ayy çok sıcak oldu püfff yaparken bakıorm çıt çıt çıt yazıormaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?