Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:roflol: o kabaran şeyi ben de farkettim kanka acaba ne kabardı:roflol: töbe töbe sustum sustumohaoldumsmile
Başka kimse fal bilmiyo mu be ne de hevslenmiştimboshayallersmile
o tırnaklar sunumda güzel oluyoaklinialirimsmile ayy bugün ne çok şeyi açığa vurdumakannehir

gidenleri öptün,kalanlara napıcaksın kankaeyvahedigeldismile
bu arada ha gayret,ilk deneme başarılıvereliniortakbiraz daha azim

gidenlerle gece uzun yavrum anlarsın ya:jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

minik ben biliom ama öğretmicem o cin kafan sunumdan başka şeylere de işlesin birazlaelaelaelaelae

mafoldumben:gitme:mafoldumben

biberide tanıdıkk vay bee:roflol:vereliniortak:roflol:sengözlerimebaksanab

gidenlerle gece uzun yavrum anlarsın ya:jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

2 sapıhla kaldım bi başımaeyvahedigeldismile
hadi bana hayırlı işlergamyoncuiremsumafoldumben:a015:

bugün ne giydinde içten yorum yazan kankilerime çok teşekkür ederim Şeniz :asigim:
patronum da gelmiş yazmış bitanemm :asigim: az önce yazım cevabımı da Şeniz

seneryoya bak ya:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka nikomu nası unuttunbilmiyorumkismilegözlüklü asayiş berkemal smilinibilmiyorumkismileben en çok onu istiyorumbenneyaptımki
kazen bu mesaja ne yanıt verdi allah aşkına söyle:roflol::roflol:

kazen mi bilmiyorumkismile üçün sıfırını verdi desem :roflol::roflol:
ne dicek kanka hiç bir cevap gelmedi :1rolleyes: kalbimi kırmasın da ona da razıyık :1rolleyes:
benim hassa kırılgan bir bünyem onun cevaplarını kaldırmazdı zati
pime koltuğa kazeni çağırdılar gelmedi ben de aldım klavyeyi elime işgal ettim topiki gamyoncuiremsu çok eğlendim çook sositososito ama sonu fene olmaz inşaallah bilmiyorumkismile sırnaşık şeysırnaşık şey

yüzüme yoğurt sulu kil maskesi yaptım yıkadım yüzüm hararetlendigamyoncuiremsu
kanka aynısını dün yaptım biliyomusun:sm_cool:aslansın sen bevereliniortakdaha ben yazmadan keşfettin olayı:hooray:
1-2 deneme 1-2 balo makkajı denemeesempatiksalakcinni
İçime sinmeyen bişiler varCADIARZU Bir el atın bakambilmiyorumkismile

[/url][/IMG]
islomakannehiryapma kurbanın olıyımohaoldumsmile
gözler mavi,elbise mavi...hiç olucak işmi allasen:umursamaz:

aprilim güle güle kullan:1rolleyes:ablanı seviyorum:lepi:
mazeretim var olumyarim yanımdahihoyyyt
anam git bi milyoncuya,en kral aplikatör takımını al..nedir yani..40 tane ayrı fırça-tatlicadiarzu-yeteneğin varsa parmağınla sürsen şaheser olur..olay fırçada değil maharette

kankam blog muhabbetinin tamamını okudum,ama alıntılamadım..bloglara bakmadığım için bilmiyorum yazdığın olayları,ama komikmiş be:roflol:bende maske eklerken yapıyım bari..
may love maske:lepi:
ayrıca teşekkür idirim bağa sahip çıktığın için:kedi:

en kralı tutupta bi far fırçasına 55 tl verdiremez bana:umursamaz:babam fabrikatör olsaydıda bu böyle olurdu
sizide seviyorum olum:1hug:ama aşkitom herşeyim yahu:asigim:blog okuyup okuyup gaza gelme barbi kırdırma kafanı:mymeka:

bu ve yazdığın tüm yorumlara katılıyorum aprilimvereliniortakayrıca capon göz ve far muhabbetinede çok güldüm:roflol::roflol:
gerçi tanrıçam nerde çok özledim onu diye topikte bas bas bağırmak istiyorummafoldumben :sinifsinif: :gitme:

hiiii kurban olsun kankan sanabilmiyorumkismilenikom aniden bişey oluyo,çıkmam icap ediyo,gelmeye vaktim olmuyo,size haber edemiyorum gülüm kusura bakmayın yabilmiyorumkismileinanın hep aklımdasınız yeminle bakboshayallersmile

Hiç fal bakan yok mu aranızda yaboshayallersmile

canım gec gordum burdada adım falcıya cıkdı sempatiksalakcinni msjını gec okudum gulum bilmiyorumkismile canım buyuk hedeflerın ve hayallerın cıkmış..cesaretlı gozü kara bı adam var sılahını ateslıo sankı duyurmak ıstedıgı bır hbr haykırış var..ısmınde a-y olan bırı var ıletişimdesınız..hayallerının gercekleştıgını goruyorum cok guzel falın..

gız okudu okudu gttı ddıonn :umursamaz: eskısı gbı sık gremıom bilmiyorumkismile

[zemuszemus

veeee karşınızda uzun saatler sonucu hazırladığım kopyalarıımmmmm buyrunnnnnnnnn

delikafaduldendelikafadulden
ohaoldumsmile
allah cezanı vermesin:roflol:kızım insan bunları hazırlarken ezber yapar be:roflol:ben genelde milletten bakardım minom,böyle yapınca patatez oluyodumbenneyaptımki
kızlar ya sivilce lekelerini geçirmek için napıyosunuz çenemde kırmızı kızmrızı kaldı bi kaç tane sinir oluyorummsenağlama
nikom cevap vermiş zatenylan o kadar anlattık sayfalarca:umursamaz:tembel karılülülülülülü

kızlar dün aldıklarım golden rose 3d yi çok merak ediyodum sonunda aldım ama daha deneyemedimmsempatiksalakcinni
arzum rimeli menşur etti valla:dance:güle güle kullan hayatım..yorum bekliyörük
soldaki güzelmiş hacı
koltuğa gelmedi demek hahahahha:roflol::roflol::roflol: çok merak ettim ne haltlar yedin acaba:roflol:
koptum uykulu uykulu ya allahın delisi:roflol:

Son düzenleme:
yenı lensım nasıl kızlar venus amber cırcle lens sempatiksalakcinni

güle güle kullan mirican...farın renginede bittim bu arada..ayrıca maviden ziyade bu renk çok çok iyikaydirigubbakcemile5
danrıça olmayınca ses seda olmuyo özledik qacıyı kaydirigubbakcemile
tivişŞeniz
Tanrıçam hala gelmemiş:çok üzgünüm:
şeyy tanyıçanın askerisine noldu
kaldı anlaşılan burda
baksanıza hatun yok ortalarda bilmiyorumkismile
Ayy ben de çok merak ediyorum Tanrıçamıı :sinifsinif:

Tanrıçamı da acayip özledim ve meraklardayım...:1ninca:
Acaba sevdiceği gitti mi kaldı mı :sm_confused:
off çok fena bi durum...
akannehir
bende tanrıçamı cok merak ediyorum :sinifsinif:
umarım merakınızı gidermişimdir bitanelerim:asigim:bende sizleri çok özledim..çooook:asigim:
bitanem sen biliyosun zaten ama oğlum sana diyorum gelinim sen işit hesabı olsun..
benim nişanlımın askerliği normalde bitti canlar..460 günü geçti hatta!ama orda uzattı askerliğini ve daha 50 günü var..bizde hava değişimi almaya ve aşkımı geri yollamamaya bakıyoruz..olay bundan ibaret..kendisi aslanlar gibi 460 ını yapmıştır..hatta fazlasını yaptı..ama tel yakalatınca ceza evine girdi çoğu kez..
durum bundan ibaret

kaydirigubbakcemile3
sağlıkla dua edemiycem diyo ya deliye bakkaydirigubbakcemile3
senle gurur duymakmı!şu an tüylerim tiken tiken kankamafoldumbensevinçten ağlıyorummafoldumbenövünç kaynağım:hooray:

canım,sivilcelerini sıkma..elini yüzüne götürme..yüzünle oynama..bol su iç,yüzüne şöyle bi şey önericem.turpu rendele ve sirkede beklet..6-6 saat sonra süz ve yüzüne tonik gibi uygula..bu kürü 2 günde bir taze taze yap..yüzünü kağıt havlu ile sil..fazla ovma..havlu kullanma..kullanıcaksanda hafifçe tampon yap..nemini al yıkadıktan sonra..ovma öküz gibi

Son düzenleme:
duruşunumu ekledinohaoldumsmileişallah silmedin:jeyyar:zira ağzım sulanmaya başladı:jeyyar:..güle güle kullan canısıhihoyyyt

saat ve kolye takmayı çok severim
hepsi işporta malıdır saygılar vereliniortak
patron artık görürsün beni:smiley-cool: yıldız mı verin 5 mi verin artık bilemem:asigim:
sade tarzına kurban olamŞenizkimin kankası
hepsini güle güle kullan nikom,bayıldım:lepi:sana 5 değil 5555 feda olsun:hooray:işporta malını yerim la senin:smiley-cool:

şimdi tüm konsantremi patrona verdim onu bekliyorum

anlaşıldı gene kandırıldım tanrıçam bu gece de gelmicek mirmirmirmir

Patron gelsin de bi kulaklarını çekiversin.
Tanrıçamı ben de özledim yaa:gitme:
İyi gecelerropuyorumnanaktan

Tanrıçam gelmiş gitmiş
görürsenız selam edersiniz yanaklarını ısırırsınız benım için[/COLOR]
bitanelerim,yoldaşlarım,bende sizleri özlüyorum..1 gün gelmesem aklım burda kalıyo..mafoldumben
nikom koptum yalnız:roflol::roflol:kandırıldım diyo ya:roflol::roflol:

minim:1hug:
senin yamuk ve buruşuk dediğin o tatlı ellerini ısırırım la şımarık:1hug:nelerde almış kendisine ohhh sefası olsun minomunkaydirigubbakcemile2
ojenin rengine bayıldım..hepsini güle güle kullan zeka küpümŞeniz

bak bu çok iyiyerimsenibengözünü seviyim mavi sürme bitanem..yakışmıyo sana...tonuda bi acayipbilmiyorumkismileyani sen mavinin kadını değilsinbilmiyorumkismilebak bu ne kadar yakışmış:1rolleyes:
anaa sisteme bak:roflol::roflol:ben senin kadar sistemli değildim hacı ya:roflol:

tanrıcam kolay gelsin kankitom sana sabaha dek sürer bu gelmiş gecmiş :teselli:
sçtn mavisi görünmekte bende kaçanzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…