- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.941
puhahahhahasırnaşık şey fiks lafımdır:lepi:yüreyimi okudun la,gel öpüjemŞeniz
kanka,sermo varya şimdi 2 saat bizim okuduklarımızı idrak etmeye çalışıyo,yapabilirse alıntı yaparak cevap vericek,alıntı yapamassa anlaki beceremedi denyolinda:roflol:
varya akitraya bi ileti yaparım,aklı uçar,ama siteden süresiz uzaklaşabilirimboshayallersmile:smiley-cool:
sorma çok hasta çok:gitme:-tatlicadiarzu-ay buda pek saf-tatlicadiarzu-kızım hasta hasta çok hasta vah vahhh:dance::teytey:anlasana denyo
geldim yaa boyacı küpü mü buu sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: eyvallahh gardaşşbuyrunnnnnnnnn o işlerden en iyi minik anlar kanka:smiley-cool:lan ne azgın tekesin sen be:mymeka:güm güm teke:dance:e gelsene bizesengözlerimebaksanabsempatiksalakcinni
bu şarkı canım bibertoma gitsin..herkeze sevgiler-tatlicadiarzu-
kanka peki savaroski takarak sunum yapmak caizmidirsorunun yanıtını isitiyosan 3456 e kısa msj attırmada de burdan hayrına:Saruboceq:
bu barbi bu aralar çok para arcıyo nerden buluyor nafaka mı aldı acaba
:1ninca::1ninca:bu barbi bu aralar çok para arcıyo nerden buluyor nafaka mı aldı acaba
vay sinsi vaaaycnm bu dansı daha sonradan çıkarcaksın takıyı makıyııkaydirigubbakcemile3:roflol:
:CüvCüv:
askerdenmi geldi bayrak açtın kız:roflol:nikom burdaydı zatensositosositohah nikoda geldiiiŞenizturkbayragi
hadi, heycan katalımvereliniortaksilahımı getirin dikşın dikşınnnn:sm_cool:Kizlar,
Yeni makyaj yarisma olucakmi? Ve nezaman? :lepi:
Haydi biraz heyecan katalim ortama
dikkat et,o müstakbel kocen fazla kudurmasınreca ederim tanrıçam yaw arada oluo böle kanımdaki yüzdelik dilimleri karıştırma yahuboshayallersmileben şarap sewiom da babamla müstakbel kocam bira die kudurunca dayanamadım napimbilmiyorumkismile
o smil banamıydıohaoldumsmilecıx bu da olmadı miniko :umursamaz:
tanrıçamın tansiyonu var, öle savurlmalı işlere gelemez sempatiksalakcinni
geldim yaa boyacı küpü mü buu sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: eyvallahh gardaşşbuyrunnnnnnnnn o işlerden en iyi minik anlar kanka:smiley-cool:
:roflol: allahım ya nasıl ağız arıyoaklinialirimsmile
Minik laa hayalimizdeki miniği yıktın ne kızım o be öyle sunum mu olur az gel bana kurs vereyimaklinialirimsmile
o smil banamıydıohaoldumsmile
panik atağım var benim,döndürmeyin sarhojkenohaoldumsmile
Tamam nan itiraf ediyom bilmiyom bi cümle alıntılamayı napiim öğrettiniz de öğrenmedim mi:dilcikar:
ne gibi iletiler mesela:jeyyar::roflol: :roflol: :roflol: Yüreyine kurban aşkom Şeniz
benim de aklımdan kötü kötü iletiler geçiyi kanka aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
hasta enişte hasta...çok hasta... ohaoldumsmile :gitme: laelaelaelaelae
tamamdır üstadbuyrunnnnnnnnn:roflol: eyvallahh gardaşşbuyrunnnnnnnnn o işlerden en iyi minik anlar kanka:smiley-cool:
öğretmeksengözlerimebaksanabsana!!:roflol::roflol:tamam biberimm geliyorum öğret bana:lepilumunekankayizsmile:1shok::roflol:
Tamam nan itiraf ediyom bilmiyom bi cümle alıntılamayı napiim öğrettiniz de öğrenmedim mi:dilcikar:
roflol::roflol::roflol: kurban olurum ya:roflol:
vay bizi terbiyesizler:mymeka:sunum bile öğretiyoruz bi alıntılamayı öğretemedik:mymeka:
gel anam yanıma:teselli:bak şincilessın vanvereliniortak
alıntı yaparken sana yazdığım cümleyi kopyala..sonra tüm alıntıyı sil..sadece kimden alıntıladığın kalsın..hani QUOTE ile başlayan ve biten yer varya..o yazının ortasına sana hitap ettiğim cümleyi kopyala..sonra önizleme yap oldumu olmadımı diye..böyle böyle yap dene..elbet karanlıktan güneş doğacak ufuklarınaturkbayragidamara bağladım-tatlicadiarzu
oyy ölürüm:roflol:kafası kaşınırmışfisfisfisküp kafam:lepi:Sanaydı tebi kanka ne sandın ya...kaydirigubbakcemile2
döndürmeyiz seni oyy kıyamaz.:1hug:
kusarsın filan şimdi, uğraşamam kanke, hassas insanım ben...:sinifsinif: sempatiksalakcinni
Aşkom ben çıksam...bilmiyorumkismile
Zira uykum geldi. Bir kaç tane fazlaca alkollü içecek tükettim ve de uyuyasım var, gözlerim şapşırdı, şaşı oldu. Ayrıça kafam kaşınıyor. (uykum gelince kafam kaşınır benim kanka, küp kafayım ya) bu arada Pati nerde ? Liv de gelmidi. TatlıGacıyı da özledim la...akannehir
tutmayın beni uyuyacağımm, rüyaaaalardan rüyaaaaalara akacağımmm!
Üspürgeyi çalıştırdım kanka, aydamaa hazırım. dırrın dırrın
sulanma kıza:mymeka:git sevgiline yazıl..tak tüylü tokanıda:umursamaz:vereliniortak he valla doğru dedin kız gel agzını öpemmŞeniz
:roflol::roflol:sırnaşık şeylaelaelaelaelae
bende öyleyim şu an..lafa daldım,geçmişe bakamadım bile:mymeka:bi sürü dersim birikti ya hoffmafoldumbenBenim de çok uykum var yaa göçük haldeyim:bbo:
Tatlı rüyalar herkeseopuyorumnanaktan
Hiç fal bakan yok mu aranızda yaboshayallersmile
vereliniortak he valla doğru dedin kız gel agzını öpemmŞeniz
:roflol::roflol:sırnaşık şeylaelaelaelaelae
Anaa yaptım laa örtmenin ne kadan zekiyim gordün müsempatiksalakcinni
Hay ağzını öpemŞeniz
tamamdır üstadbuyrunnnnnnnnn
öğretmeksengözlerimebaksanabsana!!
bilmediğin 5 vakit namaz,oda işine gelmiyogamyoncuiremsupirimizsin reisbuyrunnnnnnnnn-tatlicadiarzu-
bakiim bnmkide olmuşmuufisfisfis:1rolleyes:
He he hee beceremediki beceremedikigamyoncuiremsu
He he hee beceremediki beceremedikigamyoncuiremsu
alsanaalsanasmilegamyoncuiremsumafoldumben:gitme:Çok üzgünüm çoook
giden kızlar öpyürm sizi ii gecelerrropuyorumnanaktan
((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?