Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:roflol: :roflol: :roflol: Yüreyine kurban aşkom Şeniz
benim de aklımdan kötü kötü iletiler geçiyi kanka aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

hasta enişte hasta...çok hasta...
ohaoldumsmile :gitme: laelaelaelaelae

geldim yaa boyacı küpü mü buu sırnaşık şeysırnaşık şey

hoşgelmiiiiiiişşşşşşş smiley küpüm kaydirigubbakcemile5

:roflol: eyvallahh gardaşşbuyrunnnnnnnnn o işlerden en iyi minik anlar kanka:smiley-cool:

bu barbi bu aralar çok para arcıyo nerden buluyor nafaka mı aldı acaba

:roflol: allahım ya nasıl ağız arıyoaklinialirimsmile

Minik laa hayalimizdeki miniği yıktın ne kızım o be öyle sunum mu olur az gel bana kurs vereyimaklinialirimsmile

bu barbi bu aralar çok para arcıyo nerden buluyor nafaka mı aldı acaba
:1ninca::1ninca:
cnm bu dansı daha sonradan çıkarcaksın takıyı makıyııkaydirigubbakcemile3:roflol:
:CüvCüv:
vay sinsi vaaay
:CüvCüv:nelerdeşutarafagittibilirmiş:jeyyar:sessiz atın tekmesi pekin olur diye boşa dememiş diyengamyoncuiremsu

hah nikoda geldiiiŞenizturkbayragi
askerdenmi geldi bayrak açtın kız:roflol:nikom burdaydı zatensositososito
Kizlar,

Yeni makyaj yarisma olucakmi? Ve nezaman? :lepi:
Haydi biraz heyecan katalim ortama
hadi, heycan katalımvereliniortaksilahımı getirin dikşın dikşınnnn:sm_cool:
valla olursa can feda olmayana elveda beybisositosositoben düzenlemem,ama üstlenicek kişi vardı elbetbayanssulusmile

reca ederim tanrıçam yaw arada oluo böle kanımdaki yüzdelik dilimleri karıştırma yahuboshayallersmileben şarap sewiom da babamla müstakbel kocam bira die kudurunca dayanamadım napimbilmiyorumkismile
dikkat et,o müstakbel kocen fazla kudurmasın:CüvCüv:
cıx bu da olmadı miniko :umursamaz:
tanrıçamın tansiyonu var, öle savurlmalı işlere gelemez
sempatiksalakcinni
o smil banamıydıohaoldumsmile
panik atağım var benim,döndürmeyin sarhojkenohaoldumsmile

geldim yaa boyacı küpü mü buu sırnaşık şeysırnaşık şey

he ya.borumu nikom geldi:lepi::roflol::roflol:

:roflol::roflol:tamam biberimm geliyorum öğret bana:lepilumunekankayizsmile:1shok::roflol:

Tamam nan itiraf ediyom bilmiyom bi cümle alıntılamayı napiim öğrettiniz de öğrenmedim mi:dilcikar:

o smil banamıydıohaoldumsmile
panik atağım var benim,döndürmeyin sarhojkenohaoldumsmile

Sanaydı tebi kanka ne sandın ya...kaydirigubbakcemile2

döndürmeyiz seni oyy kıyamaz.:1hug:
kusarsın filan şimdi, uğraşamam kanke, hassas insanım ben...:sinifsinif: sempatiksalakcinni

Aşkom ben çıksam...bilmiyorumkismile
Zira uykum geldi. Bir kaç tane fazlaca alkollü içecek tükettim ve de uyuyasım var, gözlerim şapşırdı, şaşı oldu. Ayrıça kafam kaşınıyor. (uykum gelince kafam kaşınır benim kanka, küp kafayım ya) bu arada Pati nerde ? Liv de gelmidi. TatlıGacıyı da özledim la...akannehir

tutmayın beni uyuyacağımm, rüyaaaalardan rüyaaaaalara akacağımmm!
Üspürgeyi çalıştırdım kanka, aydamaa hazırım. dırrın dırrın

ne gibi iletiler mesela:jeyyar:
zeka küpüm işte:lepi:nasılda çakıyo köfteyi:lepi:

:roflol: eyvallahh gardaşşbuyrunnnnnnnnn o işlerden en iyi minik anlar kanka:smiley-cool:
tamamdır üstadbuyrunnnnnnnnn
:roflol::roflol:tamam biberimm geliyorum öğret bana:lepilumunekankayizsmile:1shok::roflol:
öğretmeksengözlerimebaksanabsana!!
bilmediğin 5 vakit namaz,oda işine gelmiyogamyoncuiremsupirimizsin reisbuyrunnnnnnnnn-tatlicadiarzu-

Tamam nan itiraf ediyom bilmiyom bi cümle alıntılamayı napiim öğrettiniz de öğrenmedim mi:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol: kurban olurum ya:roflol:
vay bizi terbiyesizler:mymeka:sunum bile öğretiyoruz bi alıntılamayı öğretemedik:mymeka:
gel anam yanıma:teselli:bak şincilessın vanvereliniortak
alıntı yaparken sana yazdığım cümleyi kopyala..sonra tüm alıntıyı sil..sadece kimden alıntıladığın kalsın..hani QUOTE ile başlayan ve biten yer varya..o yazının ortasına sana hitap ettiğim cümleyi kopyala..sonra önizleme yap oldumu olmadımı diye..böyle böyle yap dene..elbet karanlıktan güneş doğacak ufuklarınaturkbayragidamara bağladım-tatlicadiarzu-

Benim de çok uykum var yaa göçük haldeyim:bbo:
Tatlı rüyalar herkeseopuyorumnanaktan

Anaa yaptım laa örtmenin ne kadan zekiyim gordün müsempatiksalakcinni
Hay ağzını öpemŞeniz

oyy ölürüm:roflol:kafası kaşınırmışfisfisfisküp kafam:lepi:
tamam bitanem yat uyu sen..süpürgene bindin,çoktaan rüya alemine daldın bilemboshayallersmileyoklamayı alıcam birazdan zatenvereliniortakiyi uykular meleğimeŞeniz

vereliniortak he valla doğru dedin kız gel agzını öpemmŞeniz
:roflol::roflol:sırnaşık şeylaelaelaelaelae
sulanma kıza:mymeka:git sevgiline yazıl..tak tüylü tokanıda:umursamaz:
Benim de çok uykum var yaa göçük haldeyim:bbo:
Tatlı rüyalar herkeseopuyorumnanaktan
bende öyleyim şu an..lafa daldım,geçmişe bakamadım bile:mymeka:bi sürü dersim birikti ya hoffmafoldumben
iyi geceler islomŞeniz

Hiç fal bakan yok mu aranızda yaboshayallersmile

sana fiks lafımı diyim!sanaCADIARZUsana kabaran bişey var gardaş:lepi:sempatiksalakcinni
miriana olsa bakardı..zira okudu okudu gitti kendisiboshayallersmileyazmadı bişeyboshayallersmile
ojeli uzun tırnaklarını yerim:jeyyar:sexi gırafiti:jeyyar:

minik ben biliom ama öğretmicem o cin kafan sunumdan başka şeylere de işlesin birazlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…