- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.921
kanka sermin kafası doğuştan öyle:roflol:hani sorucam,sen ne içiyonda kafan böyle ama gerenk yok:hooray:
ulan allan 2 trakyalısı:roflol:10 metreden bağrıyonuz trakyalıyım diye:lepi:
hee içmek değilde akitranın iletisinde yazan oluyo o vakit anladı ben:lepi:
o böyle bi durumada uyar kanka :roflol: :roflol:
babam nişanlımgil falan gittik parka die ama kanımızıda var bea,efesi gördük durunamadık,hepsi kaykıldı ama ben az hasarla atlattım sayılır aprilim ,acık başım dönüo okadar kızanım,ama ii geldi,soğuk soğukzemuszemus
livom efsane ya:lepi:
kanka zaten benimki geldi ya,göbek yapmam yakındırohaoldumsmile
o kadar şeyi dedikten sonra beni mucuklamana hayran kaldım:roflol:tanrıçam gel..öpüjemŞeniz:roflol:iyi konuştum ama dimiolumunekankayizsmile:roflol:
hımmmbilmiyorumkismile
okeytosüprizzzzzbeşiktaşta sinanpaşaya gel..orda manyak abiyeler var söyliyim barbiayrıca maksimım 200 bayılırsın..
bakırköyde bi cacık yok la,geçen gittik ama tırt:umursamaz:sevmiyorum bakırköyün giyim olaylarını..beşiltaş daha ucuz ordan vallabayanssulusmile
ulan bi islo,bi sen..şu alıntıları topluca almanıza geberiyorum:smiley-cool:anam sana yazdığım kısmı koysan ya önümüze..ne var ne yok döküyosun ortaya:roflol:
ohaoldumsmile ohaoldumsmile
işte arkadaşlar bir sunum böyle başlarr:roflol::roflol:
ohaoldumsmile ohaoldumsmile
benim herif beni böyle görünce bana dayak sunumuna başlar be:mymeka:
sendende bi cacık çıkmadı:umursamazysaki gözümde nası büyütmüştümmafoldumbenidolümdün senmafoldumben
işte arkadaşlar bir sunum böyle başlarr:roflol::roflol:
O ne be minikom sempatiksalakcinni
kafana takmışın bi demet tüy -tatlicadiarzu-
hani takı takmak caiz değeldi :sinifsinif:
bu barbi bu aralar çok para arcıyo nerden buluyor nafaka mı aldı acaba
sizinki böyle olsun cnmm:roflol::roflol:
puhahahhahasırnaşık şey fiks lafımdır:lepi:yüreyimi okudun la,gel öpüjemŞeniz:roflol: :roflol: sermitonun kanında %40 alkol geziymiş kanka sempatiksalakcinni
zıçtım mavisi...laelaelaelaelae
kanka, benim her türlüm rakıyı çeker aşk olsun :dilcikar:
a ben sokarım seni donuma çıkarırım toz pembe sempatiksalakcinni
:lepi: sempatiksalakcinni
sorma çok hasta çok:gitme:-tatlicadiarzu-ay buda pek saf-tatlicadiarzu-kızım hasta hasta çok hasta vah vahhh:dance::teytey:anlasana denyotanrıçamm geçmiş olsun yarineeeeolumunekankayizsmile hadi gözün aydın kızz :lepi:
allah belanı vermesin:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/COLOR]
Toptancıyım ben ablacım perakende çalışamam:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
puhahahhahasırnaşık şey fiks lafımdır:lepi:yüreyimi okudun la,gel öpüjemŞeniz
kanka,sermo varya şimdi 2 saat bizim okuduklarımızı idrak etmeye çalışıyo,yapabilirse alıntı yaparak cevap vericek,alıntı yapamassa anlaki beceremedi denyolinda:roflol:
varya akitraya bi ileti yaparım,aklı uçar,ama siteden süresiz uzaklaşabilirimboshayallersmile:smiley-cool:
sorma çok hasta çok:gitme:-tatlicadiarzu-ay buda pek saf-tatlicadiarzu-kızım hasta hasta çok hasta vah vahhh:dance::teytey:anlasana denyo
hoşuna gitti dimi zilligülersin gevrek gevrek :roflol:
akito iletinde eksik bir şey var
"mıçtığının" olması o benneyaptımki sırnaşık şey sırnaşık şey
akito iletinde eksik bir şey var
"mıçtığının" olması o benneyaptımki sırnaşık şey sırnaşık şey
geldim yaa boyacı küpü mü buu sırnaşık şeysırnaşık şeyhah nikoda geldiiiŞenizturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?