- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.101
hangi derse çalıştığın çok belli oldu akitimcok hoş yaa üstüne dar lacivert bi elbise boshayallersmile
sadece o mu matmazel hele ağlarken hortlak gibiydi :1shok: sırnaşık şeybihter beyaz abiyesini giymiş yakalı makalı
bugun cok bembeyazdı yuzu ya
"ırıspı" anam bu ne şirin bi kelime ya geberdim ha :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeyben her şeklde bihteri seviorummm tamam ırıspı falan ama nihal gbi mal değil işveli cilveli tuttuğunu koparıo allahımaaklinialirimsmile
şimdi o parfümlü behlüle yazık olmadımı
behlül bağa gel yavrummm tenha bura aklinialirimsmile
mannak hatun
seviyo tabi bal gibin
ırıspılık yasta değil basta diyon yanııaklinialirimsmile
ohaoldumsmilesempatiksalakcinni
hangi derse çalıştığın çok belli oldu akitimklava: ayakkabı da amma mavi he gamyoncuiremsu
yalnız olmamış bu resim :umursamaz: hani arka sağdan görünüşükaydirigubbakcemile ben nasıl karar vericem mafoldumben :roflol: sırnaşık şey
çok beğendim balımm darısı ayağımıza süprizzzzz
sadece o mu matmazel hele ağlarken hortlak gibiydi :1shok: sırnaşık şey
"ırıspı" anam bu ne şirin bi kelime ya geberdim ha :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şey
hangi derse çalıştığın çok belli oldu akitimklava: ayakkabı da amma mavi he gamyoncuiremsu
yalnız olmamış bu resim :umursamaz: hani arka sağdan görünüşükaydirigubbakcemile ben nasıl karar vericem mafoldumben :roflol: sırnaşık şey
çok beğendim balımm darısı ayağımıza süprizzzzz
sadece o mu matmazel hele ağlarken hortlak gibiydi :1shok: sırnaşık şey
"ırıspı" anam bu ne şirin bi kelime ya geberdim ha :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şey
sıradan uğrasın hazır sana gelmişken barbie bi tur da bana verirsin artık:kedi:sempatiksalakcinni
aynen şekerimmmmm kanında yok malımbayanssulusmile
nikonommmmmmmm bebegim opuyorumnanaktannikoooommmmmm bibeeğğğmm :dilcikar: sempatiksalakcinni
askışııııııı iyiyim ya sen bibertommmmNe zamandır görüşemiyoruz nasılsın aşkısı?
bitane resim ekledim sanıyorum birleşikmiş ayakkabının her türden
gürünümünü görmüş olduk :roflol:
livitom bbibertom hoşgeldinnnizz
bi tur veriyim senin olsun fısttıkk bin üstüne vur kırbacıııklava:
oha lem barbi ohaaa
çok +30 gördüm kendimi :mymeka:
güle güle balımmm Şenizkızaaam askı memnu izlenmeden olurmu yav
kafama ders girmez ha sempatiksalakcinni
ben şimdi narş narş :gitme:
ayy kıyamam bu da benden bilmiyorumkismile derttaşım benim :1hug:nikon naber kısss
kociki uyuttum koltukta nefes bilem almıyom tuslarada cok kibar davranıyom
birden çıkarsam anlayınkı enselendimakannehir
matmaeli bu ara güzel boyuyamıyolarrbilmiyorumkismile
Livim Avrupa Yakasını Çok Özledim bende yaaa
sen de benim ablasıı Şeniz :asigim: fincanında kabaran harfler benim ismimde var korkma ablacımm :1rolleyes: :içelim::roflol: aşkıımmsın sen benimm:asigim:
livvim canısımmm Şeniz april gelmedi gerçekten akşamdan kaldı mı hala olumunekankayizsmilenikonommmmmmmm bebegim opuyorumnanaktan
kızlar ben o diziyi izlemedigim için bilmıyorummmm bilmiyorumkismile ben tv komık diziler görmek istiyorum türk malı gibi eski avrupa yakası gibi :lepi:[/B]
bilmiyorumkismile ay bızımkı caresi olamayan dert bacım ne edek kadare boyun eyekkgüle güle balımmm Şeniz
ayy kıyamam bu da benden bilmiyorumkismile derttaşım benim :1hug:
geceleri ben de tebüle oluyom ni yapsak gıbilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
:1ninca: cok yozlastı gencler coookkkkaydirigubbakcemile3valla benide kendileri gibi namısssız yaptılar yasak aşkı savunuom kavuşsunlar istiom
vay bana vaylarrr bana
bende youtube eski videoları sürekli izliyorum repliklerin hepsi ezberimde =)))))))))
zaten engine olan aşkımı herkes biliyor :asigim: onu herhangi bir dizide gormek istiyorummmmmm bebegim benim o :asigim:
kendini mi görüyon sanırsam gamyoncuiremsu olmaz büle ya kavuşsunlar milletin diline düştüler ha :sinifsinif:valla benide kendileri gibi namısssız yaptılar yasak aşkı savunuom kavuşsunlar istiom
vay bana vaylarrr bana
hihoyyyt nasılsınız kızlar
nisan bugun yoktu galiba nerede ki canısı benneyaptımki
matmaeli bu ara güzel boyuyamıyolarrbilmiyorumkismile
nisannnnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:
ne yapsak tanrıça hocamıza bi muska mı yazdırsak gı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay bızımkı caresi olamayan dert bacım ne edek kadare boyun eyekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?