- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.121
Oyy bebeğim kurstaydım biriciğim :1hug:
Nazom o kendisini boyuyor. zemuszemus
Prof. Makyaj artisti olur kendisi aslında...bayanssulusmile
Liviiiiiiiimmmmmmmmmm :1hug: Şeniz
:roflol: yok valla sadece enginle ilgisi yok aslında iç karartıcı dizileri pek tutmuyorum ...avrupa yakasında kadro sağlamdı zaten sadece engin iyiydi diyemem ...engin zaten güzel rol yapmasa bile hiç problem degil onun bakışları yeterrrrrrr ...heytttttttt be benimkisi büyük aşklivvim canısımmm Şeniz april gelmedi gerçekten akşamdan kaldı mı hala olumunekankayizsmile
avrupa yakasını neden özlüyon acaba aklinialirimsmile yime beni kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile ay bızımkı caresi olamayan dert bacım ne edek kadare boyun eyekk
:1ninca: cok yozlastı gencler coookkkkaydirigubbakcemile3
canım bende bir suru indirmişim videoları
eşimde hastası cep telınde var sıkıldıkca acıp izliyo onları
ailecek manyagız anlican
engın apayrı yaa cok farklı oo
Oyy bebeğim kurstaydım biriciğim :1hug:
ne yapsak tanrıça hocamıza bi muska mı yazdırsak gı bilmiyorumkismile
ben diorumkiiiii adnan bassın bunları artık yetti yani adam boynuzlarında çamaşır kurutuo resmen.bi de nedense final sahnesi şu sekilde olsun istiorum bu bihter balatayı iice sıyırsınnn düğüne gelinlikle gelip o kda kişinin arasında kendini vursun, düğün cdsi de beşirin çektiği görüntüler olsun ohhh ben deee rahatliim
niko benim yasak aşkla falan ne gibi bir ilgim alakam olabilirki kendime benzetiyimmm bilmiyorumkismile
soşikkk bence adnan bihterin işvesinin kurbanı olarak boşanma kağıdını imzalasın iş üstündeyken bakmadan etmeden:)
sonra nihal ölsün
düğün günü duvak açılınca altta bihter çıksın
ömür boyu mesutt mesut yaşasınlarrr :)))))))
niko benim yasak aşkla falan ne gibi bir ilgim alakam olabilirki kendime benzetiyimmm bilmiyorumkismile
soşikkk bence adnan bihterin işvesinin kurbanı olarak boşanma kağıdını imzalasın iş üstündeyken bakmadan etmeden:)
sonra nihal ölsün
düğün günü duvak açılınca altta bihter çıksın
ömür boyu mesutt mesut yaşasınlarrr :)))))))
yaratıcı zeka dolu topiğimiz:lepi:
soşikk ölüom beni daşlara vurunnnnnnnn açamıom yeni fragmanı
çabukkk nası açcam bağa bi söle yutup açılmıo
sen de benim ablasıı Şeniz :asigim: fincanında kabaran harfler benim ismimde var korkma ablacımm :1rolleyes: :içelim:
livvim canısımmm Şeniz april gelmedi gerçekten akşamdan kaldı mı hala olumunekankayizsmile
avrupa yakasını neden özlüyon acaba aklinialirimsmile yime beni kaydirigubbakcemile3
ben diorumkiiiii adnan bassın bunları artık yetti yani adam boynuzlarında çamaşır kurutuo resmen.bi de nedense final sahnesi şu sekilde olsun istiorum bu bihter balatayı iice sıyırsınnn düğüne gelinlikle gelip o kda kişinin arasında kendini vursun, düğün cdsi de beşirin çektiği görüntüler olsun ohhh ben deee rahatliim
hiçte prof değil bu ara:umursamaz:
anam hakkatmı suzan kardes gibin sonra aşkı memnu odası sarkıları yapmasınzemuszemus
bugun persembe ya dogru opuyorumnanaktan
soşikk ölüom beni daşlara vurunnnnnnnn açamıom yeni fragmanı
çabukkk nası açcam bağa bi söle yutup açılmıo
Pauahahha süper senaryo bence de... :lepi: opuyorumnanaktan
hohh açtım tünelden taam
gene mannak mannak bakışlar birbirine
gene adnanın salaklığı üstünde gibi
pek bi ekşın yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?