- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.161
ay bende teee buralarda bi üj bej buldum kendımee
nihalin yuzu hoş gercekten
bihter dehset guzel değil ama çirkinde değil tabıkı
ama cok nası diim yapmacık gorunuyo birde şımarık
hazal kayanın yüzü cidden güsel ama soğuk bi tarzı var bence akannehir bereni dediğin gibi güzel bulmayan neyi beğenir merak ediorum herşey de öte çok çekici bence buğulu bi güzelliği var mesela yine o tarz tuba büyüküstüne de baylırım çok duru bence
Evt nihal güzel ama bihterin yanında sönük kalıyo bihterin banyodan çıktıktan sonraki hali saçları yapılmamış hali islak hali falan çok hoştu bayıldım yani güzel kız gerçekten. Nihal soğuk ya buz gibi yüzü bildiğin biblo aslında ama soğuk:sinifsinif:
mayak yaa :roflol::roflol::roflol: numaramı verim, 11880valla son bölümü yaklaşık 10 kişilk bi kız grubuyla pijama partisi eşiliğinde izlemeyi düşünüorm:) artık 24 haziran gecesi bi grup genç kendini behlül die köprünün parmaklıklarına zincirledi haberlerini duyarsanız anlayın o benimmmmmbilmiyorumkismile
deme kız bilmiyorumkismile :roflol::roflol:macun olayı bozar kanka
basıma iş alamam:CüvCüv:-tatlicadiarzu-
hoşgeldınnsırnaşık şey
bizi bozar aga şakası olmaz vereliniortak olumunekankayizsmileniko aslında benim yasak aşkla bi ilgim vardı omu ortaya çıktı diye şeyettim ben birden ondan sordum sempatiksalakcinni
Rolü gereği öle o Nazom, çok uzun konuşmasak ta oldukça sıcak kanlı ve şeker bir kızdı...a.s
Bir dönem çalıştığım vakıftan dolayı bissürü ünlüyle tanışma şansım olmuştu, :lepi:
Ordan bilim kaydirigubbakcemile2
Ebet ebet Tuba da çok güzel yavrum.Şeniz..Bak onu görmedim ama belli zaten çok az makyajlı dizilerinde. Doğal güzelliklerden o da...:1rolleyes:
mayak yaa :roflol::roflol::roflol: numaramı verim, 11880
gazeteciler gelince beni bi ara sağa zahmet havam olsun sositososito sırnaşık şeysırnaşık şey
bi de şey der misin kameralara doğru "niko tanrıçayı çok özlüyo" :roflol
gule gule canommayak yaa :roflol::roflol::roflol: numaramı verim, 11880
gazeteciler gelince beni bi ara sağa zahmet havam olsun sositososito sırnaşık şeysırnaşık şey
bi de şey der misin kameralara doğru "niko tanrıçayı çok özlüyo" :roflol::roflol:
deme kız bilmiyorumkismile :roflol::roflol:
benimki geldi ben kaçar :a015:
bizi bozar aga şakası olmaz vereliniortak olumunekankayizsmile
neyse hanımlar ben kaçiimmm daha duşa gir saçı yap et sabah ders varmafoldumben size ii sohbetler belki damlarım yineee
neyse hanımlar ben kaçiimmm daha duşa gir saçı yap et sabah ders varmafoldumben size ii sohbetler belki damlarım yineee
evet ya makyajsız hali bile süpeer annem nişantaşında görmüş sülün gibiymiş hatun makyajsız dı çok güzldi diyo annem :1ninca:
oy ben yatam artık umarım açıkçöğretim sınavında bu bölümü sorarlar bağa
zira bu dizi yüzünden bi poh çalışamadım
maliyet muhasebesi yerine behlülle bihterin kaçamaklarının adnan malının boynuzlarında kaç oraNında artmaya sebep olduğunu sorarlarsa şapdadanak çözerim..
Allahım sınavlarda bildiklerimi yaptır, bilmediklerimi attır , attırdıklarını tutturrrr AMİNNNNnn
hadin iyigeceler size gözümmm
kıskanılmıyck gibi değil ki bilmiyorumkismileValla kıskanıyorum ben bereniboshayallersmile
oy ben yatam artık umarım açıkçöğretim sınavında bu bölümü sorarlar bağa
zira bu dizi yüzünden bi poh çalışamadım
maliyet muhasebesi yerine behlülle bihterin kaçamaklarının adnan malının boynuzlarında kaç oraNında artmaya sebep olduğunu sorarlarsa şapdadanak çözerim..
Allahım sınavlarda bildiklerimi yaptır, bilmediklerimi attır , attırdıklarını tutturrrr AMİNNNNnn
benimki geldi ben kaçar :a015:
oy ben yatam artık umarım açıkçöğretim sınavında bu
Valla kıskanıyorum ben bereniboshayallersmile
Twettya.s iyi geceler canımopuyorumnanaktan
Bebeem sen daha gücelsin bi kerem[/B] zemuszemus olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?