Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yyyyyyyyyya salıya kadar yok musun :gitme:

anacım bende çoook soğuk bir hatunum hem görüntü hemde yeni tanıstıgım insanlara karşı ...soguksun çevremdekilerden çok bir kelimedir bilmiyorumkismile napalım bibertom tanrı bizi böyle yaratmış işte

Son düzenleme:

Livim aynı şey bende de var aşkısı sen görüntü olarak soğuk değilsin kiakannehir ben de yeni tanıştığım insanlara karşı çok soğuktum anlatamam sana ya bildiğin buz gibi hayatta yeni tanıştığım biriyle sıkı fıkı olamazdımguclubacismile ama baktım olmuyo böyle hani resmilik değil bildiğin soğukluk bu dedim bu kadar da insanlara karşı soğuk olmaz karabiber az daha samimi olmaya çalış dedim ve azda olsa geçti o soğukluğum en azından herkese soğuk değilim karşımdaki kişiye göre değişiyo bu gerektiğine yine resmi duruyorum.

kız minik 3 dli kirpiiini koy yarın bakıcam Şeniz

hb bebeğimmŞeniz

güzelimmmm bende senin yolunda ilerliyorum =))))))

benimde öyle aslında karşımdaki kişiye göre degişiyor...ben yeni tanıştıgım insanları uzun bir süre gözlemlerim acaba huyları nasıl anlaşabilir miyim bana zarar verebilir mi gibi gibi ...bu gözlem süreçinde çok mesafeli davranırım belki o yüzden insanlar benim hakkında öyle düşüyorlardır bilemıyorum bilmiyorumkismile

Yokum aşkom...Azcık börtü böcik, bahçe, ağaç tarlaylan neyin uğraşayım...:hulya:
Bitanem ben de eskiden soğuktum, Bibertom da öyleymiş bak,kaydirigubbakcemile2
ama nasıl oldu bilmem, değiştim zamanla...boshayallersmile
Sıcakım sıcak
aklinialirimsmile

Valla mı Minikom off üzüldüm yahu :gitme:

yerimmmmm seniiiiiii cokacimcoook

evet cnm ya sevmedim gerçektenn:umursamaz:

Bitanem bence bunun altında yatan sebep insanlara güvenmemekten kaynaklanıyo bana öyle geliyoguclubacismile

Ohh köye mi gidiyon ne güzel nisanım doğanın içine gir ohh temiz havaboshayallersmile
sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olucak...aklinialirimsmile

bnmde böyle bi yapım var hatta annem çok kzıar çok kibirli duruyosun değiştir kendini diye ama yapı meselesi hemen kaynaşamıyorum dıştan görünüşüm çok soğukmuş ama beni tanıyan biri hiç sandım gibi değilmişsin der genelde

Biberim, benimki biraz ukalalıktandı eskiden akannehir
herkesi beğenmezdim, o öyle dedi, bu niye öyle davrandı, lmaz:
en ufak konuda fikir ayrılığı olsun, buz kesilirdim...:umursamaz:
bir de hep muhalefettim ben. küçükten beri. herşeye ama. sempatiksalakcinni
bayram-seyran, gezme-görme, işte dini ritüeller, falan fıstık. :umursamaz:
somurtur otururdum...5 kişilik arkadaş grubum vardı, başka kimseyle yakın olmak istemezdik...öyle işte...ohaoldumsmile

Ama şimdi hiç öyle değilim. Belki büyüdüm bilemiyorum ama
sıcak daha da sıcak hhhahha
aklinialirimsmile

aprilimmm,
seni öpmeden selam vermeden gittim içime dert oldu kankamm öpim de lkaçam canım Şeniz

Ayyyyyy yerim ben seni yaa olumunekankayizsmile hihoyyyt
Öpüşelüm aklinialirimsmile Şeniz Şeniz Şeniz
İyi geceler tatlı bal rüyalar opuyorumnanaktan
şekerparem, küp şekerim, bal küpüm
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…