- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.181
yyyyyyyyyya salıya kadar yok musun :gitme:Enee herkeş uyuyiii...akannehir
ıyi geceler canlarım...opuyorumnanaktan
Ben de yatarım birazdan...kaydirigubbakcemile2
Bir de ben yarın köye gidiyorum kuzular..Salıya kadar yoğum...:gitme:
Bebeem sen daha gücelsin bi kerem zemuszemus olumunekankayizsmile
Evt nihal güzel ama bihterin yanında sönük kalıyo bihterin banyodan çıktıktan sonraki hali saçları yapılmamış hali islak hali falan çok hoştu bayıldım yani güzel kız gerçekten. Nihal soğuk ya buz gibi yüzü bildiğin biblo aslında ama soğuk:sinifsinif:
anacım çoook soğuk bir hatunum hem görüntü hemde yeni tanıstıgım insanlara karşı ...soguksun çevremdekilerden çok bir kelimedir bilmiyorumkismile napalım bibertom tanrı bizi böyle yaratmış işte
kız minik 3 dli kirpiiini koy yarın bakıcam Şeniz
Nikonumda mı kaçtı:sinifsinif:
bugün sürmeye yeltendim ama inan hayal kırıklına uğradım özel bi yere gidiceğim için çıkarıp max ı sürdm yine ama yarın evde sürüp eklerim cnm ama şunu diyim hayal kırıklığı:umursamaz:
Minikk hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
kız minik 3 dli kirpiiini koy yarın bakıcam Şeniz
Livim aynı şey bende de var aşkısı sen görüntü olarak soğuk değilsin kiakannehir ben de yeni tanıştığım insanlara karşı çok soğuktum anlatamam sana ya bildiğin buz gibi hayatta yeni tanıştığım biriyle sıkı fıkı olamazdımguclubacismile ama baktım olmuyo böyle hani resmilik değil bildiğin soğukluk bu dedim bu kadar da insanlara karşı soğuk olmaz karabiber az daha samimi olmaya çalış dedim ve azda olsa geçti o soğukluğum en azından herkese soğuk değilim karşımdaki kişiye göre değişiyo bu gerektiğine yine resmi duruyorum.
yyyyyyyyyya salıya kadar yok musun :gitme:
anacım bende çoook soğuk bir hatunum hem görüntü hemde yeni tanıstıgım insanlara karşı ...soguksun çevremdekilerden çok bir kelimedir bilmiyorumkismile napalım bibertom tanrı bizi böyle yaratmış işte
bugün sürmeye yeltendim ama inan hayal kırıklına uğradım özel bi yere gidiceğim için çıkarıp max ı sürdm yine ama yarın evde sürüp eklerim cnm ama şunu diyim hayal kırıklığı:umursamaz:
Yokum aşkom...Azcık börtü böcik, bahçe, ağaç tarlaylan neyin uğraşayım...:hulya:
Bitanem ben de eskiden soğuktum, Bibertom da öyleymiş bak,kaydirigubbakcemile2
ama nasıl oldu bilmem, değiştim zamanla...boshayallersmile
Sıcakım sıcakaklinialirimsmile
Yokum aşkom...Azcık börtü böcik, bahçe, ağaç tarlaylan neyin uğraşayım...:hulya:
Valla mı Minikom off üzüldüm yahu :gitme:
Bitanem bence bunun altında yatan sebep insanlara güvenmemekten kaynaklanıyo bana öyle geliyoguclubacismilegüzelimmmm bende senin yolunda ilerliyorum =))))))
benimde öyle aslında karşımdaki kişiye göre degişiyor...ben yeni tanıştıgım insanları uzun bir süre gözlemlerim acaba huyları nasıl anlaşabilir miyim bana zarar verebilir mi gibi gibi ...bu gözlem süreçinde çok mesafeli davranırım belki o yüzden insanlar benim hakkında öyle düşüyorlardır bilemıyorum bilmiyorumkismile
yerimmmmm seniiiiiii cokacimcoook
güzelimmmm bende senin yolunda ilerliyorum =))))))
benimde öyle aslında karşımdaki kişiye göre degişiyor...ben yeni tanıştıgım insanları uzun bir süre gözlemlerim acaba huyları nasıl anlaşabilir miyim bana zarar verebilir mi gibi gibi ...bu gözlem süreçinde çok mesafeli davranırım belki o yüzden insanlar benim hakkında öyle düşüyorlardır bilemıyorum bilmiyorumkismile
Miniğim be şimdi eklesene niye yrn ekliyon hep yrn ekliyon zaten kaldır poponu ekle çok merak ettimmm:ecrin_bebek:
Bitanem bence bunun altında yatan sebep insanlara güvenmemekten kaynaklanıyo bana öyle geliyoguclubacismile
Ohh köye mi gidiyon ne güzel nisanım doğanın içine gir ohh temiz havaboshayallersmile
sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olucak...aklinialirimsmile
aprilimmm,
seni öpmeden selam vermeden gittim içime dert oldu kankamm öpim de lkaçam canım Şeniz
Miniğim be şimdi eklesene niye yrn ekliyon hep yrn ekliyon zaten kaldır poponu ekle çok merak ettimmm:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?