Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilimmm,
seni öpmeden selam vermeden gittim içime dert oldu kankamm öpim de lkaçam canım Şeniz
Hıh:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 anladım balım senin ki daha bi farklı durum o zaman bende hala vardır ama o biri bana sevmediğim birşey yapsın soğurum ondan haliyle soğuk davranırım hala büyüyemedimboshayallersmile

:roflol: demek hayalleriniz kırıldı :roflol:

yahu 3 boyutlu rimelde neyin nesi hadi rujda fln 3 boyutluyu duymustum ama rimelde ilk defa duyuyorum

Kırıldı işte kanka kırıldı...mafoldumben
Immss şey bilmiyorumkismile
siz türkler nasıl diyorlar sempatiksalakcinni
hayal kırıklığı oldu :lepi:
taaam işte la kırılmış hayal. alla alla...-tatlicadiarzu-

kankam rimelin adı öle 3D imiş ama etkisi öle değil sanırsam
:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 anladım balım senin ki daha bi farklı durum o zaman bende hala vardır ama o biri bana sevmediğim birşey yapsın soğurum ondan haliyle soğuk davranırım hala büyüyemedimboshayallersmile

biberimle biz benzeşiyoruz galiba olumunekankayizsmile
minigim dedigi gibi bunun birazda yapı ile ilgisi var büyümek ya da büyümemek degil bence canlar

biberimle biz benzeşiyoruz galiba olumunekankayizsmile
minigim dedigi gibi bunun birazda yapı ile ilgisi var büyümek ya da büyümemek degil bence canlar

evet ya ama napıyım ben çok cana yakın olamıyorum ilk tanıştıkalrımla ben çekingenimdir birazda ama insanlar onu soğukluk olarak algılıyo çok kolay arkadaş olamam arkdaşım toplasan 3-4 tanedir bilmiyorumkismile

aha topiği ben kapatıyom sanırsam kaydirigubbakcemile2
İlk defa...:lepi:

Yuppiiiiiiiiiii hihoyyyt

Anahtarım burdaa,

çıkırt çıkırt sempatiksalakcinni
kitledim hihi
:lepi:

Miniğim kankam iyi geceler bebeğimŞeniz

Aprilim be anahtarın üstündeki o yazı da ne çok kıro be:roflol: her kapıya uymazsempatiksalakcinni
Yerim ya seniŞeniz Merak etme kapıyı yine sen kitledin ben casper olduğum için girip çıkabiliyom kilitli açık farketmiyoaklinialirimsmile

ben gelene kdr herkes gidiyo mafoldumben
banane bundan sonra ben gelene kdr bekleyin :umursamaz:
ne tavuksunuz uyanın çıııııbık :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…