- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.261
oyle tatlım az kaldı en son ocakta gittiydim kar tufan arasında saatlerce havaalanında beklediydim
bakalım ramazanda ne olay olacak
bi öncekı gidişimdede istanbulu sel bastıydııeyvahedigeldismile:roflol:
kadın doğumcuya gidiciimm canlar ben bir dus alayım
smear yaptırmayı dusunuyorum birde kontrol ettireyım bakalım ne olmuş
bu ay 10 gun sürdü adetim 3 aydırda cok az geliyo varla yok gibin
tırstım gideyım didim bu ayyeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı
doğru didin valla ne bilem ben ters anlamışem evet haklısın öyle bi drumda maska falan görmez direk sana dalarlar bacım allah korusun biz en iyisi kızlar bölüğü yapalımturkbayragi
sırnaşık şey sırnaşık şey Vay be
bence iyi bişi Minim, dereden yürüyerek geçmek :lepi:
sallıyorum şuanda: sempatiksalakcinni
su üzerinde yürümek: zoru başarmak :lepi:
su görmek: iyidir, berekettir :lepi: -tatlicadiarzu-
senlen bir evde yaşamak: çok züperdir laa ne güzel olururdu hihoyyyt
siyah saçlı ben: bir ara öyleydim sonra nasıl kurtulcamı şaşırdım :bbo:
Minim sen bu rüyayı bana ithafen görmüşün kanka, bak şindi: -tatlicadiarzu-
ben siyah saçlı halimden zor kurtulmuştum :1rolleyes:
derede de yürüdüğümüze göreeeeeee :1rolleyes:
ben bir zorluğun üstesinden süpersonik geleceğimin işareti bu rüya süprizzzzz
ahahhahha :roflol:
deli :roflol::roflol:
ozaman senin saç sıkıntın bana yansımız ,bilinç altımda saklaşımışım sadece rüyaarda su yüzüne çıkarabiliorm :roflol::roflol::roflol:
şinciiiiiiiiikkkk bena bi yardım etmeniz lazım,
balo elbisem krem rengi ,mini , terzide resim gösteremiorm
ben bu renge sizce canlı bi makyajmı yapin ? yoksam bronz bi makyajmı yapin ?
bunu pek bi beğendim, bu bacı çok güzel yapıor zaten
bence de canımbayanssulusmile daha güvenli
bunu pek bi beğendim, bu bacı çok güzel yapıor zaten
evet balım daha güvenli olur çok öpüyorum tatlım ben çıkıyorum iş basvuruları malum fax falan cekmem lazım iyi çalışmalar arzuşum
Sebamed Anti-Ageing Q10 Protection Krem 50 ml. CİLT TİPİ:Yaşlanma etkilerini azaltmak istiyen tüm cit tipleri. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Aktif madde Q10 içeren koruyucu krem kırışıklıklar ve ince çizgilerin kaybolması için cildin yenilenme işlemini devam ettirir. 24 saat koruma ve yenilenme sağlar. Q10 in düzenli kullanımı cildin lipit dengesini sağlar, cildi yumuşatır, esnekliğini artırır ve genç görünümü korur. 30 yaşından sonra ciltte çok az üretilen ve dermatolojik araştırmalar sonucu hücre yenilenmesi işleminde katalizör olarak görev yaptığı tespit edilen Q10 ko-enzimi ile cildi destekleyerek yaşlanma sürecini yavaşlatır. ÜRÜN İÇERİKLERİ: Q10 maddesi cildin enerji stoklarını düzenleyerek, UV ışınlarından kaynaklanan cilt hasarlarını onarır. • İçeriğindeki Vitamin E erken yaşlanmaya neden olan, çevresel kirlilikler ve UV ışınlarının sonucunda oluşan serbest radikalleri nötralize eder. • Cildin elastikiyetini artırarak kırışıklık oluşumunu minimum seviyeye indirir ve cildi gençleştirir. • İçeriğindeki A Vitamini, avakado ,shea ve tatlı badem yağları cildin lipit dengesini zenginleştirerek, cildi nemlendirir. • Fitosteroller; antienflamatuar etkiye sahiptirler ve cildin doğal yenilenme sürecine yardımcı olurlar. SAĞLADIĞI AVANTAJLARh 5.5 değeri ile zararlı çevresel etkilere ve kuruluğa karşı cildin bariyer fonksiyonunu destekler ve korur. ÜRÜN KULLANIMI:Makyaj altı kremi olarak kullanılabilir. Ciltte yağlı artık bırakmadan, kolay ve rahat emilir. Ideal koruma için günde iki kez kullanımı tavsiye edilir. • Yüksek cilt toleransı ve yararlılığı biyolojik testlerle kanıtlanmıştır…
Crème Nirvanesque® Enrichie
İlk Kırışıklıklar ve Mimik Çizgileri İçin Besleyici Krem
Yüz ve boyun
Sundukları...
Bu yenilikçi bakım, ilk kırışıklıklarla mücadele etmek için epidermisin derinliklilerinde etkinlik gösterir. NUXE'e özel patentli aktif bileşenleri, Mavi Lotus Çiçeği - Gelincik Tohumu kompleksi ve Gülhatmi Kökü, mikro gerilmeleri ortadan kaldırarak inanılmaz bir pürüzsüzleştirme ve rahatlama etkisi sağlar. Calmosensine® endorfin sentezini arttırarak yoğun stres giderici etki verir. Horozibiği, kadifemsi yapısıyla cildi anında sarar ve yumuşaklaştırır. Macadamia Yağı ile zenginleştirilmiş formülü, kuru ciltlere daha fazla rahatlık sunar.
Sizin için uygun mu?
Bu güzellik bakımı, 25/30 yaşından itibaren, ilk kırışıklıklar oluşmaya başladığında kullanılabilir. Kuru ve çok kuru cilt tiplerine uygundur.
Cilde Faydaları
Kuru cilt anında rahatlar ve inanılmaz bir yumuşaklık kazanır, "Nirvanesque® mutluluğu" ile parlar. Kırışıklıklar ve mimik çizgileri görünmez olur.
deli :roflol::roflol:
ozaman senin saç sıkıntın bana yansımız ,bilinç altımda saklaşımışım sadece rüyaarda su yüzüne çıkarabiliorm :roflol::roflol::roflol:
şinciiiiiiiiikkkk bena bi yardım etmeniz lazım,
balo elbisem krem rengi ,mini , terzide resim gösteremiorm
ben bu renge sizce canlı bi makyajmı yapin ? yoksam bronz bi makyajmı yapin ?
inşaallahhhh sorunsuz verirsin şu sınavları kuzu
son sınavında kağıda nolur son sınavım lütfen geçirin dfalan yaz.
bizim burdaki kız öyle yaptırydı geçti
ah aşkım ah yemezler zira son hakkım değil :)
ama geçicem allahın izniyle.
bende heç soğuk olamam fazla sıcakım hatta
erzum şahit aklinialirimsmile
şindü resim yolladım arzuablama bi el atsin deyeaklinialirimsmile
yaa elbisem dmdüz krem rengi hiç nişe yok önünde felan,sırt dekoltesi var süütyen sınırından yukarda ,kolları accük bırıldaklı okadar bi de dz üstünde ,dar bi küpe takacam daha almadım onu da makyaja göre alıcam
aslında böle renkli renkli olsun istiyorum morlu lacili pembeli felan elbise renksizya , gulyabani gibi olmayım die kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?