- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.241
teeyy teeyyyyyy:teytey::teytey::teytey:
erzummmmmmmmmmmmmm
kankammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rejimde 2.günümüz
bide makkaj yaptım az önce oh oh
[
halay bası arzu
yanastım yamacına tuttum elınden
hayde hobaaa:teytey:
Belkim arada sevdalıma da uğrarım :lepi:
Yehuuuuu erzummm hihoyyyt
slmm kızlarrr
kırışık önleyici ve nemlendirici iyi bir krem arıyorum tavsiyesi olan var mııııı =????roche yi duydum ama o sadece güneş korumasıymış sanırımmm
birde Adana lı arkadaşlar varsa iyi bir cilt bakım merkezi arıyorum yeni taşındım da buraya yardımcı olursabnnnıs sevinirimmmm
kıs arzuş valla çok datlısın ya cuma günü geldi diye sevince bak kıs hafta sonu al nişanlını eskişehire götür eskişehirde aşk adası açılmış yeni şöyle öslem giderin azcıkın balım :teytey::teytey:
slmm kızlarrr
kırışık önleyici ve nemlendirici iyi bir krem arıyorum tavsiyesi olan var mııııı =????roche yi duydum ama o sadece güneş korumasıymış sanırımmm
birde Adana lı arkadaşlar varsa iyi bir cilt bakım merkezi arıyorum yeni taşındım da buraya yardımcı olursabnnnıs sevinirimmmm
roc yeni bi ürün çıkardı bak bu hem kırışık önleyici hem nemlendirici hemde spf 15 koruma var
evet bebişim ..
Tanrı kimseyi açlıkla imtihan etmesin kuzum:Saruboceq:
engin iradeye devam.
makyujlar da yapılmışş misssssss güzel vücuda güzel güzel adımlar atıyorsun helel olsun kuşum
:teytey:
Livim aynı şey bende de var aşkısı sen görüntü olarak soğuk değilsin kiakannehir ben de yeni tanıştığım insanlara karşı çok soğuktum anlatamam sana ya bildiğin buz gibi hayatta yeni tanıştığım biriyle sıkı fıkı olamazdımguclubacismile ama baktım olmuyo böyle hani resmilik değil bildiğin soğukluk bu dedim bu kadar da insanlara karşı soğuk olmaz karabiber az daha samimi olmaya çalış dedim ve azda olsa geçti o soğukluğum en azından herkese soğuk değilim karşımdaki kişiye göre değişiyo bu gerektiğine yine resmi duruyorum.
HTML:
peki yaş uygun mu acaba cicim 28 yaşındayım ben bir araştırayım bakem bunuda
bayanssulusmilebayanssulusmile
evet bebişim ..
haziran sonuna kadar eski ben olcem ..
sınavdan sonrada sürüp sürüştürüp
takıp takıştırıp
güzelce giyinip
istanbul semalarında gezicem ..
sempatiksalakcinni
arzum sen kesin orayı guzellik kulubune cevirirdin yemınlenbayanssulusmile
bende ilk biraz soğuk dururum etrafı keserim ama uzun sürmez
cok muhabbetcıyımdır
hatta anam hep der ne bana ne babana benzıyon ikimizde boyle değiliz sen kıme benzıyon diyee
hemen kuzu sarma olurum 2 dakkadan sonra
:roflol::roflol:
ben de ta:roflol:m tersi çingane
7 kralla barışık
ali demişti ki askere gidince çok zorlandı ya bu;
aşkım sen burda olsan belki hiç zorluk yaşamazsın herkesle anlaşırsın ona makyaj buna kaş derken enseye tokat oluverirsin ben yapamıyorum dedi:)))
benim de öle görünüşü soğuk arkdaşım vardı ilk tanıştığımızda dedim senin anan seni buz kalıbı olarak mı doğurdu ciğerim:roflol:
sonra gülüştük ısındıŞeniz
bazı insan değişik benim anamda çok sessidir kapalıdır. onu babam açmıştır.
büyük teem çok utangaç ve sessizdir. ama bizbizeyken benden beter maşallahhihoyyyt
ben babama çekmişim bu konuda:)))
bence genle yada yetiştirilme ile alakalı değil yetiştiğin yer ve çevren ile alakalı
kıs valla sen gideydin askere metro seksüel erkek sayısında patlama olurdu valla engin makyaj ve cilt bakımı bilgilerini aktardınmıydı tamam
oyle tatlım az kaldı en son ocakta gittiydim kar tufan arasında saatlerce havaalanında beklediydim
bakalım ramazanda ne olay olacak
bi öncekı gidişimdede istanbulu sel bastıydııeyvahedigeldismile:roflol:
kadın doğumcuya gidiciimm canlar ben bir dus alayım
smear yaptırmayı dusunuyorum birde kontrol ettireyım bakalım ne olmuş
bu ay 10 gun sürdü adetim 3 aydırda cok az geliyo varla yok gibin
tırstım gideyım didim bu ayyeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı
yaa benim rüyalarım çok saçma sapan olur genelde baştan sölim sositososito
şimdi ev tutmuşuz ikimiz bi kişi dah varmış sarışın,sen uzun saçlıymışsın siyah mış saçların böle
ondan sonra evin önünde de dere var köprü müprü yok karşıya geçemioz köprüden
su üstünde yürüyerek geçiomuşuz karşıya falan öle gördümkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu neye delalet eder sempatiksalakcinni
epril kövde özletme bizi arada gir artık kövlerde bilem internet var biliyoz.
sevdiceğinle de görüş enerji boşalt sonra depola:lepi:
ben babama çekmişim bu konuda:)))
bence genle yada yetiştirilme ile alakalı değil yetiştiğin yer ve çevren ile alakalı
ben kadın düşündüydüm herkesi tam tersi
diğer senin dediğin durumda o erkeklerin gözünün maske görecğini düşünnmüüm:)))
Roc Retin-Ox™+ Intensive Anti-Wrinkle Moituriser - Day Spf 15
Kırışıklıklara yoğun nemlendirici gündüz kremi
Retinol AR kompleksi içeren bu krem düzenli uygulama sonucu kırışıklıkları içeriden doldurur ,gözle görülür bir şekilde mimik çizgilerinin görünümünü hafifletir,kaz ayağı çizgileri,alın çizgileri,burun ve çene çizgileri gibi en derin kırışıklıkların içlerini dolgunlaştırır.Cilt gençlik ifadesini gözle görülür şekilde yeniden kazanır. Göz çevresi hariç temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanır. İçerdiği Spf15 UVA/UVB filtreleri ile cildi güneşin yaşlandırıcı ışınlarına karşı gün boyu korur.
35 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine Kırışıklıklar ve mimik çizgilerine karşı yoğun bakım olarak önerilmektedir.
yok kız daha 35 e var o zaman düşünürüs bu krem i zemuszemus
nese berdan cvp çıkmıcak herhal aman ya nemlendirici kullanan yokmu kızlar yakaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm:
yok kız daha 35 e var o zaman düşünürüs bu krem i zemuszemus
nese berdan cvp çıkmıcak herhal aman ya nemlendirici kullanan yokmu kızlar yakaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?