Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
İşalla gelecekte senin ataşine bakacam Tospik sempatiksalakcinni
görmeyi en çok istediklerimdensin yavru kuşum :1rolleyes:
sosyal demokratım
:lepi:
benimde öle anarşik eprilim ..
ateşimi ölçtürcem sene ..
yanma ama ateşimle sempatiksalakcinni
edirneye gidiyon de mi
selam söle edirneye
özledim be ünv.den sonra bi daha gidemedim.
iyi dinlen bebekimŞeniz

miniş nereye gidiyon niye elbise aldın ..

çok pis özenmeye başladım herkeş elbise alıyo ya
bende bu akşam yazlık elbiselerimi çıkarcam kombinleri çekim p.tesi koyayımda özentimi böle giderim.

düğün müğün yok ki alam bi elbise giyinip gidem sempatiksalakcinni

güle güle bebeğim benim iyi yolculuklar,iyi eğlenceler, kendine dikkat et :a015:

Sen de Minommm, opuyorumnanaktan hüzünlü vedalardan hazzetmem :gitme:
Salı günü burdayım, ağlatmayın beni şinci lo
sempatiksalakcinni

benimde öle anarşik eprilim ..
ateşimi ölçtürcem sene ..
yanma ama ateşimle sempatiksalakcinni
edirneye gidiyon de mi
selam söle edirneye
özledim be ünv.den sonra bi daha gidemedim.
iyi dinlen bebekimŞeniz

Yan yan yan yanmam laazım aklinialirimsmile

Yok kuzum şimdik Tekirdağ'a gidiyorum. Ama belki arada Edirne'ye sevdalıma geçebilirim...hihoyyyt
Edirne de seni özlemiştir be Tospik, Edirne aynı Edirne..:1rolleyes: .güzeldir ama miss gibi...
Öpüyorum çokkk!
opuyorumnanaktan

İşalla gelecekte senin ataşine bakacam Tospik sempatiksalakcinni
görmeyi en çok istediklerimdensin yavru kuşum :1rolleyes:

ben pekiiiiiiii ...beni görmek istemıyor musun =((((((((((

bebem iyi yollucuklar hayırlısı ile git gel inş ...seni çok özleyecegiz özleyecegim Şeniz

bebeğim sevdiceğim mezun oluor onun için aldık elbise,ben aslında pantolonlu bi kombin istiodum rahat döktürme açısında böle oldu bu sefer kaydirigubbakcemile3
şimdide yapıcak makyaj arıorm aklinialirimsmile

hoşbuldum minnoşum:lepi: aprilim köye gitmiş sanırım hade allah kavuştrsun tez gelr inşyerimseniben
ayyy bu kıvançtan kaçışım yok tv açiim dedim aşkı memnu tekrarı yavrum boncuk boncuk ağlıoo

:roflol:ben de onu izliodum , yazın sabah öğlen akşam verirler heralde :roflol:

aprilim güle güle hayatsım çok özletme börülcem

minicim seni gördüm sevgilisim ama sana o lacivertli makyaj varya kendini göstermez gül reçeli

çünkü göz kapağın küçük ne sürersen sür çok az bir yer gözükecek.

onun için kkibelenin örnek makyajını laciveet ve göz pınarına krem rengi alt kısmını da göz pınarıdan az bi yeri lacivertli örnek makyajındaki gibi hafif pembe dokundurabilirsin bidenecim.

çok ağır yapmana gerenk yok. iyi bir baz kullan üst göz kapağına far kat izi yapmasın. bu yüzden farı ıslatarak kullanmanı öneririm bi de melekom. çok şahanesin ciğerim bu arada.

allığı pembe kullan yada hafif bakır olabilir ruıju da gloss olarak açık parlatıcı olarak kullan sevgilisim.

pembe allıksa pembe, bakırsa şeftali tonu ruj olar minik suratlım

valla öle mini daha gideri var bu dizinin :)

ilarzummm güzel gözlüm bana da önerilerini bekliorum elbiseyi görmüştün zaten saç rengim falan da var albüme ekledimmm bi bakıver müsaitsennn

Selam ceylan gözlüler
Özledim sizi bee:asigim:
Balo için herbişeyim tamam sayılır takılarıma kadar aldımmkaydirigubbakcemile2

Arzu kız baa da makkaj bul

dur bi algılayım şimdi delikafadulden

islommmm resimmmmm çabuk merak ediom gııı:))) hepücüğümüz baştan tırnağa kusursuz mu olcas nePPP ay ben takı düşünmüorum inci küpe dışında ha bi de yüzüğüm var siyah swatch spor ama çıkarmam aşkomda da var aynında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…