G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.281
benimde öle anarşik eprilim ..İşalla gelecekte senin ataşine bakacam Tospik sempatiksalakcinni
görmeyi en çok istediklerimdensin yavru kuşum :1rolleyes:
sosyal demokratım :lepi:
güle güle bebeğim benim iyi yolculuklar,iyi eğlenceler, kendine dikkat et :a015:
benimde öle anarşik eprilim ..
ateşimi ölçtürcem sene ..
yanma ama ateşimle sempatiksalakcinni
edirneye gidiyon de mi
selam söle edirneye
özledim be ünv.den sonra bi daha gidemedim.
iyi dinlen bebekimŞeniz
İşalla gelecekte senin ataşine bakacam Tospik sempatiksalakcinni
görmeyi en çok istediklerimdensin yavru kuşum :1rolleyes:
liv ben görmek istiyom ki ..
eprilime sormuşunda bende atlıyım dedim
opuyorumnanaktan
bebeğim sevdiceğim mezun oluor onun için aldık elbise,ben aslında pantolonlu bi kombin istiodum rahat döktürme açısında böle oldu bu sefer kaydirigubbakcemile3miniş nereye gidiyon niye elbise aldın ..
çok pis özenmeye başladım herkeş elbise alıyo ya
bende bu akşam yazlık elbiselerimi çıkarcam kombinleri çekim p.tesi koyayımda özentimi böle giderim.
düğün müğün yok ki alam bi elbise giyinip gidem sempatiksalakcinni
hoşbuldum minnoşum:lepi: aprilim köye gitmiş sanırım hade allah kavuştrsun tez gelr inşyerimseniben
ayyy bu kıvançtan kaçışım yok tv açiim dedim aşkı memnu tekrarı yavrum boncuk boncuk ağlıoo
dur bi algılayım şimdi delikafaduldenaprilim güle güle hayatsım çok özletme börülcem
minicim seni gördüm sevgilisim ama sana o lacivertli makyaj varya kendini göstermez gül reçeli
çünkü göz kapağın küçük ne sürersen sür çok az bir yer gözükecek.
onun için kkibelenin örnek makyajını laciveet ve göz pınarına krem rengi alt kısmını da göz pınarıdan az bi yeri lacivertli örnek makyajındaki gibi hafif pembe dokundurabilirsin bidenecim.
çok ağır yapmana gerenk yok. iyi bir baz kullan üst göz kapağına far kat izi yapmasın. bu yüzden farı ıslatarak kullanmanı öneririm bi de melekom. çok şahanesin ciğerim bu arada.
allığı pembe kullan yada hafif bakır olabilir ruıju da gloss olarak açık parlatıcı olarak kullan sevgilisim.
pembe allıksa pembe, bakırsa şeftali tonu ruj olar minik suratlım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/368475-pembe-koltuk-6-hafta-anketi.html
kızlar ankete gelinn nikoyla tanrıçada varr:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?