Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

piki kuzumm benim dediğn gbi yapcam bi deneme lazım haklısın bakiim bugün popişi kaldrırsam yaparım olmadı haftasonu:kedi:

senin de gamzen var

benim gibi belediye çukuru gibi olmasa da çok kibar şekerparem

çok güzelsin kız valla yaaa bak bak doyulmazsın

maşşşşşşaallahhh püpüpü püküren simili

bebeğim o çukura düşüp bi ömür kalmaya razıdır herkeşşş tatlı dillimmmm, çok teşekkür ederimmmohaoldumsmile

islocum çok zarif seçimler yapmışsın tebrik ederim sana da çok yakışmıştıraklinialirimsmile
sochicim bence sen de çok güzel makyajlar yapıorsun zorlanmıycana eminim aklinialirimsmile ben takip ediorm blogdan boshayallersmile

minim mucks boyuorus işte kendimizce seviorum yaaa makyajı:))) aslında boyanmaktan çok ürünleri kurcalamayı seviorum elim değmişkenn boyuorum

islom çanta ve ayakkabı çok uyumluuu elbiseyle toptan bi foto alırsak dadından yenmez
sochicim teşekkür ederim elbiseyi de koyucam ttalım
Minim çok teşekkürler kuzumopuyorumnanaktan
islom çok sekersin uyum süper olmuş

sochic bende seni görmek istiyorummmmmm a.s.

Livom teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktan

Elbise mavi-yeşil yanar dönerli rengi göğüsten askı yaptık taşlı ona kombinledim alırkenkaydirigubbakcemile

ooo may gat demek istiyorum sayın seyircilerrrr:1shok:
o ne tatlılıktır yaaa şekerlik gibisiinnnn delikafadulden
melezler gibisin böle bi talia havası var , maşşalahmaşşallaahhh nazar değmesinn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…