- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 4
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.441
arzum baya uzatmş yalnız he çaktrmadan, ya bu arada benim kirpikler dümdüzzz kıvırıcı kullanınca da kırık gibin oluooo napsam bilemiorm
arzu 3d lenmiş
fena değilmiş kız ama genede süperto diil
aç parantez gözlerinden öperim kapattŞeniz
heh arzuşumun gözlerinide gördüm gidebilirim ..
barbi düş önüme ..
bu sefer gittim
kızz daa iyisini biliyosanız sölemeyenin dudaa kurusun
alix avien de çok güzel durmuş tam markası nedir acep:uhm:
nazalp ben de öpüyom kapa gözünüsempatiksalakcinni
ŞenizŞeniz Ben de gidiyom şeker
misafir var minikie gösterecem diye girdim o da kaçtı laaaŞeniz
islooooooooookafamçokkarıştı:1shok::asigim:
tarifsizsin bitanemmmm
makyajı düşünelimm melekoooo
hafta içi
canolarŞeniznasılsınızhihoyyytben bi geçmişe gidip gelicem
minikim sağol bebeemm sana da maşallahhopuyorumnanaktanisoooooodelikafadulden süperto olmuşş maşallhh nazar değmesinnnçok güzel olmuşsun:asigim:a.s.
nazom o el büzgüsü cok havalı olii hezemuszemus
epiciiine baktım kızanım
valla kaynananı tebrik ettim elbisenın ustunu nasıl yapmıs oyle helallboshayallersmile
sochicim biğendin mi meleem yav öle bi sıkı ki üstüme tam oyturuyo o gece yemek yememem lazımsempatiksalakcinniwışşşşş iso naptın bacımmmmm :)))))) nası da yakışmş yahu abowwwww süper oturuooo elbise iiki de mimişş yokmş he sende hayatımmm olsa nolurmuş bilemedimmmm
tospikim teşekkür ederim yafrumopuyorumnanaktanvuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
süper olmuşşşşşşşşşşşşşşş
Akitim ilk halini görseniz düşer bayılırdınız üstü nasıl asil alta dizime kadar 3 etek yapmış kırılır diye pek bişide diyemedim bir de ipek tafta kumaşı çok havalı kabaran bi kumaş bide 3 kat olunca felakettiwaaaş islo dediğin gibi olmus yaptırmıssın masallah
Nolmuş minikime yaaolumunekankayizsmilekızlar cnm sıkkın azcık kaçtım ben hoşçakalınn
vışşşşşşş iso ıslıkkkkkkk
QUOTE=nazalp;13461383]
çalışın kızanlar çalışın
barbi kalk cabuk ya tembellik etme
çokmu lazım 3 senedir gormedigin insan bugunumu buldun arıcakk :mymeka:
Arzum rimeli süper sürmüşün bea maharet rimelde değil bence sendezemuszemus
Beğenmene sevindim canısı valla sevabına bi makkaj tasarlayıver gülom yaolumunekankayizsmile
kızz daa iyisini biliyosanız sölemeyenin dudaa kurusun
alix avien de çok güzel durmuş tam markası nedir acep:uhm:
nazalp ben de öpüyom kapa gözünüsempatiksalakcinni
ŞenizŞeniz Ben de gidiyom şeker
misafir var minikie gösterecem diye girdim o da kaçtı laaaŞeniz
islooooooooookafamçokkarıştı:1shok::asigim:
tarifsizsin bitanemmmm
makyajı düşünelimm melekoooo
hafta içi
Afroditim hoşgelmişopuyorumnanaktancanolarŞeniznasılsınızhihoyyytben bi geçmişe gidip gelicem
minimdelikafaduldengözün aydın:sm_cool:ahey ahey aheyyyy:teytey:rahatlamışsındır:Saruboceq:ben geldiiiiiiiiimmmmmmm
finaller bittiiiiiiii 3 olduuuuuuuuummmmm
sınavım süperdi kopyalarımı çok rahat çektim
tanrıçam geldimi ben biraz geçmişinizi okumaya gidiorm
bende melekli kolyemden çok güzel randımanlar alıyorum bebeğim:jeyyar:bi ara takasa çıkalım senleanooooww ben de seni yirin yirin kelebeğim cokacimcoook çok saol bitenem benimmm zemuszemus bugün sınavda ayakkabılarımı giydim çok güzel randıman aldım kaydirigubbakcemile3[/B]
kızlar 25 haziran cuma günü teşvikye camisina bihter ziyagilin cenazesine gidiomm gelen varsa gelsin benlee..
ne yapsak tanrıça hocamıza bi muska mı yazdırsak gı
sizin çakralar kapalı
evet bacım bizim derdimize bir tek tanrıça hocam çare olur
bi muska yazdıralım bide yimeklerine koyacak okunmus su yaptıralım
çakal:smiley-cool:senin için erken daha kırışık önleyici..nemlendirici işini görür..kırışık önlemek için yumurta akı sür haftada 3 kerekaydirigubbakcemile5nese berdan cvp çıkmıcak herhal aman ya nemlendirici kullanan yokmu kızlar ya
kanka özliycez:gitme:bende seni öpüyorum bal damlasıŞeniziyi yolculuklar gülomopuyorumnanaktanTanrıçamı benim için öpün opuyorumnanaktan
Sizi seviyorum! Görüşürüz çiçeklerim[/B] opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
Piiiyuuuuv
nikoma verdim oyumu:lepi:ben gelemem hacı,özele giriliyo çünkühttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/368475-pembe-koltuk-6-hafta-anketi.html
kızlar ankete gelinn nikoyla tanrıçada varr
kız soşik:asigim:sen ne afet bişeysin olum:asigim:ayyy islo bekliorummm heycanladın bebeğimmmm
arzu kızımmm ahan da elbisem
Ayakkabılarımmhihoyyyt
[/url][/IMG]
islom güle güle kullan..elbisen ne zaman biticekboshayallersmileÇantamkaydirigubbakcemile2
[/url][/IMG]
baştan aşşa resim isterükvereliniortakKüpe ve bilekliğim.
Elbisede kullandığımız askıyı kola da kullancam taşı aldığım aksesuarlara çok uyuyor. Klips uydurmam lazım arkasına bebekler
[/url][/IMG]
aferim sana:mymeka:5 değil 0 aldın conem:mymeka:bu kadar sorumsuz olduğun için:umursamaz:sen kendine dikkat etmessen bu topiğin hali nolurbibeklerim yaa bu pime nikoya noldu
hayırsız mı çıktı yohusam
1 sene önce oğluşum barnanı gözüme sokmuştu
çizilen yer ara ara iltihaplanıyordu
bu hafta biraz gözümde ağrı vardı ilacımı özenmeden sürdüm ihmal ettim
akşam patronum notumu kırmasın diye kil maskesi yapam dedim
çok güzel aferim banav
ama bu sefer yüzümü yıkarken hiç özenmedim aman çok pirpirikliyim nolucak gözüme kaçarsa dedim
hala aferim diyen var mı bana
yatarken gözümü kapatınca bi batma hissettim
dedim kim kalkıp ilaç sürecek yat zıbar niko uykun kaçarsa damlarsın gene pilkisayarın başına
mazallah pati topikte ip atlıyorum diye hasetinden çatlar
gece boyu gözümde batmalı rüyalar gördüm
sabah bi kalktım gözüm aha da büle şıpır şıpır
nise dr gözümü uyuşturdu iğneyle kazıdı şimdi tek gözüm kapalı korsan gibiyim :smiley-cool:
iyileşicem inşaallah feleğin çemberinden geçmiş niko bi haber verem dedim
patronum gelmedi değil migelirse haber verirsiniz karşılamaya gelemezsem
öpüyorum sizi canım arkilerim
:roflol::roflol::roflol:anaaa niko lan gece gece üşengeçliğinden gözü bırakacaktın yatakta Allah seni ne etmesin
Patroonu bilmiyorum ben Editör olarak seni kınıyorum. Sevgili Niko Lütfen Kendine ve sitedeki arkdaşlarının içini cızlatacak hareketler yapma uyarıyorum. Devam ederse dikkat etmez isen konu yönetmie taşınacaktır. Gerekli cezai işlem yapılacaktır.
:roflol::roflol:kızlr bu arada bugün iş ilanmlarına bakarken bitanesini arıcaktım istenilen özelliklere baktım diksiyonu düzgün sunum kabiliyeti olan diyodu
aha dedim bunalr beni arıyo
topikçek çok ii sunum yaparızz:
kazene msj atman lazım canımminik nickimi değştrmek için ne yapmam gerek canımm
haklısın ceylombilmiyorumkismileama topiğe dalınca başka bi yere gidemiyorum..bizden ekliyen kızlarada yorum yapamıyorum o yüzdenbilmiyorumkismiletanrıça gelmiş bugün ne giydinde fink atıyo:
dalmassan adisinbu arada yahşanlar kızlarrr pat die daldım gorgusuz barbe
tembelim iyi geceler balımŞenizkolay gelsin sana..allah emeklerini zayi etmesiniyi geceler kısçeler ..
ben giderim
iş kanuna çalışayım birazda ..
öptüm sizi kocaman
arzum fiyatına göre performansı oldukça iyi bence..7.5 tl lik bi üründen fazlası beklenemezvereliniortak
sana layık değil kuzim,dediğim gibi fazla dolaşamadım..benden bi hatıra işte..yarım elma gönül ama misalikaydirigubbakcemile2tanrıçamı hedayeleri gelmiş biberitolar çok sevindim kuzişim benim yaaaa
yarın ekleyecem foto
ooo tanrıça oleyyyyyyy:))))) hoşdeldinnn
git gelde
beyın şeettirmesi gecirmedenboshayallersmile
hoşgeldin kuşşummma.s.
hoşbulduk çileğimŞenizsende hoşgeldin ama gidiyosun:gitme:
tanrıca hoşledin bebetoooom alkisalkisalkis
:gitme::gitme:yanlız ben artık gider :a015:
kankam bende çok özledim seni amabilmiyorumkismilehiç paslaşamıyoruz olmuyo böylebilmiyorumkismiletanrıçammmmmmmm seni çok özledimmmmmm
estafurullah balım..bende öyle yapıyorum,özür makinesine dönmem lazım:smiley-cool:Kızlar özür dilerim telefondaydım zınk diye çıktım kusuruma bakmayın şimdi yorumları alayımm
hoşbulduk ciğerimŞenizelbisene baktım şimdihihoyyytAfroditim hoşgelmişopuyorumnanaktan
izinli bendenNikom nerdesin nan millete senin haber salman lazım herkes senden önce gördüsempatiksalakcinni
Ya bu sekreteryada iş yok:umursamaz:
Tanrıçam elbisenin aşağı yukarı bitmiş hali albümde kuzum provada çekmiştimkaydirigubbakcemile
fazla geçirmedim nazom allahtanhihoyyytaslında birazda şişirdim,çaktırma:kedi:tek tek böyle okumadım:1shok::jeyyar:
hoşbulduk zarifim,sende hoşgeldinŞenizözledim:jeyyar:bu arada tatlıgacı nerde kızlarfisfisfis
hoşbulduk çileğimŞenizsende hoşgeldin ama gidiyosun:gitme:
:gitme::gitme:
kankam bende çok özledim seni amabilmiyorumkismilehiç paslaşamıyoruz olmuyo böylebilmiyorumkismile
estafurullah balım..bende öyle yapıyorum,özür makinesine dönmem lazım:smiley-cool:
hoşbulduk ciğerimŞenizelbisene baktım şimdihihoyyyt
sende hoşgeldin canısıopuyorumnanaktan
izinli bendenkorsan cek misali garibimbilmiyorumkismile:1ninca:
yorum yapıyorum:smiley-cool:
herşey tamamlanmış..eksik hiç bişey kalmadı:sm_cool:güle güle giy canım benimolumunekankayizsmile,nasıl makyaj yapıcağına karar verdinmiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?