Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
korkmadan gülebilün ne böle :1ninca: saklanıyon
korsan cek gibiyim ya niko mu bu :smiley-cool:
patron islo gene toptan çalışıyo ne ayak :smiley-cool:

islom süper olmuşsun bibeğim ya delikafadulden çok yakışmış Şeniz
dikenin ellerine sağlık :hulya:
balo bittikten sonra ggde trilyona versek değer biçilmez ne emek verildi o elbsenin bu günleri için a.s :asigim:

Pratik yapmayınca unutuyom laa hem toptan daha ucuza oluyosempatiksalakcinni
Kokuyu mu aldın kız ya bu kıza vahiy iniyo resim eklenince ya da acanı var buralarda haber salıyo:1ninca:
Teşekkür ederim kuzum o senin tek kalan sağlam gözünün güzelliği çapağını yidiğim

geçen gül bayılarak aldığım şıkırtılı bluzum:dance:
elbise gibi uzun bişey..işlemeleri çok hoşuma gittisositososito

milletin nars'ı varsa benimde marsım var:dilcikar::roflol:geçen eminönünde bi yer keşfettim,toptancı..allahım cennet cennet:sm_cool:ucuz kozmetik cenneti:sm_cool:ten ürünü tafsiye etmem ama,far ve dier ürünlerde ucuza kaçmanın sakıncası yok bence:jeyyar:bu gördüğünüz farı 1 tl ye aldımakannehirhemide altında aplikatör koyma bölümü bilem var:icecream:

sırada altın sarısı sim farımız varhihoyyytbunuda 2.5 tl ye aldım:sm_cool:

sıradaki
şimdide gloslarhihoyyyt..pembe olanı 2.5 tl ye aldımbayanssulusmilesihirli yeşil ruju 2 tl..collean marka parlatıcıyı 1 milyoncudan aldım..oda 2 tl:sm_cool:

siyah göz kalemi 1 tl..inanılmaz siyah..hatta simsiyah.acayip beğendimsüprizzzzz
ayrıca saç bakım serumu aldım..oda 7 tlboshayallersmilebakım yapıyomuş,durulanmıyo..birde gabrini oje aldım..ojeyide beğendim..soyulmuyo,sevdim:içelim:

gelelim küpeleresositosositokokoşluğum tuttu,şıkırtılı bişeyler alasım geldibayanssulusmile

Son düzenleme:
oo tanrıçam coşmuşsun yine bayıldım hepsine elbisende süperr deseni rengi falann :)))))
o sihirli ruju nerden alıyosunuz yahu ben niye bulamıyorumm(((((

:roflol: gerçekten de öyle ama ne iyi anlaşırdın ya ilk günden herkesle arkadaş olurdun hayal ettim de bu topiktekiler gitsin askere off off süper olurdu yaboshayallersmile
Aferim yani aferimalkisalkisalkis:mymeka::mymeka: bi daha bize böyle kötü haberler verme hep iyi ol:mymeka: içim cız etti yaa çok geçmiş olsun:teselli:
:roflol::roflol: delii yaa:roflol:

Aprilimmmm çok özletme gel hemen bebeğimmmŞeniz

Sochic cnm banane banane ben de ögrcem :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
İslandım elbisene baktım güle güle giy sen çok beğenmişin anlaşılan ama benden bi tavsiye bitanem o küpeler olmamış:umursamaz: zaten omuz kısmından taş geçiyo küpelerde uzun boğmuş ufak küpe takıp bilekliğinle tamamlamalısın bence tabi yine de sen bilirsinbayanssulusmile

Sağol tatlım
Gecen yaptığım gri-siyah tonları olabilir.
İlarzum da düşünürük dedi sizden gelcek önerilere de açığım ay
parçam
islom yerinde olsam kahveli bejli doreli felan bişeyler yapardım melekomkaydirigubbakcemile5
tanrıçamm hgdin fıstıkımm
sunum kıraliçası sende hoşgeldin
korkmadan gülebilün ne böle :1ninca: saklanıyon
korsan cek gibiyim ya niko mu bu :smiley-cool:
patron islo gene toptan çalışıyo ne ayak :smiley-cool:
nikom geldidelikafadulden
geçtimi gözün hacıbilmiyorumkismileolum zaten güldüm..ninjayı bilerek yaptım,gözünü temsilen:1ninca::roflol:
islo üşendi sanırım nikom:smiley-cool:

yok cnm atamadım daha rahatlayaamdım:sinifsinif:
noldu kızsengözlerimebaksanabanat
körler üzgünler birbirini ağırlar olumunekankayizsmile

bide kör bulduğunu var kanka biliyünmü:smiley-cool:

Kanka bayıldım lan ayy nasıl yakışır o sana yaa keşke üstünden görebilseydik di mi nikonum:1rolleyes:

Küpelere gel küpelereee:sm_cool:

Güle güle kullan bitanem çok güzelopuyorumnanaktan

:1hug: cnm benm olumunekankayizsmile
benmkine kızdım yaa kızdırdı beniikötükedihüsoklava:

Oyy kıyamam kuzuma sıkma canını ben de birkaç gündür sinir harbi yaşıyordum klava: daha da tam geçmiş değil. Terbiyesizler cozutuyo arada kulaklarını çekmek lazım gerekirse de enseye tokat en şaplağından:mymeka:

Tanrıçam güle güle kullan aldıklarını kokoşum.zemuszemus
Kıaam fara nie dandik diyon markasını görmüyon mu MARS hatta onun taklidini yaptılar NARS diye:roflol:

islom yerinde olsam kahveli bejli doreli felan bişeyler yapardım melekom

Tanrıçam ben de özeniyom kahve tonlu makyajlara bi heves yapıyorum ama hiç beğenmiyorum kuzum ya:umursamaz: Mavi gözlülere çok yakışır derler başkasında beğeniyorum kendimde cıx:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…