Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oo tanrıçam coşmuşsun yine bayıldım hepsine elbisende süperr deseni rengi falann :)))))
o sihirli ruju nerden alıyosunuz yahu ben niye bulamıyorumm(((((
onu aramak için eminönüne gittim kanka:smiley-cool:aslında pazardada satılıyo bebem,araştırma yapsan bulursun benim gibi:1ninca:zemuszemus
çok teşekkürler canısımopuyorumnanaktan

Kanka bayıldım lan ayy nasıl yakışır o sana yaa keşke üstünden görebilseydik di mi nikonum:1rolleyes:

Küpelere gel küpelereee:sm_cool:

Güle güle kullan bitanem çok güzelopuyorumnanaktan
kanka albüme boşunamı gel dedik:smiley-cool:diri ficutuma bak yarımındaneyvahedigeldismilebenimki hazır nete giremiyokeneyvahedigeldismile

Tanrıçam güle güle kullan aldıklarını kokoşum.zemuszemus
Kıaam fara nie dandik diyon markasını görmüyon mu MARS hatta onun taklidini yaptılar NARS diye:roflol:
puhahahahaha:roflol:dimi kız islo..nars onun çakması aslında:dilcikar::roflol:saol bitanemŞeniz
Tanrıçam ben de özeniyom kahve tonlu makyajlara bi heves yapıyorum ama hiç beğenmiyorum kuzum ya:umursamaz: Mavi gözlülere çok yakışır derler başkasında beğeniyorum kendimde cıx:umursamaz:
sen bizim için dene helevereliniortakbiz yorum yapalım,bakalım senin gibi cıx:umursamaz:mı yapıcaz

tanrıçamm sapıklımı özeldenmi yapıyımm:jeyyar::jeyyar:
ohaoldumsmile saat 12 yi çoktan geçti dimi:gitme:kollayın benimafoldumben:roflol:burdan yapabilirsin,silicem çünkü:smiley-cool:
Aşık olabilir miyim:asigim:

itinayla hemide:jeyyar:
beğendinmi kanka:kedi:

bakmıyan kalmadıysa siliyorum..niko nerelerde sürtüyo kimbilirkaydirigubbakcemilesonrada resim diye yırtınır:umursamaz:

bakmıyan kalmadıysa siliyorum..niko nerelerde sürtüyo kimbilirkaydirigubbakcemilesonrada resim diye yırtınır:umursamaz:

[/QUOTE]
Bence senin fotoları masaüstü yapmaya uğraşıyordursempatiksalakcinni

bu pürüzsüz kadifemsi insanı çılgınlıklara sürükleyen tenin sırrını istiyoreemmm:smiley-cool:

[Bbide kör bulduğunu var kanka biliyünmü:smiley-cool:
ha geçti gamyoncuiremsu hastalık bu kanka hemen geçer mi :umursamaz: hayatımın tadı tuzu yok vallamafoldumben ne baktığımdan ne okuduğumdan bir şey anlıyorum mirmirmirmir
üzülmek yok geçecek inşaallah yasakkelime Allah daha büyük dert vermesin huzurum yerinde çok şükür olumunekankayizsmile
o kör seni bulsa keşkem :jeyyar: Şeniz

Kanka bayıldım lan ayy nasıl yakışır o sana yaa keşke üstünden görebilseydik di mi nikonum:1rolleyes:
niye böle:1rolleyes: yapıyon
koysun tabi ablasının güzeli Şeniz
ben her zaman isterim korkmayın geçin arkama süprizzzzz kaydirigubbakcemile3

Bence senin fotoları masaüstü yapmaya uğraşıyordursempatiksalakcinni[/QUOTE]
uğraşma nikomla:mymeka::smiley-cool:
bu pürüzsüz kadifemsi insanı çılgınlıklara sürükleyen tenin sırrını istiyoreemmm:smiley-cool:

:roflol::roflol::1closedeyes::roflol:
kurban olurum ya,neler diyo:)teşekkür ederim minom,utandım kız:kedi:sırrımı hemen veriyorum,solaryum:lepi::roflol:
bu arada shirli rujdan sana alıp yollarım istersen bitanemvereliniortakayrıca sen niye sıkkınsın anlatmadınCADIARZU

olum güldürme lan:)))hay allahım ya gülücem kızıcak yine:))))
aga yorma kendini,yat dinlen o zaman:gitme:gözünden öpiyim diyicem ama ayrılık olur derler..gel alnından öpemŞeniz

yorumlarınızı okudum,çok teşekkürler bal damlalarım,ayrıca çok alemsiniz ya:roflol:

kurban olurum ya,neler diyo:)teşekkür ederim minom,utandım kız:kedi:sırrımı hemen veriyorum,solaryum:lepi::roflol:
bu arada shirli rujdan sana alıp yollarım istersen bitanemvereliniortakayrıca sen niye sıkkınsın anlatmadınCADIARZU
[/QUOTE]

Hakket güzel yanmışın yafrum ya
Ben de güvenebileceğim bir merkez bulsam 2 seans giricektim mavinin içinde daha güzel olcektim
Ama İzmir'de kimsecikler gitmedi herhal zaten de vaktim kalmadı:gitme:
Yaa sona aylarda hep kotayı aşıyorum ne iş anamadım bura çok yiyo sanırsam ve hala takılmaya devam ediyorum nette:1ninca:

[/QUOTE]

oyy kuzum benmŞeniz nasılda düşüncelidirr :1hug: zahmet etme bebeğim benmolumunekankayizsmile acık bi milyoncualrı gezem belkim bulurumm:içelim:
kuzu solaryum olsada pürüz olsa yine gözükürde maşallah ne bi sivilce bişi süper şu deve dikeni çayımıydı neydi o mu yoksam bunun sırrıısempatiksalakcinni
benmkiyle atıştık cnm sabrımı zorladı birazzklava:

niko albumdan çıkabildimi ki
hemen sil hiç bekleme atlı koşturuyo sanki :umursamaz:
ne güzel bakıyordum sonraki resim sonraki resim ilk resim sonraki resim :jeyyar::jeyyar:
kanka yaaklinialirimsmile maşallah sana yaradana kurban olim Şeniz

sonraki resim sonraki resim ilk resim sonraki resim ha koptum yaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::teytey:

yoklama vakti
dikkatimi çekti,ben yokken tatlıgacıda yokmuş!!nerde?gören duyan varsa 0546.....yı arasın:smiley-cool:
nikom gazi şu anda..gözü rahatsız..bakmadı kendine:mymekana geçmiş olsun dileklerimizi sunalıma.s.
islonun herşeyi hazır,baloya gidebilirzemuszemus
bibertom burda zaten:lepi:
akitra geldi gitti:gitme:
miniko burda:lepi:
arzu 3 d rimelin resminide çekti bize:lepi:
tembel tospik hala ders çalışıyobilmiyorumkismile
pati karabatak misali,bi görünüp bi kayboluyo:1ninca:
aprilim köye gitti
livim sık gelmiyomafoldumben
sochic baya takılmaya başladı:dance:
ceylo hala resim eklemedi:enbuyukkk:
superisi yok:1ninca:
burcuda karabatak misali:1ninca:
barbi bihterin cenazesine gidicek arkadaş arıyo:roflol:
nazom burda genelde:lepi:
minimin sınavlarıda bitti:teytey:
atladıım varmıCADIARZU
yoklama alınmıştır

Benimki eksik bilgi
Mezuniyet balosuna mezun olamadan gidemeyecek islo:gitme:
Pazartesi finaller başlii benim daha hiçbir hazırlığım yok.
Allahtan ilk sınav kolay sadece 568 sayfalık kitaptan 4-5 sorucukeyvahedigeldismile:sinifsinif::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…