- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.481
onu aramak için eminönüne gittim kanka:smiley-cool:aslında pazardada satılıyo bebem,araştırma yapsan bulursun benim gibi:1ninca:zemuszemusoo tanrıçam coşmuşsun yine bayıldım hepsine elbisende süperr deseni rengi falann :)))))
o sihirli ruju nerden alıyosunuz yahu ben niye bulamıyorumm(((((
kanka albüme boşunamı gel dedik:smiley-cool:diri ficutuma bak yarımındaneyvahedigeldismilebenimki hazır nete giremiyokeneyvahedigeldismileKanka bayıldım lan ayy nasıl yakışır o sana yaa keşke üstünden görebilseydik di mi nikonum:1rolleyes:
Küpelere gel küpelereee:sm_cool:
Güle güle kullan bitanem çok güzelopuyorumnanaktan
puhahahahaha:roflol:dimi kız islo..nars onun çakması aslında:dilcikar::roflol:saol bitanemŞeniz
Tanrıçam güle güle kullan aldıklarını kokoşum.zemuszemus
Kıaam fara nie dandik diyon markasını görmüyon mu MARShatta onun taklidini yaptılar NARS diye:roflol:
sen bizim için dene helevereliniortakbiz yorum yapalım,bakalım senin gibi cıx:umursamaz:mı yapıcazTanrıçam ben de özeniyom kahve tonlu makyajlara bi heves yapıyorum ama hiç beğenmiyorum kuzum ya:umursamaz: Mavi gözlülere çok yakışır derler başkasında beğeniyorum kendimde cıx:umursamaz:
Aşık olabilir miyim:asigim:
ohaoldumsmile saat 12 yi çoktan geçti dimi:gitme:kollayın benimafoldumben:roflol:burdan yapabilirsin,silicem çünkü:smiley-cool:tanrıçamm sapıklımı özeldenmi yapıyımm:jeyyar::jeyyar:
Aşık olabilir miyim:asigim:
bakmıyan kalmadıysa siliyorum..niko nerelerde sürtüyo kimbilirkaydirigubbakcemilesonrada resim diye yırtınır:umursamaz:
ohaoldumsmile saat 12 yi çoktan geçti dimi:gitme:kollayın benimafoldumben:roflol:burdan yapabilirsin,silicem çünkü:smiley-cool:
itinayla hemide:jeyyar:
beğendinmi kanka:kedi:
bakmıyan kalmadıysa siliyorum..niko nerelerde sürtüyo kimbilirkaydirigubbakcemilesonrada resim diye yırtınır:umursamaz:
ha geçti gamyoncuiremsu hastalık bu kanka hemen geçer mi :umursamaz: hayatımın tadı tuzu yok vallamafoldumben ne baktığımdan ne okuduğumdan bir şey anlıyorum mirmirmirmir[Bbide kör bulduğunu var kanka biliyünmü:smiley-cool:
niye böle:1rolleyes: yapıyonKanka bayıldım lan ayy nasıl yakışır o sana yaa keşke üstünden görebilseydik di mi nikonum:1rolleyes:
bu pürüzsüz kadifemsi insanı çılgınlıklara sürükleyen tenin sırrını istiyoreemmm:smiley-cool:
ha geçti gamyoncuiremsu hastalık bu kanka hemen geçer mi :umursamaz: hayatımın tadı tuzu yok vallamafoldumben ne baktığımdan ne okuduğumdan bir şey anlıyorum mirmirmirmir
üzülmek yok geçecek inşaallah yasakkelime Allah daha büyük dert vermesin huzurum yerinde çok şükür olumunekankayizsmile
o kör seni bulsa keşkem :jeyyar: Şeniz
niye böle:1rolleyes: yapıyon
koysun tabi ablasının güzeli Şeniz
ben her zaman isterim korkmayın geçin arkama süprizzzzz kaydirigubbakcemile3
uğraşma nikomla:mymeka::smiley-cool:Bence senin fotoları masaüstü yapmaya uğraşıyordursempatiksalakcinni
uğraşma nikomla:mymeka::smiley-cool:Bence senin fotoları masaüstü yapmaya uğraşıyordursempatiksalakcinni
niko albumdan çıkabildimi kibakmıyan kalmadıysa siliyorum..niko nerelerde sürtüyo kimbilirkaydirigubbakcemilesonrada resim diye yırtınır:umursamaz:
niko albumdan çıkabildimi ki
hemen sil hiç bekleme atlı koşturuyo sanki :umursamaz:
ne güzel bakıyordum sonraki resim sonraki resim ilk resim sonraki resim :jeyyar::jeyyar:
kanka yaaklinialirimsmile maşallah sana yaradana kurban olim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?