- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.681
olum ben daha önce yüzümü koydum bi kerem:mymeka::dilcikar:aşk olsun biberim ben koymadımmı bende koydum yüzüm kapalı gözümü dudamı bile koydum boydan koydumzemuszemus aşk olsunn:umursamaz:mafoldumben tanrıça gacısıda yüzü kapalı koydu hemmkaydirigubbakcemilezemuszemus
aaa tanrıçayı, ceyloyu mu kaçırdımmmm ama ama((( bu arada atladım öle herkese selammmm, sıkıntıdan showda evcilik oyununu izliorum yıldız asyalı mdr nedr allahım nasıl mendevur,uyuz,gerizekalı bişi
kızım sana aşık oldum:asigim:allah nazardan saklasın bebeğimboy pos endam wuwwww:jeyyar:
livom bende seni hiç görmedim bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmile:asigim:
bende seni görmedimlmaz:
Sochicakannehir nasıl bi çekiciliktir o çok alımlısın bebeğim:asigim:
intihar etmek istiyorummafoldumbengöremedim
ben de ben dee ne ceylomu ne de tanrıçamı göremedimmm(((
yüz koymadım zaten tembelimbilmiyorumkismileama ben livide tanrıcayıda görmedimlmaz:
biz sırayı savdık
ben akitrayıda görmedim
aman yarebbim kendimi küçük emrak gibi hissettim
ben kimseyi görmedim
canım o akşam bir tek aprilimle hiç merabalaşamadık öyle yabancı gibi içime sinmedi eşimden izin aldım öptüm rahatladım kurban olurum sana ŞenizHıh:dilcikar:
bizim tayfa yaa :kedi: her yere uzanıyor elimiz :lepi:http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/368475-pembe-koltuk-6-hafta-anketi.html
kızlar ankete gelinn nikoyla tanrıçada varr:lepi:
kendimi bu ailenin bir üyesi bilmek zaten çok mutlu ediyor beni :asigim:kızlar napacaz biberitolar
tanrıça gelir mi acaba gelememe durumu varsa nikoya verek bideneler
siz naptınız
:kedi: ne diyeceğimi bilemiyorum boshayallersmile iyi ki sizin kankanızım bundan mutluyum ŞenizTanrıçamın gelememe durumunu düşünerekren nikonuma virdim:lepi:
:kedi: olumunekankayizsmiletamam kızlar nikoya veriyoz tüm topik:)))) hefta içimizden birini çıkartalım :)))))
aaaa nikom geçmiş olsunnn yaaa en kısa zamanda düzelir inşşşş((
nikonum geçmiş olsun cnm benmmŞeniza.s.:1hug:
biraz daha dikkat et nikocum göz önemli bir organ bakımını ilaçlarını aksatma lütfen geçmiş olsun
nikooo
ah nikoooo allah seni netsin dicem etmiş bilee
kız göz ihmale gelirmiiklava:
nikoncum geçmiş olsun tatlım
ah ah ben gibi biri daha
sağlığı hep ihmal ediyoruz
nikom nazaramı geldin sen
canım benim çok geçmiş olsun bitanem artık daha dikkatli ol minikim benim
Nikom iltihaplı gözünü sevdiğim ni ettin sen kendine ölee
İhmal etme canom yaa Allah tez şifa versin göz bu bişeye benzemez.
Göze mi geldin sen gülombilmiyorumkismile
ben geldim burdayım :jeyyar:
nikom cok gecmiş olsun tatlısım göz ihmal edilirmi bide ben vurcam sana :mymeka:
ialçlarını eksik etme
kızlar çok teşekkür ederim Şeniz cezamı fazlasıyla çekiyorum mafoldumben zaten şu hayatta başıma ne geldiyse ihmalden geldinikom cok gecmiş olsun cnm benimmm
çok ciddiye aldım editörüm a.s bu seferlik affedin vereliniortak Şenizanaaa niko lan gece gece üşengeçliğinden gözü bırakacaktın yatakta Allah seni ne etmesin
Patroonu bilmiyorum ben Editör olarak seni kınıyorum. Sevgili Niko Lütfen Kendine ve sitedeki arkdaşlarının içini cızlatacak hareketler yapma uyarıyorum. Devam ederse dikkat etmez isen konu yönetmie taşınacaktır. Gerekli cezai işlem yapılacaktır.
gülebilsem gülmekten gebercem sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:kızlr bu arada bugün iş ilanmlarına bakarken bitanesini arıcaktım istenilen özelliklere baktım diksiyonu düzgün sunum kabiliyeti olan diyodusempatiksalakcinni
aha dedim bunalr beni arıyo:roflol::roflol:
topikçek çok ii sunum yaparızz:roflol::roflol:süprizzzzz
intihar etmek istiyorummafoldumben
cano zaten yüz koymadım..yeni aldığım bluzun tendeki swaçını ekledim:smiley-cool:aman görmesende olur,zaten bi halta benzemiyorum:dilcikar::smiley-cool:
gül anca sen :dilcıkar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akannehir :1ninca:yüz koymadım zaten tembelimbilmiyorumkismile
o günden sonra özelden dahi resim yollamama talimati geldi yeminler ettirilme eşliğindeakannehir
o geceki ekşınımızda son oldu zaten
tembelim arzunun albümde akitranın boy boy fotoları var ayıp sana:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?