Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben tanrıçamın yüzünğ göremedimbiberide livide minikide göremedim
ayy ne kadan salağım ben ya niye tanrıçadan sonra kendimi koydumki o afetten sonra hiç gitmediohaoldumsmile
tanrıçam göğsüne sandal hodan çilek yağıyla masaj yapıodun dimi:jeyyar:

o nikonum hgdin Şeniz
hoşbuldum canımmmm Şeniz

puhahahah gazmanım uçtu bile:roflol::roflol:kanka sen gördün ladeğişik bişey yohgamyoncuiremsu
gözün nasılbilmiyorumkismileiyimisinbilmiyorumkismilehoşgeldin gözümün nuruŞeniz
bugün çok daha kötü oldum mafoldumben yüzümün yarısı şişti:sinifsinif:
kontrole gittim bir sorun yok gibi, olmazsa pazartesi biraz daha kazıyacaklar :a015:
şu anda iyi gibiyim şu batma geçse hayırlısıyla :Saruboceq:

kargo fişini versin ben bulurum olur mu öyle şey tutanak diye, s,gorta diye birşey var kimin kargosu göz göre göre kaybolur :1closedeyes:

kimse görmedimi avatarımı
ben gördüm gibi :1rolleyes:
çok tatlı bir kızsın kankam :asigim: kimin minnoş kankası be çıtır çıtır maşallah Şeniz
çok geçmiş olsun bu arada çok üzüldüm ama hamdolsun cana gelmemiş :Saruboceq:
arabanın kaskosu var mıydı gamyoncuiremsu

nikoo kazen gelmiş kız senin o mikemmel soruların boşa gitmicek zemuszemus
kız silmiş topiki be :jeyyar: bütün emeklerim geçmişim heba oldu
ama o koltuk sayesinde kk hayatımın en aşırı repini aldım ohaoldumsmile :kedi:

uuff nikom kıyamam sana ya nazar ettiler benim canım kankamıalsanaalsanasmile

patim gecmiş olsun canım
doktora gittinmi tatlım
nazalpcim teşekkr ederim canmm doktora gtmeyi hayatta sevmiyorum cnm yaa gtmedm oyzden alışverş yaparak stres atıyorum geçiyo bulantılarım sempatiksalakcinni

mrb cnm nasılsınnŞeniz

patimm geçmiş olsun bebeğim belirtiler çok tehlikeliiaklinialirimsmile hamilemisin kızzsempatiksalakcinni şaka bi yana geçmiş olsun kuzuucum:1hug:

:jeyyar: belirtiler fena valla
saol kuzum benmm olumunekankayizsmile

Patimmm bitanem sen de mi hasta oldun geçmiş olsun aşkısı:teselli:

piberim aşkım çok saol geçer inş olumunekankayizsmile

hahaha güldürme tanrıçam eminim daş gibinsindr nedense böle altından bombaaa gibi bi hatun çıkacakkkk die düşünüorummm:kedi:
sadece ten renginn olay yarattıysa kaşın göz
n napar bilemicemmmmm:lepi:
güldürme beni:smiley-cool:hayatım senin yanında esamem okunmazyahu böyle hayaller kurmayın,valla bi halt değilim diyorumboshayallersmilesen hele umduğumdanda taşmışsın be soşo:asigim:
:roflol:
ceylom ben ne bulduysam sürdüm..ama hodan+nar+üzüm çekirdeği yağını tavsiye ederim melem..
bitanem aşkolsun..zaten yüzümü koymadımki..hem seninde çok belli değildi,ama gördüğüm kadarı ile çok şekersin canoŞeniz

patii geçmiş olsun bebeğm zemuszemus belirtilere göre tabi ki hamile değilsin şaşkın iç gebeliksin alsanaalsanasmile nikoya mı yutturucan sempatiksalakcinni

kıyamam sana ben yabilmiyorumkismileaga içim acısı offfmafoldumbenrabbim acil şifalar versin..inan çok üzüldüm..bi yanım eksik sankimafoldumben
benim albümden yeni haberim oldu
gördüm gördüm akitoyuda gördüm :)

tembelim sana özelden yollarım o zaman canım bi arakaydirigubbakcemile5

güldürme beni:smiley-cool:hayatım senin yanında esamem okunmazyahu böyle hayaller kurmayın,valla bi halt değilim diyorumboshayallersmilesen hele umduğumdanda taşmışsın be soşo

hade hade yeme bizi çiçeğimmmmohaoldumsmile
taş mı olsa olsa çakıl olur benden ayolllllolumunekankayizsmile

pati geçmiş olsun bu arada canımvereliniortak

patime nolmuş yabilmiyorumkismilekurban olsunlar sana noldu:teselli:
sochic anam yok diyorum ama inanmıyosun..görünce karar verirsin o zaman ne diyim:smiley-cool:

pati geçmiş olsun bu arada canımvereliniortak
saol cnm benmmm :1hug:

patii geçmiş olsun bebeğm zemuszemus belirtilere göre tabi ki hamile değilsin şaşkın iç gebeliksin alsanaalsanasmile nikoya mı yutturucan sempatiksalakcinni

çok saol nikommma.s.
hmm demek hamilelk degl ama iç o ne ki kızzz gamyoncuiremsu heç bilmem bu konuları sempatiksalakcinni

pati pati patiiiiim hoşgeldin tatlısımmmm

bebeimmmm güzel gözlü arkadaşm hoşbldmmm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…