- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.701
hoşbuldum canımmmm Şenizo nikonum hgdin Şeniz
bugün çok daha kötü oldum mafoldumben yüzümün yarısı şişti:sinifsinif:puhahahah gazmanım uçtu bile:roflol::roflol:kanka sen gördün ladeğişik bişey yohgamyoncuiremsu
gözün nasılbilmiyorumkismileiyimisinbilmiyorumkismilehoşgeldin gözümün nuruŞeniz
kargo fişini versin ben bulurum olur mu öyle şey tutanak diye, s,gorta diye birşey var kimin kargosu göz göre göre kaybolur :1closedeyes:bizbize her türlü uyar canlar bebem bu sefer çekilişi sen yap ama olur mu olumunekankayizsmile
evet cano tekrardan gonderecek hediyeleri akannehirbir insan göz göre yalan soylemez diye dusunuyorum belki gercekten kargoda aksilik cıkmıstır o yuzden ulasmamıstır ya bilemıyorum canlar [/B]
ben gördüm gibi :1rolleyes:kimse görmedimi avatarımı
kız silmiş topiki be :jeyyar: bütün emeklerim geçmişim heba oldunikoo kazen gelmiş kız senin o mikemmel soruların boşa gitmicek zemuszemus
nazalpcim teşekkr ederim canmm doktora gtmeyi hayatta sevmiyorum cnm yaa gtmedm oyzden alışverş yaparak stres atıyorum geçiyo bulantılarım sempatiksalakcinni
patim gecmiş olsun canım
doktora gittinmi tatlım
mrb cnm nasılsınnŞeniz
patimm geçmiş olsun bebeğim belirtiler çok tehlikeliiaklinialirimsmile hamilemisin kızzsempatiksalakcinni şaka bi yana geçmiş olsun kuzuucum:1hug:
Patimmm bitanem sen de mi hasta oldun geçmiş olsun aşkısı:teselli:
güldürme beni:smiley-cool:hayatım senin yanında esamem okunmazhahaha güldürme tanrıçam eminim daş gibinsindr nedense böle altından bombaaa gibi bi hatun çıkacakkkk die düşünüorummm:kedi:
sadece ten renginn olay yarattıysa kaşın göz
n napar bilemicemmmmm:lepi:
:roflol:ben tanrıçamın yüzünğ göremedimbiberide livide minikide göremedim
ayy ne kadan salağım ben ya niye tanrıçadan sonra kendimi koydumki o afetten sonra hiç gitmediohaoldumsmile
tanrıçam göğsüne sandal hodan çilek yağıyla masaj yapıodun dimi:jeyyar:
kıyamam sana ben yabilmiyorumkismileaga içim acısı offfmafoldumbenrabbim acil şifalar versin..inan çok üzüldüm..bi yanım eksik sankimafoldumbenhoşbuldum canımmmm Şeniz
bugün çok daha kötü oldum mafoldumben yüzümün yarısı şişti:sinifsinif:
kontrole gittim bir sorun yok gibi, olmazsa pazartesi biraz daha kazıyacaklar :a015:
şu anda iyi gibiyim şu batma geçse hayırlısıyla :Saruboceq:
benim albümden yeni haberim oldu
gördüm gördüm akitoyuda gördüm :)
güldürme beni:smiley-cool:hayatım senin yanında esamem okunmazyahu böyle hayaller kurmayın,valla bi halt değilim diyorumboshayallersmilesen hele umduğumdanda taşmışsın be soşo
saol cnm benmmm :1hug:pati geçmiş olsun bu arada canımvereliniortak
patii geçmiş olsun bebeğm zemuszemus belirtilere göre tabi ki hamile değilsin şaşkın iç gebeliksin alsanaalsanasmile nikoya mı yutturucan sempatiksalakcinni
pati pati patiiiiim hoşgeldin tatlısımmmm
patime nolmuş yabilmiyorumkismilekurban olsunlar sana noldu:teselli:
[]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?