- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.761
sıpa masajıda yapam mıı
çıtır çıtır kıtır kıtır türk hamamı ve masajıylan karışık
birazda çin işi japon işi tütsüde yakarım sana :lepi:
şeytan aldı götürdü bebem:smiley-cool:he ya albüm danrıça hanım nolduuuu :dilcikar:
Şimdi kızlar benim kankanın sözü ve nişanı bi arada olcak evde olcak ben de bunu giyeyim dedim sizce nasıl bu birinci soru ikinci soru saçımı nasıl yapayım
Yok bebeem yapmadım bugün bi kalem çekip çıktım zati:1ninca:islom doreli bejli kahveli makyaj denemesi yaptınmıbronz melekmi
biber lan:asigim:
fizik on yani bilmiyorum:1closedeyes:duruşta fena:jeyyar:işi biliyosun ne diyimelbiseye gelince gayet güzelvereliniortaksaça gelirsek topuzlu bişey yaptırki elbisenin sexiliği çıksın meydana:jeyyar:
Şimdi kızlar benim kankanın sözü ve nişanı bi arada olcak evde olcak ben de bunu giyeyim dedim sizce nasıl bu birinci soru ikinci soru saçımı nasıl yapayım
Kızlar birkaç gündür Dove bronzlaştırıcı kullanıyorum
Vaktiylen özenip almıştım ama atmıştım bir kenara
Velhasıl çok biğendim çok tatlı doğal bir renk oldukaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol:evet senin için koydu barbiş:teselli::roflol::sm_cool:zaten kayabiberin albümüne heveslenmen için he ya albüm didiydim
sırf ben varım die koydu o albümü karabiber:dilcikar:
islom hoşgördüm :teytey:
ben nivea kullanmıştım islom,ama leke leke oluyo sonra..ben memnun kalmadım:umursamaz:demek beğendin..ee güzel o zaman:sm_cool:Kızlar birkaç gündür Dove bronzlaştırıcı kullanıyorum
Vaktiylen özenip almıştım ama atmıştım bir kenara
Velhasıl çok biğendim çok tatlı doğal bir renk oldukaydirigubbakcemile2
şu angelinayı koymayın ya gece gece kıskançlık damarım çatlıyo be:umursamaz:akannehir
:roflol::roflol:evet senin için koydu barbiş:teselli::roflol::sm_cool:
ben nivea kullanmıştım islom,ama leke leke oluyo sonra..ben memnun kalmadım:umursamaz:demek beğendin..ee güzel o zaman:sm_cool:
aşığım kadına be
ben albümden zor çıktımdakafamçokkarıştıbenneyaptımki kuzuu fizik süperr esmer gözelimm benm yaazemuszemus maşallahsaçını bende hafif dalgalı yapıp yarım toplayabilirsin çok bomba olur haazemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?