Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
he ya albüm danrıça hanım nolduuuu :dilcikar:
şeytan aldı götürdü bebem:smiley-cool:
Şimdi kızlar benim kankanın sözü ve nişanı bi arada olcak evde olcak ben de bunu giyeyim dedim sizce nasıl bu birinci soru ikinci soru saçımı nasıl yapayım

biber lan:asigim:
fizik on yani bilmiyorum:1closedeyes:duruşta fena:jeyyar:işi biliyosun ne diyimelbiseye gelince gayet güzelvereliniortaksaça gelirsek topuzlu bişey yaptırki elbisenin sexiliği çıksın meydana:jeyyar:

islom doreli bejli kahveli makyaj denemesi yaptınmıbronz melekmi
Yok bebeem yapmadım bugün bi kalem çekip çıktım zati:1ninca:
Şu sınavları atlatayım denicem eklerim burayakaydirigubbakcemile2

Barbim hoşgeldinolumunekankayizsmile

biber lan:asigim:
fizik on yani bilmiyorum:1closedeyes:duruşta fena:jeyyar:işi biliyosun ne diyimelbiseye gelince gayet güzelvereliniortaksaça gelirsek topuzlu bişey yaptırki elbisenin sexiliği çıksın meydana:jeyyar:

Kanka duruşumla dalga geçme kaydirigubbakcemile3 nası poz vercem bilemedimkaydirigubbakcemile3 nasıl topuzlu yaptırayım kanka topuzu nasıl olsun yani önleri falan makyaj nasıl yapayım?

Şimdi kızlar benim kankanın sözü ve nişanı bi arada olcak evde olcak ben de bunu giyeyim dedim sizce nasıl bu birinci soru ikinci soru saçımı nasıl yapayım

ben albümden zor çıktımdakafamçokkarıştıbenneyaptımki kuzuu fizik süperr esmer gözelimm benm yaazemuszemus maşallah saçını bende hafif dalgalı yapıp yarım toplayabilirsin çok bomba olur haazemuszemuszemuszemus

Kızlar birkaç gündür Dove bronzlaştırıcı kullanıyorum
Vaktiylen özenip almıştım ama atmıştım bir kenara
Velhasıl çok biğendim çok tatlı doğal bir renk oldukaydirigubbakcemile2

zaten kayabiberin albümüne heveslenmen için he ya albüm didiydim
sırf ben varım die koydu o albümü karabiber:dilcikar:

islom hoşgördüm :teytey:
:roflol::roflol:evet senin için koydu barbiş:teselli::roflol::sm_cool:
Kızlar birkaç gündür Dove bronzlaştırıcı kullanıyorum
Vaktiylen özenip almıştım ama atmıştım bir kenara
Velhasıl çok biğendim çok tatlı doğal bir renk oldukaydirigubbakcemile2
ben nivea kullanmıştım islom,ama leke leke oluyo sonra..ben memnun kalmadım:umursamaz:demek beğendin..ee güzel o zaman:sm_cool:
şu angelinayı koymayın ya gece gece kıskançlık damarım çatlıyo be:umursamaz:akannehir

aşığım kadına be

bebem bence siyah eyeliner ve kırmızı ruj
yada nude tonlarında hafif bronz bi makyaj diyorum ben :asigim:

oyyy yemek yedim geldim :lepi:

piberim bebeim 10numerosunnnnnn
elbise tam uygun valla...saç içnde dagınık topuz derim

bibertom makyaja gelirsek sakın koyu renkler kullanma..zaten elbise koyu,yerinde olsam göz makyajımda mavi kalem kullanırdım..bol rimel..far sürme bence..
yani göz içine yoğun mavi kalem,kuyruk yapma,bol rimel,göz altına bol konseylır,mükemmel bir ten makyajı,birazda beyaz simli far serpiştir kaş altınabayanssulusmilevee pimbe rujaklinialirimsmile

Ben de senin minili fotodan sonra zor kendime gelmiştim:roflol: senin yanında sönük kalır bitanemaklinialirimsmile önü nasıl olsun sinem gibi mi fahriye gibi mi

böğkk ancelinadan bi ben haz etmiyorum sanırsam çook çirkin bence :umursamaz:

tanrıça kayabiberin bnm için albüm koymasını nası kıskandı :dilcikar:
aha hepiniz şahitsiniz hatunlar lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…