Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hoşgördüm miniğim nabersin

beni soracak olursan mefta gibiyim
kışlıklarımı kaldırdım yazlıklarımı çıkardım ama resmen bittim saat 10dan beridir uğraşıyom yeni bitti işimm

uyy patim güle güle kullan ballısütüm
bende begeniyorum üstüne beyaz bişeyle cok tatlı oliiii kaydirigubbakcemile3

hoşgördüm miniğim nabersin

beni soracak olursan mefta gibiyim
kışlıklarımı kaldırdım yazlıklarımı çıkardım ama resmen bittim saat 10dan beridir uğraşıyom yeni bitti işimm

saol bebeğim ben iyiyimsempatiksalakcinni çünkü böğün benm adıma o işi anm yaptı elleri dert görmesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

epi. yapıp banyoya girmem lazım sonrada biraz ders calısmam lazım boshayallersmile

kolay gelsin cnm

anammma bırakmam herşeyimi atar:)))))))

akitoşşş gel ben seni yolam
üstüne bide güzel kese yaparım sana

benmkide öyle yaptı zaten 4 kocamn poşet çıkardı atılcak diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni pissss hemen lafı soktu
kız bögün beyaz pantolunm var ya benm onun toz pembesinden aldım.çok seksüü aklinialirimsmile
yemin et:asigimisliksin seeen:asigim:eklesene lan
selamın hello kuşlarrrrrrrrr
hoşgeldin yavru kuşhihoyyyt
epi. yapıp banyoya girmem lazım sonrada biraz ders calısmam lazım boshayallersmile
o zaman tay tay yapman lazım akitomgamyoncuiremsu
Birazdan albüme gelin fikirlerinize ihtiyacım var

albümmücokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Şimdi kızlar benim kankanın sözü ve nişanı bi arada olcak evde olcak ben de bunu giyeyim dedim sizce nasıl bu birinci soru ikinci soru saçımı nasıl yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…