- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.881
aman bu niko kör mü oldu ne deminden beri alıntı yapıyom patronumun ışığı yeşil yanıp duru ben hiç aydamadım be ya kaydirigubbakcemile3sevgi kelebeklerim,mıncırıklarım,aşk böcüklerim-tatlicadiarzu-pek bi şekerim bugün:smiley-cool:
ben bi geçmişe gidip geliyim,bugün biraz makyaj dersi yapalım diyorumherkez yerine otursun,kalemler kağıtlar çıksın-tatlicadiarzu-
bak bu avatar güzel oldu hayatımkaydirigubbakcemile5hemen değiştiriyorum tanrıçam
ah islo ah:mymeka:Aynen kuzum yaa
Yarın sınavım var kitap bana bakıyo ben kitaba:umursamaz:mafoldumben
anam bitti gittivereliniortakboğazlarım ve gözlerim çok fena dün ağlamaktan helak oldum:gitme:
soşikimŞeniznasılsın prensesimŞenizgünaydınlar olsun efenimmmm nassınız bakalımmm
amin bitanem hepinizeopuyorumnanaktansllm kızlarrr ii haftasonları
canitooo:jeyyar:canlarrrrrrrrrrrr :sm_cool:
off ulan offkoskocaman bir aşk yaşıyorsunuz ve o gidiyor ..
aylar sonra iki yabancı gibi ..
birbirinizin kalbine hiç ,tenine hiç dokunmamış gibi .
konuşabiliyorsunuz ..
ama içinizde fırtınılar kopuyor
kimseye söyleyemesenizde kalbinizdeki
o kocaman aşk duruyordur ..
kimseye söyleyemem çok kızarlar
çok acı çektim , toparlayamadım bile herkes düşman o'na
ben hariç
bari size açıyım içimi dedim
niye bayıldın miko,dur limonata veriyim sana..kapiden buz gibi annem yapmış gibi limonata:smiley-cool:zemuszemuskızlar nası gidiyooakannehir
aynen conveynen kaitomvereliniortakbende karşıyım:enbuyukkk:ben geldim yine eyvahedigeldismile
isloom kestirme saç kestirmeye hep karsıyımdır
uzun sac sever olarak guclubacismile
yok kuzum ben seni hiç mi hiçççç görmedim göremedim
zavallı benn:sinifsinif::gitme:mafoldumben
ben aldırmam,ya kendim keserim,ya toptan manyakça kısacık yaparımboshayallersmileya hep ya hiç felsefesiboshayallersmileama tavsiye etmiyorum o ayrıKuzular omuzlarımda kestirdim deermişimsempatiksalakcinni
Yok yaw kısaltır mıyım hiç uçları zayıflamıştı hava alsın diye kırıklarını ldırdım.
Binbir tehditle oturuyorum zaten koltuğa
Siz hiç kırık aldırmaz mısınız ya
hobaaaaaa:teytey:kankaaa çok sevindim aga:sm_cool::sm_cool:gözümüz aydın:dance:şenlikler başlasın:teytey:aydı gibi komserim be ya
gözüm çok iyi, ben bugün çok iyiyim :
inşaallah bandajım da çıkar bi kaç güne de sizi gözaydınımda görürüm bir de
hele de islomun albümünü 3
Hoşgeldin sevgi pıtırcığım
Makkaj dersi de bana yeter seve seve katılırım ama Türkiye Ekonomisi beni hiç açmıyorr/COLOR]
Belkim şevk gelir diye saçımı kestirdim ama nerdee
anneeeeee tanrıça gelmiişş
kurban olurum dersine senın
kaat kalem haır kuzum bekliyomm
hadi ya:1shok:hiii ne büyük kayıpohaoldumsmile:roflol:aman görsen nolucak be anacım:)herkez burdayken albüme koyarım dünkülerimi...
bende seni verene kurban olurumŞenizama pc ye atamıyorum resimleri dlei olucamklava:bi kaç tane atabildim,en can alıcı resimleri almıyo..ne gerizekalı bu pc allahım yaakannehir
yiğenin pc de yok burda!!ondanda atamam...
napsakbilmiyorumkismileneyse netten bulıyım bişeyler bari..şişirme ders olsunmafoldumben
şşt selay ben solağım sağ tarafıma geçders varsa bende oturayim :) yani bos olan varsa accik kaysin defterimi aldim geldim
şşt selay ben solağım sağ tarafıma geçkaydirigubbakcemile3
tanrıçam uğraştın tenk yuuuu ama allahıma demi moore bu hatunnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?