- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.901
uuuff kızlar sevgilim dr a gitmiyo ben iyiyim diyo ya uf ya napıcamı şaşırdım
zorla yarın git diye ikna ettim ama her an vazgeçebilir
zaten hepsi benim yüzümden
he bi de şu kayısı kremini kirpiklerime sürmeye başlamıştım.
kaşlarıma zaten sürüyom bi gürleşme var :)
sanırsam kirpiklerde de var bugün dikkatimi çekti.
takipe aldım 1-2 hafta sonra tam yorumumu yaparım.
ay bende bronz ten hastasıyım bi an önce bronzlaşmam lazım
üff kankam ya herbir aldıklarını güle güle kullan Şenizgeçen gül bayılarak aldığım şıkırtılı bluzum:dance:
elbise gibi uzun bişey..işlemeleri çok hoşuma gittisositososito
milletin nars'ı varsa benimde marsım var:dilcikar::roflol:geçen eminönünde bi yer keşfettim,toptancı..allahım cennet cennet:sm_cool:ucuz kozmetik cenneti:sm_cool:ten ürünü tafsiye etmem ama,far ve dier ürünlerde ucuza kaçmanın sakıncası yok bence:jeyyar:bu gördüğünüz farı 1 tl ye aldımakannehirhemide altında aplikatör koyma bölümü bilem var:icecream:
sıradaki
şimdide gloslarhihoyyyt..pembe olanı 2.5 tl ye aldımbayanssulusmilesihirli yeşil ruju 2 tl..collean marka parlatıcıyı 1 milyoncudan aldım..oda 2 tl:sm_cool:
siyah göz kalemi 1 tl..inanılmaz siyah..hatta simsiyah.acayip beğendimsüprizzzzz
ayrıca saç bakım serumu aldım..oda 7 tlboshayallersmilebakım yapıyomuş,durulanmıyo..birde gabrini oje aldım..ojeyide beğendim..soyulmuyo,sevdim:içelim:
URL=http://www.ressim.net][/URL]
gelelim küpeleresositosositokokoşluğum tuttu,şıkırtılı bişeyler alasım geldibayanssulusmile
URL=http://www.ressim.net][/URL]
sağol ablasının biberi Şeniz şimdi iyiyim çok şükür olumunekankayizsmileAferim yani aferimalkisalkisalkis:mymeka::mymeka: bi daha bize böyle kötü haberler verme hep iyi ol:mymeka: içim cız etti yaa çok geçmiş olsun:teselli:
bayılıyorum senin keskin zeka espirilerine :roflol::roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kıaam fara nie dandik diyon markasını görmüyon mu MARShatta onun taklidini yaptılar NARS diye:roflol:[/I][/B]
kendini nasıl deşifre etti :roflol::roflol::roflol: sökül islo itiraf et bakim sositososito :roflol::roflol:Bence senin fotoları masaüstü yapmaya uğraşıyordursempatiksalakcinni
he bi de şu kayısı kremini kirpiklerime sürmeye başlamıştım.
kaşlarıma zaten sürüyom bi gürleşme var :)
sanırsam kirpiklerde de var bugün dikkatimi çekti.
takipe aldım 1-2 hafta sonra tam yorumumu yaparım.
ay bende bronz ten hastasıyım bi an önce bronzlaşmam lazım
canım ağrısı sızısı var mı gitsin tabe doktoraaa aklınızda kalmasın
off bebem ben de şu an bronz sayılırım çok kısa sürede yandığım için tatilde hafif soyulmalar başladı haftaya cmrtsi yemek var perşembe 1 seans solaryum diorum kar bronzluğu makinesi mükemmel karartıomş
değiliz malesef canım zaten bulunduğu şehirden benim yanıma gelirken oldu kazaablam kendini suçlama ..
aynı şehirde değil misiniz ?
sen götür zorla için rahat etsin istiyosan Şeniz
ağrısı yokmuş öyle diyo ama olmasada gitmeli hurda arabanın içinden çıktı sonuçtacanım ağrısı sızısı var mı gitsin tabe doktoraaa aklınızda kalmasın
off bebem ben de şu an bronz sayılırım çok kısa sürede yandığım için tatilde hafif soyulmalar başladı haftaya cmrtsi yemek var perşembe 1 seans solaryum diorum kar bronzluğu makinesi mükemmel karartıomş
ceylom neden gitmiyooo tatlım
sende kendını çok bırakıyon kuzum toparlan sende neden senin yüünden olsun ya sen mi istedin bidenem
görüyon mu islo :dilcikar:uğraşma nikomla:mymeka::smiley-cool:
tatlıgacı çayıra çimene gidicem dedi heidin köyüne yol aldı demek fisfisfis fazla nete takılmadan gezmelere gidicek sandık ama hepten kayboldu bize de net bir bilgi vermedi:sm_confused:yoklama vakti
dikkatimi çekti,ben yokken tatlıgacıda yokmuş!!nerde?gören duyan varsa 0546.....yı arasın:smiley-cool:
nikom gazi şu anda..gözü rahatsız..bakmadı kendine:mymekana geçmiş olsun dileklerimizi sunalıma.s.
ben de seni seviyorum ian :asigim::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
atlı koşturuyo sil diyo:roflol:ilk resim,sonraki resim muhabbetine geberdim:roflol::roflol::roflol:kızım çok seviyorum lan seni:asigim::roflol:
ben giremiyom makineye daralıyom kaççıyom
doğal bronzlaşmak zorundayım ama onuda sınavdan önce gidemem bi yere
değiliz malesef canım zaten bulunduğu şehirden benim yanıma gelirken oldu kaza
ağrısı yokmuş öyle diyo ama olmasada gitmeli hurda arabanın içinden çıktı sonuçta
tam bi bebek ya ay vallaha bugün daha fena oldum anneside beni aradı bizi dinlemiyo sen söyle gitsin diye
ohaoldumsmileeyvahedigeldismileTanrıçayı duyan geldiiihihoyyyt
:roflol: nikom,inan çok sevindim...yarın dahada iyi olucaksın allahın izniyle..hoşbulduk gül yüzlümŞenizsende hoşgeldinolumunekankayizsmileaman bu niko kör mü oldu ne deminden beri alıntı yapıyom patronumun ışığı yeşil yanıp duru ben hiç aydamadım be ya kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin aşkımmm Şeniz
benim zalak pc yüzünden ders iptal oldu selokötükedihüsoders varsa bende oturayim :) yani bos olan varsa accik kaysin defterimi aldim geldim
ekliycem şimdi bişeyler..beraber şişirelim kuzum:smiley-cool:
aşkom yaa kaç zamandır denkleşemedik senlen
kocam dersanede yarım saate gelir o kadar burdayım çattadanak kapatıyo ya pcyiiiiakannehir
kız ben hepinizi halay ediyom konusurkene burda
gördüklerim dısında görmediklerimide hayal edip yazıyom
ama hayallerımde hep afeti devranlar var:jeyyar:
ne biçim pc la bu kafasına gore alıyo
istedigini alıyo istedigini almıyo
anam yazarken aklıma kötü şeyler geliyo manyadım ben:jeyyar::1ninca:
başıma gelecek var herhall:mymeka:
koy kız fotoları bereber şişiririkŞeniz
tembelim,ilk boyamamı palette ile yaptım..2 renk aldım açık tonlarda..birbirine karıştırdım ve gördüğün renk oldu..sorcaklarımı soruyom
kaç boyamada o saç rengine ulaştın ?
ne yazi dövmelerde ?
gerçekten yazı hoş duruyomuş omuzda bende yaptırcam kıskandım :)
anam:kedi:bana diyene bak..ey solaryum sen nelere kadirsinboshayallersmile:roflol:ben solaryum güzeliyim,ama siz doğuştan güzeller:jeyyar:ben ten rengine bittim öldümmm:))))) allahımmm bronz kraliçem yaa:))) makyaj dersi mi var hobarey ne zaman başlicekkkPPP
yok gülüm uğraşması bişey değilde pc donuyo hasta ediyo benibenneyaptımkiay kıyamam yaa nasılda ugrastı
nihayetınde gördum ama heyyoooo
daha öncede demiye benzeten oldu,ama beğenmiyorum o karıyı ben:smiley-cool:diğer benzeyen biri vardı..daha doğrusu livim ve bi kaç kişi benzetmişti ama adını bilmiyorum..gugıl anlar nasıl olsa:)koyucam şimditanrıçam uğraştın tenk yuuuu ama allahıma demi moore bu hatunnnn:)
görmedim deme sakınakannehirzaten yüz yoktu ama olsun:hulya:iki dakka dur tanricam bende bakayim madem ekledin :)
bebem yüzümü görmeden dur iltifat etme..yüzümü beğenmiceksin belki:smiley-coolyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birrr insan ewladınaaaaaaaaaa bi kolyeeeeeeeeeeeeeee bu kadar mı yakışırr yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım sen neler yaratıosun yarebbim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
beni seni yerim yaaa tene mi laf diyim ,fiziğemi diyim,asaletemi diyim ,duruşamı diyim neye diyim yani yaaa Allahım esirgesin :Saruboceq:
isteriz:lepi:süper bi ürün olmalı..hadi ekle hayatımhihoyyytben ekliyemiyorum sen ekle:gitme:kısçeler üğretmen başlamadan ben bişi diyim mi
şimci aylar önce bi ürün alıp köşeye atmıştım.
dün mıncırdım eccüg çok hoşuma gitti.
sephoradan almıştım.
şeffaf dipliner.
dipliner fırçanızı herhangi bir fara batırıyonuz o renk dipliner sürmüş oluyonuz.
çokta güzel oluyo
rengarenk dipliner seçeneğiniz oluyor
far renginiz kadar :)
ürünü ve swaçını eklerim isterseniz :)
bronzluk yakışıyo soşikim evet:)bende seviyorum..ama sizlerden duymak çok daha güzelŞenizimkanım olsa arap olmak isterim:)ten rengine ne dionuzzzz :)))) çikelatalı milkshake gibisin bebeğimmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?