Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
anam yüzünü görcem diyede düsündüydüm :)) acele acele mausumu bi oraya bi buraya tiklattim :))) vucudunu gördüm :) cok iyi bir baslangicti

uuuff kızlar sevgilim dr a gitmiyo ben iyiyim diyo ya uf ya napıcamı şaşırdım
zorla yarın git diye ikna ettim ama her an vazgeçebilir
zaten hepsi benim yüzümden

canım ağrısı sızısı var mı gitsin tabe doktoraaa aklınızda kalmasın

off bebem ben de şu an bronz sayılırım çok kısa sürede yandığım için tatilde hafif soyulmalar başladı haftaya cmrtsi yemek var perşembe 1 seans solaryum diorum kar bronzluğu makinesi mükemmel karartıomş

ceylom neden gitmiyooo tatlım
sende kendını çok bırakıyon kuzum toparlan sende neden senin yüünden olsun ya sen mi istedin bidenem

üff kankam ya herbir aldıklarını güle güle kullan Şeniz
o bluz hele felaket yakıştı kuzuma maşallah :asigim:
küpelerde biberimden aşağı kalır yanın yok hepsi çok güzel hele renklerine bayıldımm opuyorumnanaktan
collaengilin bütün sülaleyi topladın kankam yakında bunları karıştırıp akraba evlilğinden güzel renkler de elde edersin süprizzzzz
o'oo diğer küpelerin resimlerini nasıl sildim bilmiyorumkismile fisfisfis
Aferim yani aferimalkisalkisalkis:mymeka::mymeka: bi daha bize böyle kötü haberler verme hep iyi ol:mymeka: içim cız etti yaa çok geçmiş olsun:teselli:
sağol ablasının biberi Şeniz şimdi iyiyim çok şükür olumunekankayizsmile

Kıaam fara nie dandik diyon markasını görmüyon mu MARS hatta onun taklidini yaptılar NARS diye:roflol:[/I][/B]
bayılıyorum senin keskin zeka espirilerine :roflol::roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bence senin fotoları masaüstü yapmaya uğraşıyordursempatiksalakcinni
kendini nasıl deşifre etti :roflol::roflol::roflol: sökül islo itiraf et bakim sositososito :roflol::roflol:

bende süreyım bari CADIARZU

ben giremiyom makineye daralıyom kaççıyom
doğal bronzlaşmak zorundayım ama onuda sınavdan önce gidemem bi yere

ablam kendini suçlama ..

aynı şehirde değil misiniz ?
sen götür zorla için rahat etsin istiyosan Şeniz
değiliz malesef canım zaten bulunduğu şehirden benim yanıma gelirken oldu kaza
ağrısı yokmuş öyle diyo ama olmasada gitmeli hurda arabanın içinden çıktı sonuçta

ceylom neden gitmiyooo tatlım
sende kendını çok bırakıyon kuzum toparlan sende neden senin yüünden olsun ya sen mi istedin bidenem

tam bi bebek ya ay vallaha bugün daha fena oldum anneside beni aradı bizi dinlemiyo sen söyle gitsin diye

uğraşma nikomla:mymeka::smiley-cool:
görüyon mu islo :dilcikar:
tatlıgacı çayıra çimene gidicem dedi heidin köyüne yol aldı demek fisfisfis fazla nete takılmadan gezmelere gidicek sandık ama hepten kayboldu bize de net bir bilgi vermedi:sm_confused:
ah gacım gitmeden kollarımı böyle açaydım :lepi: gitme diyeydim:çok üzgünüm: :roflol::roflol:
yoklamadan geçtim :sm_cool: sositososito :içelim:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
atlı koşturuyo sil diyo:roflol:ilk resim,sonraki resim muhabbetine geberdim:roflol::roflol::roflol:kızım çok seviyorum lan seni:asigim::roflol:
ben de seni seviyorum ian :asigim:

ceylom paniktir oda hala tatlım
atamamıştır şokunu üstünden kolay değil
üzerine fazla gidipte bunaltmayın tatlışkom

ben giremiyom makineye daralıyom kaççıyom
doğal bronzlaşmak zorundayım ama onuda sınavdan önce gidemem bi yere

anladım canımmm doğal bronzlaşamak ii de fırsat lazım işte ben tatilde haşlanmiim die 3 kere girdim hafif kırdı rengimi ki ayakta grmiştim en fazla 10 dakikaydı, bu sefer yatarak tek sefer 15 girrim diorum başka da girmem gerenk yokkk güzellik için geçiors ne çekiosakkk

gitsin kuzummm yaaa o zamannn allah korumuş zatennn kendini suçlu hissetme öyle şey mi olur yıpranırsın :1no2:

Tanrıçayı duyan geldiiihihoyyyt
ohaoldumsmileeyvahedigeldismile
aman bu niko kör mü oldu ne deminden beri alıntı yapıyom patronumun ışığı yeşil yanıp duru ben hiç aydamadım be ya kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin aşkımmm Şeniz
:roflol: nikom,inan çok sevindim...yarın dahada iyi olucaksın allahın izniyle..hoşbulduk gül yüzlümŞenizsende hoşgeldinolumunekankayizsmile
ders varsa bende oturayim :) yani bos olan varsa accik kaysin defterimi aldim geldim
benim zalak pc yüzünden ders iptal oldu selokötükedihüso
boş yerimiz var,buyur anam..dersi netten resimler bulup şişirmeyi planlıyorum:1ninca:

ekliycem şimdi bişeyler..beraber şişirelim kuzum:smiley-cool:
ben hep diyorum ama beni afet hayal etmeyin..kendi halimde bi limonum ben..ekşi suratlının biriyim:smiley-cool:
aynen nazom karşılaşamadık..tatlıgacımda gelmiyo artık ama bi allahın kulu nedenini bilmiyo:umursamaz:
pc format yiyip windows 7 yüklendikten sonra böyle oldu bebembilmiyorumkismileyoksa gayet sağlıklı bi bünyesi vardı..böyle pskopat değildibenneyaptımki

sorcaklarımı soruyom
kaç boyamada o saç rengine ulaştın ?
ne yazi dövmelerde ?
gerçekten yazı hoş duruyomuş omuzda bende yaptırcam kıskandım :)
tembelim,ilk boyamamı palette ile yaptım..2 renk aldım açık tonlarda..birbirine karıştırdım ve gördüğün renk oldu..
sonra koleston 8.0 ile 7.0 karıştırdım...sonrada 8.0 ı tek başına boyadım ve gördüğün renk oldu...toplam 3 boyamada açtım anlıycağın
sana dedim yazı dövme yaptır diyearapça o dövmem bebeğimkaydirigubbakcemile5

ben ten rengine bittim öldümmm:))))) allahımmm bronz kraliçem yaa:))) makyaj dersi mi var hobarey ne zaman başlicekkkPPP
anam:kedi:bana diyene bak..ey solaryum sen nelere kadirsinboshayallersmile:roflol:ben solaryum güzeliyim,ama siz doğuştan güzeller:jeyyar:
dersi şişiricez gülüm malesef:sinifsinif:resimleri atamıyorum pc:mymeka:

ay kıyamam yaa nasılda ugrastı
nihayetınde gördum ama heyyoooo
yok gülüm uğraşması bişey değilde pc donuyo hasta ediyo benibenneyaptımki
tanrıçam uğraştın tenk yuuuu ama allahıma demi moore bu hatunnnn:)
daha öncede demiye benzeten oldu,ama beğenmiyorum o karıyı ben:smiley-cool:diğer benzeyen biri vardı..daha doğrusu livim ve bi kaç kişi benzetmişti ama adını bilmiyorum..gugıl anlar nasıl olsa:)koyucam şimdi
iki dakka dur tanricam bende bakayim madem ekledin :)
görmedim deme sakınakannehirzaten yüz yoktu ama olsun:hulya:
bebem yüzümü görmeden dur iltifat etme..yüzümü beğenmiceksin belki:smiley-cool kolyeyi minim aldı ondan öyle yakıştı:jeyyar:canım arkadaşımın hediyesihihoyyyt
minim valla utandım kız neler dedin öyle:kedi:teşekkür ederim güzel sözlerin için kiraz dudaklımŞeniz

isteriz:lepi:süper bi ürün olmalı..hadi ekle hayatımhihoyyytben ekliyemiyorum sen ekle:gitme:
ten rengine ne dionuzzzz :)))) çikelatalı milkshake gibisin bebeğimmm:))))
bronzluk yakışıyo soşikim evet:)bende seviyorum..ama sizlerden duymak çok daha güzelŞenizimkanım olsa arap olmak isterim:)

ya bunalım yapma ceylo ya..bitmiş gitmiş..hala benim yüzümden triplerine girme..nie senin yüzünden olsun.olucağı varmış saçmalama..

mütevazi tanrıçam benım yirim ben onun o yanaklarını bayanssulusmile
kızım burda çirkin kız yok ki yaa
hakat biz nası biraraya geldik bülee
kendimede pay çıkarıyom iimii
:roflol::roflol:

senin yüzün çirkin olacakta ben beğenmeyecem kendimi seyhan barajından atarım,
senin kalbini bildik anam biz , gönül gözüyle görmüşüz canım arkadaşım :asigim:
tamam duygulandım şimdi dur
...
tamam
hadi makyaj dersine başlayak benim gözüm yok denecek kadar küçükkaydirigubbakcemile3 gölge mölge yapamıorm yapsamda görünmüor liner çekiorm hep eme böle ağır makyaj yapmam gerektiğinde
(4 haziran-6 hazriran ve 10 haziranda gerekecek) tıkanıorm çünkü görünmüor alsanaalsanasmile

benimde bir sorum olacak benim kiprikler böyle dik dik hicbirseyle kiviramadim su aletlerden aldim kivirmak icin öylede capraz capraz durmaya basladilar zikzak oldular resmen :))) ben ne yapsam ne etsem ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…