- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.921
o silak gerçek mi komserim niye elin belinde söylüyonbilmiyorumkismileniko arkadasım diilmişin benım yaaa gonderttim teklifimi çık benlennn
senin yüzün çirkin olacakta ben beğenmeyecem kendimi seyhan barajından atarım,
senin kalbini bildik anam biz , gönül gözüyle görmüşüz canım arkadaşım :asigim:
tamam duygulandım şimdi dur
...
tamam
hadi makyaj dersine başlayak benim gözüm yok denecek kadar küçükkaydirigubbakcemile3 gölge mölge yapamıorm yapsamda görünmüor liner çekiorm hep eme böle ağır makyaj yapmam gerektiğinde
(4 haziran-6 hazriran ve 10 haziranda gerekecek) tıkanıorm çünkü görünmüor alsanaalsanasmile
benimde bir sorum olacak benim kiprikler böyle dik dik hicbirseyle kiviramadim su aletlerden aldim kivirmak icin öylede capraz capraz durmaya basladilar zikzak oldular resmen :))) ben ne yapsam ne etsem ??
yüzümü koyamam albümeanam yüzünü görcem diyede düsündüydüm :)) acele acele mausumu bi oraya bi buraya tiklattim :))) vucudunu gördüm :) cok iyi bir baslangicti
deli:)))))demi muurrr beni vuuuurrrr
kurban olurum daha yeni alıntı yapabiliyo:roflol::roflol:saol ustaŞenizzaten biberiğe özendimde kokoşluğum tuttu çaktırmabayanssulusmile:jeyyar:üff kankam ya herbir aldıklarını güle güle kullan
o bluz hele felaket yakıştı kuzuma maşallah
küpelerde biberimden aşağı kalır yanın yok hepsi çok güzel hele renklerine bayıldımm
collaengilin bütün sülaleyi topladın kankam yakında bunları karıştırıp akraba evlilğinden güzel renkler de elde edersin
o'oo diğer küpelerin resimlerini nasıl sildim bilmiyorumkismile
:lepi:kollarımı açaydım,gitme deyeydim:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygeberdim yine sus ya:roflol:deliiiiii:roflol:görüyon mu islo
tatlıgacı çayıra çimene gidicem dedi heidin köyüne yol aldı demek fisfisfis fazla nete takılmadan gezmelere gidicek sandık ama hepten kayboldu bize de net bir bilgi vermedi:sm_confused:
ah gacım gitmeden kollarımı böyle açaydım :lepi: gitme diyeydim:çok üzgünüm: :roflol::roflol:
yoklamadan geçtim :sm_cool: sositososito :içelim:
ben de seni seviyorum ian :asigim:
kaydirigubbakcemile3çıktıpı var onun yazılma boşaniko arkadasım diilmişin benım yaaa gonderttim teklifimi çık benlennn
bana göre bütündür güzellik..herkeze itici gelen bişey,bana çekici gelebilir..güzellik anlayışım farklıdır biraz..lakin topiğim diye ve arkadaşlarımsınız diye demiyorum ama ben bu topikte bi tane çirkin görmedimmütevazi tanrıçam benım yirim ben onun o yanaklarını bayanssulusmile
kızım burda çirkin kız yok ki yaa
hakat biz nası biraraya geldik bülee
kendimede pay çıkarıyom iimii
senin yüzün çirkin olacakta ben beğenmeyecem kendimi seyhan barajından atarım,
senin kalbini bildik anam biz , gönül gözüyle görmüşüz canım arkadaşım :asigim:
tamam duygulandım şimdi dur
...
tamam
hadi makyaj dersine başlayak benim gözüm yok denecek kadar küçükkaydirigubbakcemile3 gölge mölge yapamıorm yapsamda görünmüor liner çekiorm hep eme böle ağır makyaj yapmam gerektiğinde
(4 haziran-6 hazriran ve 10 haziranda gerekecek) tıkanıorm çünkü görünmüor alsanaalsanasmile
dur izlim şikim sana bundan sonra şik dicem :smiley-cool:
izle canımmm zati tanrıçamın dediklerini uygulamş videoda ama genel anlamda süper makyajlar yapıooo açıp açıp izliorummm hayranlıklaa
canolar ben kaçanziii
hepinizi öpenziiiiiŞeniz
yok bebeğim hiç gözümün çine kalem çekmem,böle üst kirpik dilerime çekerim altınada ya ten renginde ya kremrengi far sürerim bi de öle olunca kalem akmıor ,bi delide bu başıma:roflol::roflol::roflol:
yok denecek kadar küçük gözlerini yerim senincokacimcoook:roflol:şimdi sana bi kaç resim göstericem bebem..ama şunu unutma..asla göz içine kalem çekme!!göz içine beyaz kalem sür..göz altının dışına çerçeve yap siyahı..sakın içine koyu kalem çekme!
farınıda açık renklerden seçç..koyu renkler dahada küçülür gözlerini..birde kuyruk çek gözüne..daha iri ve büyük gösterirsin gülümyerimseniben
duygusala bağlama kız:gitme::roflol:ama dediklerin doğru..aynen gönül gözüyle gördük birbirimizi balım:asigim::1hug:
ısıtıcılı kıvırıcılar oluyo..geçen analar günü indiriminde watsons ta görmüştüm,onlara bi baksana canımvereliniortakbenimde bir sorum olacak benim kiprikler böyle dik dik hicbirseyle kiviramadim su aletlerden aldim kivirmak icin öylede capraz capraz durmaya basladilar zikzak oldular resmen :))) ben ne yapsam ne etsem ??
kızlar çıkıyorum ben
kafanızı şişirdim kusurabakmayın
bi süre giremeyebilirim hepiniz çok sağoln
a.s a.s amin a.s a.samin tanrıcam aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
akitom hoşgeldin , inşallah hepsi çok güzel geçer bebeğim
nisanımmmmm :sm_cool: :sm_cool:
hoşgeldin güzellikim özledim len seniii :jeyyar::
baharımmmmmmmmm
gönlümün son baharı hoşgeldin..
melekler:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?