Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

minim güççük gösler için bu videoyu izle bence bu hatun dehşet makyaj yapıo hayranım,

http://www.youtube.com/user/pixiwoo#p/u/68/DjSo6XzfOAA

benimde bir sorum olacak benim kiprikler böyle dik dik hicbirseyle kiviramadim su aletlerden aldim kivirmak icin öylede capraz capraz durmaya basladilar zikzak oldular resmen :))) ben ne yapsam ne etsem ??

aynı sorun bende de varbilmiyorumkismile

kızlar çıkıyorum ben
kafanızı şişirdim kusurabakmayın
bi süre giremeyebilirim hepiniz çok sağoln

anam yüzünü görcem diyede düsündüydüm :)) acele acele mausumu bi oraya bi buraya tiklattim :))) vucudunu gördüm :) cok iyi bir baslangicti
yüzümü koyamam albümebenimki nete giremiyo,o yüzden böyle rahat rahat takılıyorum kaç gündürzemuszemusbuda son ekşınımdır..çünkü bi kaç güne saltanatım biticekboshayallersmile
demi muurrr beni vuuuurrrr
deli:)))))
kurban olurum daha yeni alıntı yapabiliyo:roflol::roflol:saol ustaŞenizzaten biberiğe özendimde kokoşluğum tuttu çaktırmabayanssulusmile:jeyyar:
valla colleen sülale tamamdır:roflol:ama namıssızın ürünleri süper kokuyo...
bu arada 2.5 tl ye aldığım pembik parlatıcı varya..sakız gibi kokuyo..kokusuna vuruldumda aldım..koku manyaklığım var:jeyyar:
teşekkür ederim bitaneciğimŞeniz

:lepi:kollarımı açaydım,gitme deyeydim:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygeberdim yine sus ya:roflol:deliiiiii:roflol:
niko arkadasım diilmişin benım yaaa gonderttim teklifimi çık benlennn
kaydirigubbakcemile3çıktıpı var onun yazılma boşa
mütevazi tanrıçam benım yirim ben onun o yanaklarını bayanssulusmile
kızım burda çirkin kız yok ki yaa
hakat biz nası biraraya geldik bülee
kendimede pay çıkarıyom iimii
bana göre bütündür güzellik..herkeze itici gelen bişey,bana çekici gelebilir..güzellik anlayışım farklıdır biraz..lakin topiğim diye ve arkadaşlarımsınız diye demiyorum ama ben bu topikte bi tane çirkin görmedim:asigim:

bi delide bu başıma:roflol::roflol::roflol:
yok denecek kadar küçük gözlerini yerim senincokacimcoook:roflol:şimdi sana bi kaç resim göstericem bebem..ama şunu unutma..asla göz içine kalem çekme!!göz içine beyaz kalem sür..göz altının dışına çerçeve yap siyahı..sakın içine koyu kalem çekme!
farınıda açık renklerden seçç..koyu renkler dahada küçültür gözlerini..birde kuyruk çek gözüne..daha iri ve büyük gösterirsin gülümyerimseniben
duygusala bağlama kız:gitme::roflol:ama dediklerin doğru..aynen gönül gözüyle gördük birbirimizi balım:asigim::1hug:

Ben geldimmm
Canparelerimmm opuyorumnanaktan

İstanbulda döndüm az önce ve yarın sabah Edirne'ye gidiciğim...hihoyyyt

Nasılsınız canlarım? Şeniz

60 sayfa geçmiş...akannehir
Okicam ama...
:hulya:

izle canımmm zati tanrıçamın dediklerini uygulamş videoda ama genel anlamda süper makyajlar yapıooo açıp açıp izliorummm hayranlıklaa

anam kız vallaha beğendim dur

canolar ben kaçanziii
hepinizi öpenziiiii
Şeniz

nazım güle güle

yok bebeğim hiç gözümün çine kalem çekmem,böle üst kirpik dilerime çekerim altınada ya ten renginde ya kremrengi far sürerim bi de öle olunca kalem akmıor ,
işte sorunum kurukta kuyruk yapınca sanki firavun gibi hissediorm kendimi siliorm geri sempatiksalakcinni
mesela böle gölgeli gölegeli bi makyaj yapim görünmüorm çok sinirleniorm , olmadı gözümün kerarına yıldız kuş böcek yapıştısam nasıl olurkaydirigubbakcemile3

nisanımmmmm :sm_cool: :sm_cool:
hoşgeldin güzellikim özledim len seniii :jeyyar:

tanrıcam bugün ne edeceuk yarında sınavım var bogulacagım :1no2:

tosbikimmm swach ekle bakam :1closedeyes:

turkcell wınnla bağlanıyom
wınn felan değil
tospa gibim dınnnnnnnn
yarın eklerim kuzularım az sonra çekicem swaçını
pc yi yarın yolluyom ablama ..

benimde bir sorum olacak benim kiprikler böyle dik dik hicbirseyle kiviramadim su aletlerden aldim kivirmak icin öylede capraz capraz durmaya basladilar zikzak oldular resmen :))) ben ne yapsam ne etsem ??
ısıtıcılı kıvırıcılar oluyo..geçen analar günü indiriminde watsons ta görmüştüm,onlara bi baksana canımvereliniortak
ayrıca kirpiklerinin güçlendirmen lazım..yağ bakımı kullanabilirsin..ince çubuklara batırıp kirpiklerine sürebilirsin..mesela badem yağısüprizzzzz

kızlar çıkıyorum ben
kafanızı şişirdim kusurabakmayın
bi süre giremeyebilirim hepiniz çok sağoln

offf ceylom akannehiryine gelmiyebilirim demeye başladın!kızım herşeye bunalım yapma kurban olıyım..ayrıca kafamız şişmedi..niye şişsin gülümolumunekankayizsmile
minim..öncelikle şunu belirticem..çok ama çok güzelsin bebeğim:asigim:gözlerinde küçük değil dediğin gibi deli:)))rengide muhteşem:asigim:
şimdi ilarzumun bir kaç makyaj örneğinden sana uygun gördüğümü koyucam(başka sitelerden aramaya ne hacet,arzum zaten her makyajı denedi profosyenel bebeğimhihoyyyt)

(burda far ışıltılı olmak zorunda değil,ama simsiz olursa günlük makyajlarda bu tarz kullanabilirsin miniğim)olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…