Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben geldimmmm napıorsunuz canikomlarrrr delikafadulden

arzummm annecigin babacıgın bi görsün seni keplen zemuszemus
yüksekide bitirdin 1o parmagında 10 marifet kızın yaa
tebrik ederim yeşil elmam vereliniortak opuyorumnanaktan

darısı bize akitom zemuszemus

hee önce herşeyini ayarla eğer olursa 1 kardeş yap çocuğa bi yoldaşı olsun

nazımolumunekankayizsmile

saçlarımı bi ton daha koyulaştırdım siyaha doğru gidiyorum delikafadulden

bende boyuyum mu boyamayım mı arasında gidip geliyom :)
şimdide derse başlasam mı başlamasam mı arasında gidip geliyim.

nazom canım benim sayılı zaman nasılsa biter.
hele yanında can yoldaşın var ohooooooooo

öptüm sizi kısçeler
tospik mali analiz çalışmaya gider :)

tospikim iyi çalışmalar opuyorumnanaktan
biberim siyahın da havası başka yaa , ben irlanda kızılına boyamıştım saçımı illet dibi hemen çıkkıor , rengi yıknadıkça dalgalanıyor vs.. ben siyaha yada koyu kahveye dönceğim kesin kararım delikafadulden

aynen öyle :lepi: :dance::dance:

inşaallah canım aminn :Saruboceq: Aprilim de :Saruboceq: olumunekankayizsmile
ege veya gaziantep çıksa hiç fena olmaz sempatiksalakcinni

Benim Gazientep'e gitmem için mi dua ediyon Niko kankam ? ohaoldumsmile
Bak sen saf ve kutsal hatınsın, tutar mutar deli deli olma kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
Ege de olur, Akdenizde anlaşalım kanka
olumunekankayizsmile

Nikonum Şeniz

Hmm sağlıklı olan oval mi off ayak tırnaklarımı hiç törpülemedim bugüne kadar siz törpülüyo musunuz?

Ben törpülüyorum kuzum ama sorunlu benim bütün tırnaklarım aşırı ince yumuşak ve kırılgan. ayak tırnaklarım da öyle...:gitme:

Siyah yapmayıııııııııııınnnnnnn :mymeka:
Sonra dönüşü yok kızlar yaa :1no2:
Ya çok maliyetli doğal yollar eyvahedigeldismile
ya da saçlarınız yanar mahvolur eyvahedigeldismile
hem siyah boya da başlı başına saçı yakabiliyor
:1ninca:

saç boyama konusu açılmışken ben de bir şey sorayım :)
ben de saçlarımın ön kısmı biraz daha uzayınca şu şekilde boyatmayı planlıyorum.
nasıl anlatacağım bilemiyorum. bir fotoğrafla göstermeye çalışacağım.
saçları ortadan ayırıp en ön kısımlarından birer tutam bebek sarısı-platin gibi bir renge boyatmayı düşünüyorum.
şuraları:

sizce nasıl olur?
bu arada saçımın doğal rengi de buna yakın

Son düzenleme:
Di mi cnm ya geçen tanrıçayla da konuştuk çok başka hava veriyo insanabayanssulusmile daha önce kızıl kullandım ama irlanda kızılını çok merak ediyorum kibele arkadaşımıza bayılıyorum mesela çok hoş çok yakışıyo onabayanssulusmile işte rengi yıkadıkça kötüleşiyosa yaptırmam ama çok sık boyamak gerekir o zaman:sinifsinif:

Benim de ayak tırnaklarım özellikle baştaki sert gibi sanki diğerleri yumuşak ama off törpülerkenki his deli ediyor beniohaoldumsmile
Ben çok boyadım siyaha uçlarda hala varmirmirmirmir

Cnm senin tarzına olur ben öyle çok sevmiyorum ama uçlara yapılınca daha hoşuma gidiyo ama dediğim gibi senin tarzına uygun olur bence neden olmasınyerimseniben

biberim ben çok çektim siyahtan o nedenle tövbeliyim
zaten sevgilimin zoruyla boyamıştım ona kalsa süper ama :umursamaz:
benim kaşlar bayağı açık renk ve de seyrek.
yani kaşlar açık-saçlar siyah olunca hoş olmuyor...
:sinifsinif:

youth'cım bence de güzel olur eğer doğal rengin de koyu değilse zemuszemus
doğal rengi böyle canım:

peki sonrası nolcak? dipler gelince nasıl olur? normal bıraksam kendi haline abes durur mu? yoksa dip vakti gelince aynı işlemi tekrarlatmalı mıyım, ya da eğer sıkıldıysam doğal rengine mi boyatmalıyım?

ben de bir ara siyah düşünmüştüm ama saçlarım uzun ve kurtuluşu zor olacağı için vazgeçtim sizler sayesinde a.s

peki sonrası nolcak? dipler gelince nasıl olur? normal bıraksam kendi haline abes durur mu? yoksa dip vakti gelince aynı işlemi tekrarlatmalı mıyım, ya da eğer sıkıldıysam doğal rengine mi boyatmalıyım?

Ayy çok tatlısın sen yavrum ya maşallah :1hug:
yüzünün de çok güzel olduğu belli görünmese de...Şeniz
valal bilemem ki kuzum, yaz boyunca rahat kullanırsın dipler çok sorun olmaz eğer kışın istemezsen yine koyultursun canım...
:sm_confused:

amin minişim yerimseniben

youtum tarzına uyar tatlım sadece 2 tutam attırıcaksın ya
bide kendi sac renginin üstüne olucak ya oyüzden dip boyası cıksada seni
rahatsız etmicek sıkılırsan kendi rengine boyayıverirsin ne olsa 2 tutam :jeyyar:

çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan şimdi kahküllerim yok, o fotoğraf eski, saç rengim net göründüğü için onu koydum, yana perçem vardı, epey uzadı, biraz daha uzasın, yaz bitiminde boyatacağım zaten, yazın denizdi güneşti derken çok yıpranmasın, boyatınca fotoğraf koyarım hihoyyyt

ayy evet evet canım tamam madem ben memlekete gidince bi annemin babamın onayını alıyım :1ninca: bi şey demezler zaten deseler de boyatır gelirim emrivaki yaparım :jeyyar: değişiklik olsun biraz çünkü tamamını boyatmaya kıyamıyorum böyle küçük değişiklikler arıyorum kaydirigubbakcemile2

Anladım nisanım haklısın sen de dönüşü yokboshayallersmile
Youthanasia cnm kendi saç rengin koyu değil yaptır bence güzel olur dene bakalım belki dipleri çıkınca abes durmaz dursa da boyarsın zaten tüm saçın değil önleri sadece gerekirse kendi rengine boyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…